- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
belki kana geç karışmıştır canim ilk tedavin miArkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki kana geç karışmıştır canim ilk tedavin miArkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.
Aaa hemen baslaniyor mu cok sevindim buna canim. Ben de hemen tedaviye başlanır mi diye merak ediyordum ara vermek gerekmiyor o halde.Çok şükür var daha, doktor regl 2. günü gel tedaviye hemen başlayalım dedi. Hayırlısı bakalım.
Canim dogrudan kan testi yaptir. Idrar testi kafa karıştırıcı ve sinir bozucu. Eger varsa kan da cikar zaten. Ben direkt kan yaptırırım diye dusunuyorum.Arkadaşlar benimde transfer günu dahil 7.günüm . Erken gebelik testi yaptim idrarda çıkmadı. Transfer günum 4 agustosdu ve 5.gün embriyosu.
yaaaaaaaaaaaa güldürdün beni:)) olur mu öylee sey ovulasyon zamanı olmadıgındandır ya
normaldir o bence
benmde ağrım aman aman degil böle anlık vuruyo gidiyo bende adete baglıyorum hep bazen sık sık tuvalete gidip bakıyorum akıntıda olunca geld hiss oluo bu ay ve soraki 8ay kesinlikle ped kullanmak istemiorum![]()
Ben saldım kendimi. Bi umutsuzluk bir mutsuzluk bir ağlama halleri oldu ben de. Sanki cok kotu bir not almışım. Sınavın açıklanmasını bekliyorum gibi.aynen bende hatta evde ped bile bulundurmak istemiyorum mümkünse
Güzel düşünüyorumgüzel düşün güzel olsun her hamilelik aynı olmak zorunda degil 8iz doğuran bile var onlar napsın :)
Doktor öyle dedi canım bende gidip göreceğim.Aaa hemen baslaniyor mu cok sevindim buna canim. Ben de hemen tedaviye başlanır mi diye merak ediyordum ara vermek gerekmiyor o halde.
ayy bal akıyoru suan agzından damlamıyor bileay sorma yavrum ya ama niyeyse içimden bir his senin ikiz olcak diyo insallah negatifleri görmeyiz ama niyeyse öyle hissettim
sen neden bu kadar karamsarsin ya hem 4. gün embriyosu hemde bugün 4. gün daha dur bakalim tutunma devam ediyor sen idrara beta geçmesini bekliyorsunBen saldım kendimi. Bi umutsuzluk bir mutsuzluk bir ağlama halleri oldu ben de. Sanki cok kotu bir not almışım. Sınavın açıklanmasını bekliyorum gibi.
niyeyse bak burdan mrskorkut muydu bi arkadaş vardi ona da hep pozitif hissettim öyle oldu tabiki bu benim dediğime olacak birşey değil ama sana da bir ikiz hissim var insallah dogru olur bacimda bi kahve borcun olur banaayy bal akıyoru suan agzından damlamıyor bileben umutlanamıyorum ne knedime ne baskasına bir gram hissim yok kalbim pırpır
kızz kahve dükkanını üstüne yapayımniyeyse bak burdan mrskorkut muydu bi arkadaş vardi ona da hep pozitif hissettim öyle oldu tabiki bu benim dediğime olacak birşey değil ama sana da bir ikiz hissim var insallah dogru olur bacimda bi kahve borcun olur bana![]()
Evet ilk denemem canimbelki kana geç karışmıştır canim ilk tedavin mi
Valla pisman oldum yaptığıma moralim bozuldu tamamen. Bence seninde yaptirma gibi düşüncen varsa idrar testi yapma kesinlikle.Canim dogrudan kan testi yaptir. Idrar testi kafa karıştırıcı ve sinir bozucu. Eger varsa kan da cikar zaten. Ben direkt kan yaptırırım diye dusunuyorum.
Yok ben direkt kan testi yaptircam. İdrarla uğraşamam. Zaten ovulasyon yapip kendimi negatife hazırladım. Simdiden 2. Tedaviyi nerede olacağıma karar verdim. Bende ki sorun ne onu çözmek istiyorum. Az sayıda yumurta dolleniyor. Bir sorun var. 2. Transfer oncesi karyotip analizi sperm fish testi falan yaptjrmak istiyorum. Spermi de mikrocip ile seçilmesini istiyorum.Valla pisman oldum yaptığıma moralim bozuldu tamamen. Bence seninde yaptirma gibi düşüncen varsa idrar testi yapma kesinlikle.
inşallah hic gerek kalmazYok ben direkt kan testi yaptircam. İdrarla uğraşamam. Zaten ovulasyon yapip kendimi negatife hazırladım. Simdiden 2. Tedaviyi nerede olacağıma karar verdim. Bende ki sorun ne onu çözmek istiyorum. Az sayıda yumurta dolleniyor. Bir sorun var. 2. Transfer oncesi karyotip analizi sperm fish testi falan yaptjrmak istiyorum. Spermi de mikrocip ile seçilmesini istiyorum.
Allah gonlune gore versin canim. Insallah bunlara hiç gerek kalmaz.Yok ben direkt kan testi yaptircam. İdrarla uğraşamam. Zaten ovulasyon yapip kendimi negatife hazırladım. Simdiden 2. Tedaviyi nerede olacağıma karar verdim. Bende ki sorun ne onu çözmek istiyorum. Az sayıda yumurta dolleniyor. Bir sorun var. 2. Transfer oncesi karyotip analizi sperm fish testi falan yaptjrmak istiyorum. Spermi de mikrocip ile seçilmesini istiyorum.
Canım ben adet olduğum gün ovulasyon testi yapmıştım kop koyu çizgi çıkmıştı heyecan yaptım bir saat sonra adet oldum. Ovulasyon testine inanmıyorum yani vücutta her zaman lh hormonu salgılanıyor o yüzden hiç canını sıkma dur bakalım bebeğini üzme sabahtan beri yedin kendiniYok ben direkt kan testi yaptircam. İdrarla uğraşamam. Zaten ovulasyon yapip kendimi negatife hazırladım. Simdiden 2. Tedaviyi nerede olacağıma karar verdim. Bende ki sorun ne onu çözmek istiyorum. Az sayıda yumurta dolleniyor. Bir sorun var. 2. Transfer oncesi karyotip analizi sperm fish testi falan yaptjrmak istiyorum. Spermi de mikrocip ile seçilmesini istiyorum.
Ruh halim bozuldu. Kabiz oldum sanırım. Surekli kayisi yiyorum. Ovulasyon testlerini yapiyorum. Bir de daha önceki forumlarda transfer sonrasi gun gun ovulasyon testi yapan biri 3. Günden itibaren ovulasyonda 2. Çizgiyi görmeye başlamış, 6. Gundd de kaset testte poziyifi gormus. Ovulasyonda cikiyor canim erkenden.sen neden bu kadar karamsarsin ya hem 4. gün embriyosu hemde bugün 4. gün daha dur bakalim tutunma devam ediyor sen idrara beta geçmesini bekliyorsun
Bu kaset test dedigin erken gebelik testi degil mi ?Ruh halim bozuldu. Kabiz oldum sanırım. Surekli kayisi yiyorum. Ovulasyon testlerini yapiyorum. Bir de daha önceki forumlarda transfer sonrasi gun gun ovulasyon testi yapan biri 3. Günden itibaren ovulasyonda 2. Çizgiyi görmeye başlamış, 6. Gundd de kaset testte poziyifi gormus. Ovulasyonda cikiyor canim erkenden.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun daha vakit gelmemiş demekki üzme kendini rabbimin izniyle yine başlanırDoktor öyle dedi canım bende gidip göreceğim.