Değerin cok guzel ucuz bile olabilir . Masallah canim sana.Ben çok erken yaptım canım 6.gün değerim 36 çıktı 7.gün değerim 75 çıktı 5.gün embiryosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin cok guzel ucuz bile olabilir . Masallah canim sana.Ben çok erken yaptım canım 6.gün değerim 36 çıktı 7.gün değerim 75 çıktı 5.gün embiryosu
Ayy canim senin bir de 3. Gun embriyosu ben 5 sanmıştım. Cok cok erken yapmışsın. Benim 4. Gun embriyosu transferin 8. Gunu yapicam en erken.benim durumum sizce değişir mi kızlar.hic böyle bişey duydunuzmu.3. gün embriyosu ve traanferden sonra 6. gu bugün.beta high 0.34 2 gün sonra birden artabilir mi.yoksa çoktan tutsa belli olur muydu.cok üzgünüm ne yapsam.bilemedim.doktora.sorsam.cok erken henüz der.dayanamadim.bugun birden aşırı umut geldi bana.sanki kesin pozitif görecekmişim ghibi hissettim.ama olmadi.degisirmi
Benim de 4.gün embriyosu bugün erken gebelik testi yaptım koca bir tek çizgi.o yzden yarın hiç umudum yokBen de transferin 4. Gunu yaptim 4. Gun embriyosu tek cizgi cikti bende de. Olumsuza alıştırdım kendimi acikcasi.
Benim bugun transferden sonraki 5. Gun. En erken pazar günü kan testi yaptirmati dusunuyorum.Benim de 4.gün embriyosu bugün erken gebelik testi yaptım koca bir tek çizgi.o yzden yarın hiç umudum yok![]()
Hayirlara ciksin canimmmm..ruyann...bebek haberiyle mutlu ol...insallahresmen içime su serptiniz.aslinda hep rüyalarım yüzünden oldu.bu gece yeşil çimen üzerinde amcamın kızının ikizleri var ve ikizlerin hemen ardından bir kiz i oldu üçüz gibi büyüyorlar.onlari yemyeşil çimen üzerinde gordum.aslinda 5 ve 4 yaşındalar.ama erkek olan sanki 10 aylık bir bebekti.çimen uzerinde yatıyordu ve ben evin kapısını açıp ellerimi açıp gel gel diye seviyordum onu.cok guzel bir bebek bana gülüp gülüp ıh ıh ıh yapıyordu.ben de gel gel diyerek çok mutlu uyandım.hep bu rüyaya aldandım.esime yalvardım hastaneye gittik ve kocaman sıfır.
Ben olamadim..ama canimm..inan..bekleyen arkadaslarr ici hep dua ediyorumm...kendim icin eder gibi ediyorum cani yurektennn...hamis olanlarada saglicakla kucaklarina almalari icin ediyorummm..insallah Allahim hepimizin yuzune baksin..ve dualarimizi kabul etsin insallah..maddi manevii cok yorucu sureclerden geciyoruz..hic kolay degill..insallah seninde bebislerin tutunacak sana..dualarim seninlede canimmmmBenim bu ilk tup bebek denemem sanki böyle bu defa denemeydi devamında olacak diye hjssediyirum ben. Allah ne verirse hayirlisini versin kizlar. Nasibimizi yaşayacağız. Hamilelik haberi alanlar bizlere de dua etsin. Ben alırsam sayfadaki herkes için edeceğim. Allah bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun insqllah
Benim içime doğuyor canim. Bu transferin sana hamilelik getirecek. Inan buna inanıyorum. Kalbim söyletiyor bunu. Muhakkak transfer sonunda bilgi ver bize.Ben olamadim..ama canimm..inan..bekleyen arkadaslarr ici hep dua ediyorumm...kendim icin eder gibi ediyorum cani yurektennn...hamis olanlarada saglicakla kucaklarina almalari icin ediyorummm..insallah Allahim hepimizin yuzune baksin..ve dualarimizi kabul etsin insallah..maddi manevii cok yorucu sureclerden geciyoruz..hic kolay degill..insallah seninde bebislerin tutunacak sana..dualarim seninlede canimmmm![]()
Biz bu tup bebek sürecinden once cok zor günler gecirmistik. Esimin sperm sayisini ilk bir ay sifir cikti sonra test veremiyormus onu öğrendik vs. O donem bir rüya görmüştüm. Çocuğum oluyor adj da kayra. Kayra anlamına baktim uyanınca Allahtan gelen büyük iyilik, büyük bir lütuf demekmiş. O nedenle çocuğun adını kayra koycaz.Mesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim![]()
Ben de hep kiz isterdim de, ne olursa olsun olsun daMesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim![]()
Insallah kuzum..tesekkur ediyorum.Benim içime doğuyor canim. Bu transferin sana hamilelik getirecek. Inan buna inanıyorum. Kalbim söyletiyor bunu. Muhakkak transfer sonunda bilgi ver bize.
Rabbim kalbine göre versinBen de hep kiz isterdim de, ne olursa olsun olsun dasaglikli olsun.
Ben kızım olursa Pera erkek olursa Yankı istiyorum.kız konusunda eşimle anlaştık ama erkek konusunda zıt düşüyoruzMesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim![]()
Masallah kuzusum nehir ismini cok severimm benMesela kızlar bebişlerinizin adını ne koyarsınız? Benim kızımın adı Nehir bir Kızım daha olsa Melisa koyarım sanırım erkek olursa bilemedim![]()
aynı durum bana da oluyor, ogrencilerimden cok etkileniyor.ya da bir isme niyetleniyorum.hemen akrabalardan birisi veriyor o ismi ve ben aynı çevreden aynı ismi istemiyorum.Kızlar bir de ne oluyor bende mesela bir ismi çok beğeniyorum sonra en haylaz en yaramaz öğrencilerimden birinin ismi oluyor mesela direk soğuyorum o isimden sizde de oluyor mu bu![]()
Anlamı ne? Bera nınSize garip gelebilir ama kız bella erkek bera koymayı çok isterim ben![]()