- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
gün içinde tekrarla canimSabah yaptim canim da tuvalwte çıkmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün içinde tekrarla canimSabah yaptim canim da tuvalwte çıkmadım.
Su an ayni paronayaklik ben de de var. Hic güvenmediğim gibi adamin cift deyip tek transfer yaptığını düşünüyorum.Transferin nezaman yapılmıştı senin canım.
Çok korkuyorum yaa doktorlarada hiç güvenmiyorum
insallahhhh giydirmek kullanmak nasip olur cok kötü bir durum ya cok iyi anlıyorum ben almadım ama hep arkdaslara alırken bunu suan kendime alıyor olabilirdim deidm.. bide 2 arkadaşım oda dekorasyonu için yardım istemişti onlara yardım etmiştim .. dekorasyona merakım oldugundan ama bununda kötü tarafı o malesef keyifle yardım ediyorum ama cok iç cekiyorum :)ben i
ilk evlendiğim sıra yegenlerime ne alsam begensem kendime de aliyordum.nasilsa hemen cocuk sahibi olabilcegim sandim.hamile olduğumu öğrendiğim an bir dünya eşya aldim.zibinlar battaniyeler. pikeler yastigi yorganı.nasilsa olur mantigindaydim hep.yatagimin altında 2 koca hurç duruyor çeyiz gibi.nasip olmadi.kimini zamanla dağıttım umudumu kaybettikçe.kimine kıyamadım duruyor.
benim ılkinde çok şiddetli bir karin ağrısı ve kanamam başladı öğlene kadar sürdü sabahtan protestan iğneyle durdu ama kesen bozuldu kalbi atmadı 9.5 haftada kürtaj oldum 2. sinde yine şiddetli karın ağrısı ve yoğun kanama iğneyle falan kanamam durmadı akşama büyük büyük parçalar geldi keseyi gördük ama ikisinde kalp atisi duymadan kaybetmiş oldumDüşük kendiliğindenmi oldu yoksa kalp atışı başlamayınca zorunlu düşükmü yaptırdılar?
Bugün lekelenmem oldu çok korktum.
Düşük nasıl belirti veriyo
Kıyamam çok yeni seninki allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
ben negatife hazırlıorum kendimi hafifden pozitfise ne mutlu bana ..keşke ama değil idrar vermeden kana cesaret edemem ya
ben 2 düşükten sonra hayirsizsa hiç tutmasın kafasindayim geride embriyom da yok kimbilir tedaviye tekrar nezaman başlarım onuda bilmiyorum yaşım oldu 30 o nedenle ne ümitliyim ne ümitsiz erken yapıyorum çünkü beklemek beni yoruyorben negatife hazırlıorum kendimi hafifden pozitfise ne mutlu bana ..
diger türlü cok üzülmemek icin
yaa ben anneme mümkünse en son sölicem herkes yayar cok eminim.. belkii onda kalp atısı degil cinsiyet bile olabilriBen tedaviyi falan hep annelere söyledim. Simdi sonucu merakla bekliyor annemler kardeşim falan. Keske söylemeseymisim. Ağzımı tutamadım söyledim. Bin pişman oldum.
Bende o işlerin içindeyim doktorlara güvenmiyorum.Su an ayni paronayaklik ben de de var. Hic güvenmediğim gibi adamin cift deyip tek transfer yaptığını düşünüyorum.
