• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

herkese selamlar...5.gün embriyosu ağustos 4 de transfer edildi. 7.günü beta hcg değeri 1,2 den küçük çıktı. Bu sabah da hafif kırmızı lekelenmem oldu :( ... Doktora yazdım ilaçları kes dedi...

Bazı yerlerde geç tutunma diye birşeyler okuyorum. Sizce ne yapmayalım? ilaçları kesmeli miyim yoksa bir umut 12ci günümü beklemeli miyim? kafayı yicem..rasyonelliğimi kaybediyorum gittikçe... gerçeklik ile hayal dünyam birbiri içine geçiyor bazen gerçek olmayan veya gerçekleşmeyecek şeylere umutla sarılıyorum..

Canim portekizde bir arkadaşım işlemi olmus ve ise donmus. Kiz simdi hamile. Orda oyle kimseyi yatirmjyorlarmis.
Doktor saniyelik birşey bu dedi yatmamam gerekmiyor mu dedim hayır dedi uzanma bugün banyo yapma ağır kaldırma dedi hayırlısı olsun

herkese selamlar...5.gün embriyosu ağustos 4 de transfer edildi. 7.günü beta hcg değeri 1,2 den küçük çıktı. Bu sabah da hafif kırmızı lekelenmem oldu :KK43: ... Doktora yazdım ilaçları kes dedi...

Bazı yerlerde geç tutunma diye birşeyler okuyorum. Sizce ne yapmayalım? ilaçları kesmeli miyim yoksa bir umut 12ci günümü beklemeli miyim? kafayı yicem..rasyonelliğimi kaybediyorum gittikçe... gerçeklik ile hayal dünyam birbiri içine geçiyor bazen gerçek olmayan veya gerçekleşmeyecek şeylere umutla sarılıyorum..
Canim benim de 4. Gun embriyosu 8. Gun kan testi yaptircam.

Eklentiler

• Screenshot_20200811-132036_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200811-132036_Samsung Internet.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 32
Tamm canım bugün yatar dinlenirim
Ben ilk gun dizi izledi. Film izledim. Kendime film gunu yaptim. Modern family diye bir dizi var. Muhteşem onu izle bak.
Ilk gun crimome vajinal jel sürdükten sonra 15 dk yurumustum. 2. Gun normal hayatıma dondum . Dusu 4. Gun aldim ve ilik bir suyla cok cok kısa sürede aldim canim.
Bugun ise 5. Gunum. Ruh halim bazen bok gibi bazen bosvermis.

Bende kan vermemek için zor tutuyorum kendimi kızlar transfer sonrası 8.günüm bugün ama doktor 11.gün çağırdı kan tahliline öncesinde yapma dedi diye bekliyorum önceki transferlerimde kan’ı 6.gün vermişliğim de olmadı değil :KK53:

Ben ilk gun dizi izledi. Film izledim. Kendime film gunu yaptim. Modern family diye bir dizi var. Muhteşem onu izle bak.
Ilk gun crimome vajinal jel sürdükten sonra 15 dk yurumustum. 2. Gun normal hayatıma dondum . Dusu 4. Gun aldim ve ilik bir suyla cok cok kısa sürede aldim canim.
Bugun ise 5. Gunum. Ruh halim bazen bok gibi bazen bosvermis.
Bende annemde kalacam film izlerim dinlenirim akşamları yürürüm yavaş yavaş

gecen burada bır uye vardı baska topıkte agladı sızladfı hıc belırtım yok olanlar ılactan oda erken test yaptı olsa cıkardı dedı zınkkkk hamıle cıktı:anneadayı:
insallah canim bende belirti var ama test tek çizgi oldu. hayırlısı diyorum başka embriyom da yok maddi olarak çöktük

Bende kan vermemek için zor tutuyorum kendimi kızlar transfer sonrası 8.günüm bugün ama doktor 11.gün çağırdı kan tahliline öncesinde yapma dedi diye bekliyorum önceki transferlerimde kan’ı 6.gün vermişliğim de olmadı değil :KK53:
napalım ya su 8 senede testlere verdıgım para ohoooo.. cok ıyı anlıyorum senı

Merhabalar ben de bu başlığa yeni katıldım bir 10 güne kadar transfer işlemlerimiz gerçekleşecek. ilk çocuğumu da tüp bebek yöntemi ile dünyaya getirdim, tatlı bir kızım var 6 yaşında şükürler olsun. Tüm arkadaşlarıma bu yolumuzda sağlık umut ediyorum. Kızımdan sonra ki yaptırdığım tüp bebek tecrübeleri bana önceliğimizin kendimiz olduğunu hatırlattı. Hepimizin mutluluk ile mayısta doğum yapacaklar topiğine geçmesini çok isterim. ...

Merhabalar ben de bu başlığa yeni katıldım bir 10 güne kadar transfer işlemlerimiz gerçekleşecek. ilk çocuğumu da tüp bebek yöntemi ile dünyaya getirdim, tatlı bir kızım var 6 yaşında şükürler olsun. Tüm arkadaşlarıma bu yolumuzda sağlık umut ediyorum. Kızımdan sonra ki yaptırdığım tüp bebek tecrübeleri bana önceliğimizin kendimiz olduğunu hatırlattı. Hepimizin mutluluk ile mayısta doğum yapacaklar topiğine geçmesini çok isterim. ...
ayyyyyyy darısı bize ne degüzel söylediniz mayısda dogum yapacaklar.. mayısda mı dogurmus oluruz tam yaz bebesi mi cıbıl cıbıl giydirmek nasip olsun:)

Back
X