• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim bu ilk tup bebek denemem sanki böyle bu defa denemeydi devamında olacak diye hjssediyirum ben. Allah ne verirse hayirlisini versin kizlar. Nasibimizi yaşayacağız. Hamilelik haberi alanlar bizlere de dua etsin. Ben alırsam sayfadaki herkes için edeceğim. Allah bu yolda emek harcayan herkesin kucağını doldursun insqllah
bende de ayni his var nedense💆🏼‍♀️ ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum corona yükseliyor hadi ben yumrta toplamada sayı azdı transferde geçen hafta oldum ucundan yırttık ama geçmesinide beklersek kmbilir nezaman bitcek şu lanet

Kızlar bir de ne oluyor bende mesela bir ismi çok beğeniyorum sonra en haylaz en yaramaz öğrencilerimden birinin ismi oluyor mesela direk soğuyorum o isimden sizde de oluyor mu bu😂
eveeeet o isim bana sevmedigiö birini çağrıştırıyosa bende sevmiyorum mesela hahaj eşim kız olursa o koymak istiyor erkek olursa sen koy diyor😂 kız da yağmur ismini cok istiyor ben ela dan yanayım ama oda kabulum yeterli olsun haha erkek olursada gönlümde mert var😀 erkek güzel isim bulamiorum

Seçkin ve olgun olan anlamındaymış
Bella da italyanca ve latincede güzel demek direkt anlamı ama Türkiyede konulabiliyomu yabancı isim bilmiyorum
Sevdiğim bir arkadaşımın yeğeni bella ve çoktatlı.ilk onlarda duymuştum bu ismi ve çok sevmiştim yani koyuluyor 🤗

bende de ayni his var nedense💆🏼‍♀️ ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum corona yükseliyor hadi ben yumrta toplamada sayı azdı transferde geçen hafta oldum ucundan yırttık ama geçmesinide beklersek kmbilir nezaman bitcek şu lanet
Canim benim yas 37 bucuk. Zaten cok geç kaldım. O nedenle daha da gecikmemem lazim. Insallah bir talihsizlik olmaz 2 de

Sevdiğim bir arkadaşımın yeğeni bella ve çoktatlı.ilk onlarda duymuştum bu ismi ve çok sevmiştim yani koyuluyor 🤗
Yaaaa süper🥰 bi karikatür varya bebek anne karnında düşünüyo kadın olana anne erkek olana baba derim sonra da aman neyse sağlıklı olsunlar da diyo😂 bizimki de öyle..olsun, sağlıklı olsun da isminde değilim artık😊

Yaaaa süper🥰 bi karikatür varya bebek anne karnında düşünüyo kadın olana anne erkek olana baba derim sonra da aman neyse sağlıklı olsunlar da diyo😂 bizimki de öyle..olsun, sağlıklı olsun da isminde değilim artık😊
Aynen ben de öyle düşünüyorum elbet bir isim buluruz.sağlıkla gelsinler de 😍

Oğlumun ismi Göktuğ o zaman kız olursa Gülce koyalım demistik kız olursa ismi belli ama yine erkek olursa belli değil eşim her ismi beğenmez çok zor beğeniyor ve Eski Türkçe isimler dışında isim istemiyor

Masallah kuzusum nehir ismini cok severimm ben :nazar:kizim olursa dusunebilirim..bu bi tesadufmu bilmiyorum nehir ismindeki ogrencilerim hem premmmses olurlar hemde akilli..allah nazarlardan saklasin..bilge koyabilirim ben..erkek olursaa😄😄
Ortasında H harfi olan isimler kulağa ahenkli ve hoş gelirmiş öyle bişey okumuştum Ben de çok severim nehir ismini :KK200:

kızlar ilacımı kesmedim ama transferde 6. günüm ama çamur gibi akintim geliyor.hafif kana dönük.daha önceki 2 tedavilerde 10. gu negatif sonucu alınca doktor ilaçları kes diyordu ve ben bir kaç gun sonra adet oluyordum.bu garip geldi.

Doktora sor cqnim istersen. Doktor bana kan olur kanama yogun olabilir, yogun akinti olabilir demisti. Bunların hepsi ilaclarin etkisi demisti.
kızlar ilacımı kesmedim ama transferde 6. günüm ama çamur gibi akintim geliyor.hafif kana dönük.daha önceki 2 tedavilerde 10. gu negatif sonucu alınca doktor ilaçları kes diyordu ve ben bir kaç gun sonra adet oluyordum.bu garip geldi.

yarın arayacam.tuhaf bir halde geliyor tuvalete gittiğimde daha once olduğunu hatırlamıyorum hiç .
Canim gunaydin..belki lekelenmedir.insallah oyledir.olabiliyo cunki..tutunurken embriyo..boyle olunca yuksek ihtimal lekelenme oluyo...jel kullaniyomusun...sen..belki jel kullaniyosan ondanda olabilir ama..bazen benden geliyodu ama..aslaa kirmizi kahve degil beyaz geliyodu geri..cok artarsa doktoruna bi danis ama..

bana oralari temizleyen bayan sey dedi bekleme alanında bekliyordum tüpmü szin dedi evet dedim hayırlısı insallah dedi ins dedim sıkısık olup kaçiran var valla naplım olur öle seyler dedi nasii yaani dedim yataga uzanmisim 2.80ucunda duruyo😂😂 dedi bisi olmaz cise izin veriyolar boşaltiyolar coksa nasi yaa dedim 😀😀 eee sondaayla öyle diyor🤣
Ayyy işte bundan korkuyorum birden salasım gelirse tutamazsam 😂

Back
X