Çok teşekkür ederim, birazdan işleme alacaklar. Dualarınızda bana da yer verin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, birazdan işleme alacaklar. Dualarınızda bana da yer verin
Hayırlı olsun inşallahÇok teşekkür ederim, birazdan işleme alacaklar. Dualarınızda bana da yer verinHerkes için hayırlısı olsun inşAllah
merak etmeyin zaten hemen verilir verilmez tutunmaya çalışmıyor 2-3.günde yerleşiyor. Stres olmayın inşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Transfer oldum direk ayağa kaldırdı hiç yaptırmadı normal mi
Birde duphaston ilaça devam et folic asite devam et birde cumartesi günü bir seferlik ganopeptyl vur dedi 22 ağustosta kan ver dedi
Tutmuş mudur acaba çok ağladım
8. Gün canım çok moralim bozulduKacinci gun canim?
Canım git erken gebelik testi yap normal testte çıkar sanki bu stresten kurtar kendini y ada kan ver direk bu daha garanti kendini yiyip durmaBugün 9.günüm saatler geçmiyor sanki.kalbim sıkışıyor.gidip erken gebelik testi almamak için tutuyorum kendimi çünkü tek çzgi çıkarsa çok moralim bozulucak biliyorum.evde deli gibi boş boş dolanıyorum ağlıyorum susuyorum.stresten terleyip duruyorum.ooff oofff![]()
Bendede aynisi olmustu kuzum..kalkip yuruyerek odaya gitmistimm..cok sasirmistimm..bisey olmaz demislerdi..baskentte..kuzum artik hic bisey dusunme ..bunlar bebisini etkileyebilir...allahim insallahh tutunurlar bebislerin..sagliklaa bekleme surecin gecer..guzrl haberlerini alicaz insallah..dualarim seninleeMerhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Birde duphaston ilaça devam et folic asite devam et birde cumartesi günü bir seferlik ganopeptyl vur dedi 22 ağustosta kan ver dedi
aaa neden agladın duygusallıktan mı.. banada gonapeptyl vermıstı doktorum..Merhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Evet çok duygulandım transfer yaparken sonrada duramadımaaa neden agladın duygusallıktan mı.. banada gonapeptyl vermıstı doktorum..
Ben de o yüzden yapmak istemiyorum.yarın iyi ya da kötü bu sonuçla karşılaşıcam zaten.gidip tek başıma kan verirsem eşim kızar diye cesaret edemiyorum.KIzlar lütfen idrar testine güvenmeyin benim doktorum kendi söyledi yanlış sonuç verebilir diye nitekim bende de idrarda çıkmamıştı kanda 26 küsur çıkmıştı
cuma günü kan vericem zaten canim doktora mesaj attım çift çizgi yok diye bakalim hayirlisikuzum lütfen güzelce dinlen canını bi sıkma belki geç tutunuyor hiç bilemezsin burda çok okuduğumuz şeyler oluyor bi güzelce sakinleş ve daha da test yapmayı bırak ne varsa o testler bizi strese sokuyor zaten
ok canim ben tükendim artık zaten bütün belirtiler göğüslerin şişmesi acıması ilaclardancanım ıyı dusun ıyı olsun yınede erken belkı gec tutunmustur. benım erken cıktı ama sımdı dusunuyorum acaba sorun mu var hemen bellı oldu dıye.. ıcını ferah tut
yok canim bırakmıyorum cuma kan vericem zatenCanım 2-3 gün daha bekle ilaçlarını bırakma sakın. Sakin ol lütfen..
cok haklısın son gunlerde aglama gelıyor ter bosalıyor en yakın arkadasım canım klımamBugün 9.günüm saatler geçmiyor sanki.kalbim sıkışıyor.gidip erken gebelik testi almamak için tutuyorum kendimi çünkü tek çzgi çıkarsa çok moralim bozulucak biliyorum.evde deli gibi boş boş dolanıyorum ağlıyorum susuyorum.stresten terleyip duruyorum.ooff oofff![]()
gecen burada bır uye vardı baska topıkte agladı sızladfı hıc belırtım yok olanlar ılactan oda erken test yaptı olsa cıkardı dedı zınkkkk hamıle cıktıok canim ben tükendim artık zaten bütün belirtiler göğüslerin şişmesi acıması ilaclardan
normal mi bilememki bende şöyle oldu; ameliyathanede oldu transfer oraya yatakla götürüyolar zatenMerhaba kızlar öncelikle hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim çok incesin iz inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Ben yürüyerek girdim işlem oldu doktor kalabilirsin dedi kalktım yürüdüm odaya geçtim 5 dakika yattım yatana gerek yok dedi hemşirenormal mi bilememki bende şöyle oldu; ameliyathanede oldu transfer oraya yatakla götürüyolar zaten
sonra transfer bitine sondaylda idrarmı cektiler yarım saat kalkma kesinliikle dediler
1 bucukda transferim oldu 4 e kadarda hastanede yatırdılar tuvalt ihtiyacı dısında kalkma dediler diger 3 günde bol dinlen ev işi kesinlikle yapma dediler ağır kaldırma vs
Gidip kan ver canim. Ben de kan testi yaptircam 8. Gunde.8. Gün canım çok moralim bozuldu