• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin canim cok tesekkur ederim insallah gonlumuze gore olsun. İgneyi her gun ayni saatte vuruyorum alarm kurdum. Benim asilamada 13 yumurtam catlamisti bakalim burda kac yumurta olcak. Gerci bir tane olsun tutsun yeter ki. Pes pese guzel haberler verelim insallah
Sizin aşılamada 13 yumurtanız mı oluştu?

Kızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum

Eklentiler

• IMG_20200811_183817.webp
    IMG_20200811_183817.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200811_183817.webp
    IMG_20200811_183817.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200811_183812.webp
    IMG_20200811_183812.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar ya testı yaptım baktım bısı yok attım kenara dedım erken gebelık testı şak diye cıkar herhalde.. Bes dk olmustur en fazla bıdaha bakıyım dedım boyle cıkmıs.. Allahım bugunde dogum gunum ıns dıyorum
var sankii bidaha cekip atsana kurutduktan sonra yani o izler gectikten sonra cok yeni yapmıssın belli

Kuzum kan versene şüphede kalıp kendini sıkıntıya sokacağına

Transferden sonraki kacinci gun yaptın? Kacinci gun embriyosu
4agustosta 3.gun embrıyosu transfer oldum.. Sonrakı ıkı gun arayla ıkı test yaotım bakalım vucudumdakı ılaclar gıtmıs mı dıye hep negatıftı.. Bugun yapayım dedım boyle cıktı

Valla 2.çizgi var gibi ama biyandan da test akmış bozulmuş gibi bitane daha mı yapsan acaba ama sabah idrarıyla yap istersen

Evet bende de amh 2,47 çıktı çikolata kistinde yumurta çokmuş gibi amh çıkıyor ama yumurtalığın görünümü amh ile uyuşmuyor.Benim doktorum da öyle demişti.Ama 9 da az değil yine iyi durumdasın.
Teşekkür ederim, 5 i döllendi, 3ü 3. Güne geldi. İkisi tutmadı tek kaldı. İyi gibi duruyor da işte tek embriyo kalınca tekrar hormon yiycez.

Back
X