işte o sebeple sanırım kiimseye dememk lazım ben bi en yakın arkdasıma söledim oda meburyietten oldu kardesi doktor onun bazı testler istendiginde danısmak istedim öylelikle oldu yoksa tamamen gizli kalsın isteridmBenim de mecburen herkes biliyorum.ameliyattı operasyondu derken 1 yıldır sürünce hem aileler öğrendi hem iş arkadaşlarım.şimdi herkese tek tek oldu ya da olmadı demek bir zor geliyor ki anlatamam.şimdiden stres srdı![]()
ben en yakın arkadaşım hariç kimseye söylemedim önceki hamilliklerimi normal yolla oldu zannediyor aileler hattaBenim de mecburen herkes biliyorum.ameliyattı operasyondu derken 1 yıldır sürünce hem aileler öğrendi hem iş arkadaşlarım.şimdi herkese tek tek oldu ya da olmadı demek bir zor geliyor ki anlatamam.şimdiden stres srdı![]()
ama en doğrusu bu bi ton soruya cevap vermek zorundasın ne gerek var evde yatıyorum noldu diyolar migrenin tuttu grip gibiyim falan gecistiriyorumyaa ben anneme mümkünse en son sölicem herkes yayar cok eminim.. belkii onda kalp atısı degil cinsiyet bile olabilri
hatta ikiz olursa tek dicem 7-8 ayı geince ciftti dicem hahahah insanların gözü fena ya nazara gelmkek istemem
Allah bidaha yaşatmasın tüm kalbimle dua ediyorum sanada.benim ılkinde çok şiddetli bir karin ağrısı ve kanamam başladı öğlene kadar sürdü sabahtan protestan iğneyle durdu ama kesen bozuldu kalbi atmadı 9.5 haftada kürtaj oldum 2. sinde yine şiddetli karın ağrısı ve yoğun kanama iğneyle falan kanamam durmadı akşama büyük büyük parçalar geldi keseyi gördük ama ikisinde kalp atisi duymadan kaybetmiş oldum
ben 2 ay sonra 34 olcam resmen yolu yarıladım ya ben ne ara dogurcam töbe yarabbimben 2 düşükten sonra hayirsizsa hiç tutmasın kafasindayim geride embriyom da yok kimbilir tedaviye tekrar nezaman başlarım onuda bilmiyorum yaşım oldu 30 o nedenle ne ümitliyim ne ümitsiz erken yapıyorum çünkü beklemek beni yoruyor
ya bende seyi covidi degerlendirdim aslında.. marttan beri evden calıstıgmız icin kimsenin dikkatini bile cekmedi.. ögle aralarına doktor randevumu alıyordum. transfer ve yumurta toplama günlerinde izin aldımama en doğrusu bu bi ton soruya cevap vermek zorundasın ne gerek var evde yatıyorum noldu diyolar migrenin tuttu grip gibiyim falan gecistiriyorum
buara da hiç tutmazsa naparım bilmiyorum.. onada mı alıştırmak lazım bilemedim. Bi kızım var (kedi) yuvarlanıyo suan evde artık onla mi gecirirz ömrü bilemedmben 2 düşükten sonra hayirsizsa hiç tutmasın kafasindayim geride embriyom da yok kimbilir tedaviye tekrar nezaman başlarım onuda bilmiyorum yaşım oldu 30 o nedenle ne ümitliyim ne ümitsiz erken yapıyorum çünkü beklemek beni yoruyor
anlıyorlar canim ama abrlki atar diye ben beklettin en son riskli zamana gidicez diye kürtaj yaptılar isteAllah bidaha yaşatmasın tüm kalbimle dua ediyorum sanada.
Allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin.
Hepimiz güzel sonuç alalımda birlikte sevinelim inş.
9. Haftaya kadar neder anlamıyolar bunu
Kedinin fotosunu atta bizde sevelimbuara da hiç tutmazsa naparım bilmiyorum.. onada mı alıştırmak lazım bilemedim. Bi kızım var (kedi) yuvarlanıyo suan evde artık onla mi gecirirz ömrü bilemedm
olana kadar denicez doktor bana artık asla olmaz yeter uğraşma dediği an evlat edinmek için başvuru yaparım ona da karşı degilim açıkçası bu kadarini yaratan Rabbime sukur ama ben inanıyorum olucak bizim yabuara da hiç tutmazsa naparım bilmiyorum.. onada mı alıştırmak lazım bilemedim. Bi kızım var (kedi) yuvarlanıyo suan evde artık onla mi gecirirz ömrü bilemedm