• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım 8 embiryon orta kalite de olsa 5. Güne geliyorsa iyi bişey benim 8 embiryodan iki tanesi 4. Günü gördü 5 e artık ilerletmediler gelişimini daha sonra iyileştien embiryolar oluyor saatlik değişiyor onların durumu inşaallah bı bakmışsın kaliteli olmuşlar. Benim durmuş embiryom atak yapıp bianda hücrelere bölünmüş. Bu işler nasip canım ben ne yazılar okudum birinci kalite tutmayan nasipte varsa oluuyor kaliteye bakmıyor yani 🤲🤗
Çok teşekkür ederim yani ben orta kalite diyince tutmaz diye düşündüm bir an ama sayenizde içim çok rahat etti

amin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok geride 😓
Rabbim bizlerin kucağını da doldursun
ay benimde baska yok birlikte baslıcaz demkki negatif olursa
umarimki olmazzzzzzzz

Tüp bebekte büyük ölçüde doktorun nereye transferi yaptığı da önemli anladığım kadarıyla
Evet tutunduğu yer en Önemli yer zaten , transfer eden Dr önemli yani kendi drum dışında istemedim ama Dr izinli olduğu için onun kadar tecrübeli Dr yaptı transferimi inşaallah tutmuştur 🤲🙏

Bekleme sureci zor .. bugun benim 2.gunum test yaptim cikmadi 🤣 tabiki cok erken belirti icindemi erken ya bende hicbir belirti yok.

pinkbuyu pinkbuyu kuzum transfer sonrası 6.günüm bugün ve çok şükür kaset testte çıktı bilerek erken gebelik testi yapmadım kasette cıkmazsa beklerim düşüncesindeydim 🤣
D Derinsart Bu sefer çok rahattı kafam canım olmazsa baştan başlarım bismillah dedim Ama sadece umudum vardı nötr bi düşüncedeydim ne pozitif ne negatif ama daha çok ya olmazsa kafasına girdim 🤦🏽‍♀️😅
Kızlar bunun dışında ben açıkcası hiç ama hiç iş yapmıyorum akşamları eşim yapıyor gündüzleri de ablam 2-3 günde bir geliyor aynı sitede oturuyoruz böyle bir şansım var çok şükür sadece yemek için lavabo için kalkıyorum site içerisinde ablama sabah akşam iğneye giderken yürüyorum anlayacağınız ben dikkat ediyorum onu belirteyim birazda benim ki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.. Kayıplar ciddi travma yapıyor mevlam hiçbirimize Bir daha kayıp yaşatmasın 🤲🏼💗💗

Çok sağol canım ♥️ İnşallah 🥺 sürekli bişeyler çıkıyor şaka gibi geçen ayda bir aşı yüzünden iptal oldu bu ay kist 🙄 bu yaşıma kadar çıkmayan kist çıktı . Ne deyim her güzellik vaktine esir . Demekki vakti gelmedi

Bekleme sureci zor .. bugun benim 2.gunum test yaptim cikmadi 🤣 tabiki cok erken belirti icindemi erken ya bende hicbir belirti yok.
test günüde sayılırsa benim 6.günüm bugün ve cok zor duruyorum cook catlıcam ama korkıuyorumda negatifi görmekten zamnında okadr cok test yaptımki tabi ozaman tüp olmamıstım ama hep tek cizgi cok gördüm

amin canim bende idrarda çift çizgi görselce kanı gününde vericem Allah sağlıklı hamillrikler nasip etsin bacim nolur bizlerede dua et benim başka embriyom da yok geride 😓
Rabbim bizlerin kucağını da doldursun
Her vakitte duamdasınız kuzum benim etmem mi bizi ancak bu durumu yaşayanlar yani bizler birbirimizi anlarız Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatları kucağımıza kondursun canım benim 🤲🏼🐣♥️♥️♥️

pinkbuyu pinkbuyu kuzum transfer sonrası 6.günüm bugün ve çok şükür kaset testte çıktı bilerek erken gebelik testi yapmadım kasette cıkmazsa beklerim düşüncesindeydim 🤣
D Derinsart Bu sefer çok rahattı kafam canım olmazsa baştan başlarım bismillah dedim Ama sadece umudum vardı nötr bi düşüncedeydim ne pozitif ne negatif ama daha çok ya olmazsa kafasına girdim 🤦🏽‍♀️😅
Kızlar bunun dışında ben açıkcası hiç ama hiç iş yapmıyorum akşamları eşim yapıyor gündüzleri de ablam 2-3 günde bir geliyor aynı sitede oturuyoruz böyle bir şansım var çok şükür sadece yemek için lavabo için kalkıyorum site içerisinde ablama sabah akşam iğneye giderken yürüyorum anlayacağınız ben dikkat ediyorum onu belirteyim birazda benim ki sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.. Kayıplar ciddi travma yapıyor mevlam hiçbirimize Bir daha kayıp yaşatmasın 🤲🏼💗💗
ay ins darısı başımıza bende nötr girdim biliyomusun hadi negatif olursa yapcak bsi yok kafasında girdim.. ins bende pozitf görürüm. AMa olumsuzda girmedim asla olmaz demedm pozitf olmaya calıstım dua ettm cok.. bende hiç iş yapmıorum nerdeyse. eşim süpürüp siliyor yaptırtmıyor bana zaten agır hcbrisey kaldırmıyorum evde kedimiz var 2.5 kg onu bile kaldırmıyorum kakasını da artık eşim temzliyor hahha yemek basitse yapıorum makarna gibi ugrastırıcı olanları o yapıyor :KK69:

test günüde sayılırsa benim 6.günüm bugün ve cok zor duruyorum cook catlıcam ama korkıuyorumda negatifi görmekten zamnında okadr cok test yaptımki tabi ozaman tüp olmamıstım ama hep tek cizgi cok gördüm
Hic kendini tutma yap bence. Ben transferden sonra 10 tane test aldim 🤣 hergun yaparim artik. Kendimi strese sokmaktansa bakarim. Strese girmememiz lazim sonucta

ay ins darısı başımıza bende nötr girdim biliyomusun hadi negatif olursa yapcak bsi yok kafasında girdim.. ins bende pozitf görürüm. AMa olumsuzda girmedim asla olmaz demedm pozitf olmaya calıstım dua ettm cok.. bende hiç iş yapmıorum nerdeyse. eşim süpürüp siliyor yaptırtmıyor bana zaten agır hcbrisey kaldırmıyorum evde kedimiz var 2.5 kg onu bile kaldırmıyorum kakasını da artık eşim temzliyor hahha yemek basitse yapıorum makarna gibi ugrastırıcı olanları o yapıyor :KK69:

Ben ilk transferimde ayni senin dediklerini yaptim hicbir is yapmadim. Benmde kedilerim var esim bakti hepsine.yemek temizlik yapmadim. Ama bu iyi bisey degilmis.rahme hareketsizlikten kan gitmiyormus. Simdi herseyi yapiyorum kendim. Hareket ediyorum. Sonucta olacagi varsa olur..

Çok sağol canım ♥ İnşallah 🥺 sürekli bişeyler çıkıyor şaka gibi geçen ayda bir aşı yüzünden iptal oldu bu ay kist 🙄 bu yaşıma kadar çıkmayan kist çıktı . Ne deyim her güzellik vaktine esir . Demekki vakti gelmedi
Aynen C anım Rabbim sonunu güzel kılsın inşallahhh pandemiden dolayı kapanmaz yine de gelir transferini olursun

Back
X