• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

B

Ben de o yüzden biraz kızgınım aslında ama, dr da çok anlam veremedi. Yani 1 yıldır hltrasonla bakıyoruz, hsg, histereskopi yapıldı görmemiş olamayız dedi. Belki kanlı yumurta da olabilir. Çok minicik dedi. Bakalım yarın ultrasonda neler görecek?
yani ozaman yenide cıkıyor olabilri onu bilememde benim sagda yoktu mesela o yeni cıktı

Bana bu konuda yardımcı olur musınuz
canim ona çok takılma inanki nasip işi burda 1. kalite 5. gün embriyosu 2 tane koyulduğu halde tutmayan okadar çok insan gordum ki ama orta kalite değil baya alt kalite konulup turani da gordum kendini strese sokma benimde ilk ikisi 1. kaliteydi tuttu ama düştü şimdi bir tik alt kalite dedi doktor transfer ederken kötü olsa transfer etmeyiz dedi birde o kadar hiç sorgulamadım cunku yapacak birsey yok hic birseyin garantisi yok

Canım kızlar çok teşekkür ederim 🥰🥰🐣🐣 şimdi cumartesi kan testini bekleyeceğim inşallah gününde yaptıracağım Rabbim cümlemize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eylesin ♥♥🤲🏼
Tebrik ederim canım,darısı bizlerin başına inşaallah 🤲 Rabbim kucağına aldığın günleride nasip etsin 🤲

canim ona çok takılma inanki nasip işi burda 1. kalite 5. gün embriyosu 2 tane koyulduğu halde tutmayan okadar çok insan gordum ki ama orta kalite değil baya alt kalite konulup turani da gordum kendini strese sokma benimde ilk ikisi 1. kaliteydi tuttu ama düştü şimdi bir tik alt kalite dedi doktor transfer ederken kötü olsa transfer etmeyiz dedi birde o kadar hiç sorgulamadım cunku yapacak birsey yok hic birseyin garantisi yok
Çok teşekkür ediyorum canım benim içimi çok rahatlattın sabah aradıklarımın beri kendimi yiyordum ağlıyacaktım neredeyse

bende en başından beri öyle yapılıo ya sabah akşam koldan yaptır yada ikisini bir yaptır kalçadan dedi ama mutlaka iki kez alınmalı dedi sana neden vermedi acaba en baştan
Valla bilmiyorum ki canım sadece akşamları vuruyordum.şimdi sabah akşam göbekten vuruyorum.

Kızlar hastaneden aradılar bugün 8 embriyom devam ediyormuş 5. Gün yanı çarşamba günü transfer işlemim olacak tek embriyo.
Birşey sormak istiyorum orta kaliteliymiş hepsi ne demek kötü birşey mi
Canım 8 embiryon orta kalite de olsa 5. Güne geliyorsa iyi bişey benim 8 embiryodan iki tanesi 4. Günü gördü 5 e artık ilerletmediler gelişimini daha sonra iyileştien embiryolar oluyor saatlik değişiyor onların durumu inşaallah bı bakmışsın kaliteli olmuşlar. Benim durmuş embiryom atak yapıp bianda hücrelere bölünmüş. Bu işler nasip canım ben ne yazılar okudum birinci kalite tutmayan nasipte varsa oluuyor kaliteye bakmıyor yani 🤲🤗

Günaydın kuzular transfer tarihi netleşenler veya transferi başka aya ertelenenler bana özelden mesaj atabilir ya da beni etiketleyerek durumlarını yazarsa sevinirim listeyi güncellemek için hepinize bol şans 🍀

Back
X