• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

bu yatma meselesi tamame psikolojik sanirim. sonucta kendiliginden gebe kalanlar bu surecte normal hayatına devam ediyor bilmeden. 30 dk 1 saat yatmak vs tutunmayı etkilemez bence
Kesinlikle haklısın canım ben spontan gelişen gebeliğim de meğersem dalış yaptığımda bile gebeymişim düşün sigara da içiyordum ben Sonra şok olmuştum ama şimdi maddi manevi giderek işlem yapıyoruz diye ister istemez koruma içgüdüsüne giriyoruz yoksa ah ah keşke biz de hamile kalıp kolay doğuranlardan olsaydık keşke 😅😅

merhaba tekrardan cuma gunu ıgnelere baslamıstım dun ıtıbarı ıle 5 adet yumurtam olusmus ve ıkıncı bır ıgne daha eklendı yarın kontrolum var muhtemel opu zamanı pazartesı dıe soyledı sızce nasıl ılerlıor

aynısını düşündüm, Allah korusun tecavüzle hamile kalanlar dünyanın en büyük stresnii yaşıyodur ama o stresle hamile kalabiliyor.. Oyuzden nasip kısmet oludugunu da cok düşünüyorum olcaksa olcak olmayacaksa elimizden geldigi kadarını devam yaparız ama oda biyere kadar
Aynen canım yeterki rabbim ol desin

Merhabalar ben de bu başlığa yeni katıldım bir 10 güne kadar transfer işlemlerimiz gerçekleşecek. ilk çocuğumu da tüp bebek yöntemi ile dünyaya getirdim, tatlı bir kızım var 6 yaşında şükürler olsun. Tüm arkadaşlarıma bu yolumuzda sağlık umut ediyorum. Kızımdan sonra ki yaptırdığım tüp bebek tecrübeleri bana önceliğimizin kendimiz olduğunu hatırlattı. Hepimizin mutluluk ile mayısta doğum yapacaklar topiğine geçmesini çok isterim. ...
Hoş geldin hayırlı olsun seni de ekliyorum uğurlu listemize😊

Ben yürüyerek girdim işlem oldu doktor kalabilirsin dedi kalktım yürüdüm odaya geçtim 5 dakika yattım yatana gerek yok dedi hemşire 😔😔😔
Selamlar, Beni de yarım saat yatırdılar, sonra kalk diye ısrar etti 😊 Canım kafana takma, öle pıt diye düşecek değil. Doktorum özellikle yatma işine karşı, bunları düşünme bile. Şu an bebişinle berabersin keyfini çıkar..

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. M Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  2. @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  3. @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek🧿
  4. @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek🧿
  5. D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  6. Ebrarinannesii Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  7. @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  8. @esil16 -4 Ağustos🧿
  9. @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek🧿
  10. @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  11. @Denizderman -6Ağustos-🧿
  12. @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  13. @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek🧿
  14. A alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  15. pinkbuyu pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  16. @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift🧿
  17. @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  18. @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  19. @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift🧿
  20. nitro nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  21. @Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
  22. @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek
  23. @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
  24. P poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  25. @minik3434 -13Ağustos
  26. @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
  27. @pissa
  28. 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
  29. @gulgulgulgul20202020
  30. @My heaven
  31. @sevgiliseyyah[/USE]
    [*][USER=876299]@Nezara
  32. @Mehder38
  33. @Cobanyildizi35
  34. @Pasagirl -20 Ağustos-
  35. @Ykthkmhn -21Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
  36. @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  37. @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
  38. @Aponjj -5. Gün embriyosu
  39. @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
  40. @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
  41. @afili29
  42. @Papatya88orkide
  43. @superisiperisi_
  44. @afrartis
  45. @sureyya
  46. @cengelliigne]
  47. @Esraesrael
  48. @Violet96
  49. @Mucizem33
  50. @afili29
  51. @Iro_123
  52. @duam08
  53. @eda5 -5. Gün embriyosu
  54. @aysunayy
  55. Koseden Koseden
Listede 55 kişi olmuş 😳😳 ne kadar da kalabalığız, herkes için hayırlısı olsun. Pozitif de olsa negatif de olsa, birşeyler yapmak, bu yolculuğa katılmak, mücadele vermek önemli. Bu yolculukta yalnız değiliz. İnşAllah 🙏🏻

bunları aslında şuan hamilelier yapsan dogrumu degilmi anlarız haha pinkbuyu pinkbuyu Ebrarinannesii Ebrarinannesii nitro nitro 7 78kova A alLaayaaaaaaaaaa ve digerleri :KK70:

Back
X