• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım İnan çok haklısın saklamaya elbette gerek yok ama bizim toplumumuz can yakmayı sever seni en acı çektiğin yerden vurmayı severler çocuk yapmak bu ülke de güç gösterisidir hem de ne acı ki bunu kadın kadına yapar... Evet içinden basıl geliyorsa onu yap ama ne yalan söyleyim bugüne kadar sadece anne baba ve Kızkardeşlerimiz bildi bizim. Kimseye demedim asla da demem çünkü ilk tedavim de herkesin benim gibi iyi niyetli olduğunu sandım ama canımı çok acıttılar asla söylemeyi düşünmüyorum kayınvaliden eğer insanların yılan dillerinden korkuyorsa bir miktar haklı olabilir 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Ayy aynen bende söylemem gerek yok yani.insanın xanının nereden yakacaklarını insanlar çok iyi biliyor. Tüp bebek oldugundan dolayı söylemeyelim demiyordur belki laf diyip canını sıkmalarını istemiyordur
benımde oyleydı ıns daım olur ve Allahım herkese nasıp eder
Kuzum kan versene şüphede kalıp kendini sıkıntıya sokacağına
Kızlar ya mesela öğrendiğimizde bebek kaç haftalık olmuş olacak. Bana 5.gün embriyosu transfer olacak.

Kizlar ben de hic belirti bile yok. Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Gogsum sisti iyice. Normal mi bu durum? Yerlesme kanaması falan da gelmedi

Bence bunları düşünmeyi bırakıp kan ver canım yedin bitirdin kendini kesin sonuç kan varsa biraz değer çıkar
Haftasonu vericem canim. Dediğim gibi bu sanki benim için deneme gibi oldu. Icime de 2. De olacak gibi geliyor. Ilk günler cok uzuldum. Simdi alıştım. Simdi transferin 6. Gunu canim 4. Gu n embriyosu en azindan 2 gun daha geçsin kan vericem

tutunmaya devam eder etmez bılemıyorum ama su kk da hamılelık takvımı de yaptım ya:dua: kızlardelı gıbı lımonun yanına ev tıpı salatalık tursusu eklendı dun manyaklasıyorum cıdden uyuyana kadar tursu yedım.. :63:

Canim kac günlük hamilesin hemen oyle as erme olmaz aslinda
suan 3 hafta 4. gunumde olmalıyım.. valla bende anlamadım cok tuhaf ya ılacların oyunu mu bu ıstekler acaba? testte pozıtıf gordum.. acıkcası bu kadar erken belırtıler de gozumu korkutmuyor degıl.. ama annemde de oyle olmus bılemıyorum da

Kizlar ben de hic belirti bile yok. Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Gogsum sisti iyice. Normal mi bu durum? Yerlesme kanaması falan da gelmedi
Ben oğluma hamileyken de yerleşme kanaması gelmedi canım şimdi de yok. Şimdi de idrarda görmesem hamile olduğumu anlamam hicbir belirti yok bende

Oğlumun ismi Göktuğ o zaman kız olursa Gülce koyalım demistik kız olursa ismi belli ama yine erkek olursa belli değil eşim her ismi beğenmez çok zor beğeniyor ve Eski Türkçe isimler dışında isim istemiyor
ben de oğlum olursa göktuğ koymak istiyorum. kız olursa eylül ismini seviyorum

Ben oğluma hamileyken de yerleşme kanaması gelmedi canım şimdi de yok. Şimdi de idrarda görmesem hamile olduğumu anlamam hicbir belirti yok bende
Ben ayni zamanda evden calisiyorum. Gidip idrar testi ya ds kan testi yapmıyorum. Negatifi görürsem acikcasi gunum rezil olur çalışamam. O nedenle ancak haftasonu test yapabilirim.
Zaten transferin 4. Gunu idrarda erken gebelik testi yaptim negatif cikti. O yuzden bir sey de beklemiyorum. Ama açık açık görmek su an canimi sıkar. Kendimi bunun için haftasonuna hazirladim canim.

bende regl sancısı gıbı hıssedıyordum
Ben ayni zamanda evden calisiyorum. Gidip idrar testi ya ds kan testi yapmıyorum. Negatifi görürsem acikcasi gunum rezil olur çalışamam. O nedenle ancak haftasonu test yapabilirim.
Zaten transferin 4. Gunu idrarda erken gebelik testi yaptim negatif cikti. O yuzden bir sey de beklemiyorum. Ama açık açık görmek su an canimi sıkar. Kendimi bunun için haftasonuna hazirladim canim.
4. Gunu cok erken canım kendını yıpratma hakıkaten.. negatıf dusunme bence

pinkbuyu pinkbuyu kuzum bazı bünyeler de yerleşme kanaması olmaz örnek veriyorum ben 🤷🏽‍♀️ hiç görmedim bak pozitif gördüğüm hamileliklerde bir kez olsun onu yaşamadım şuan da da idrar testi yaptım yine 2.cizgi belirlemeye başlamış ama bana sorsan ne belirtin var diye hiçbirşeyim yok 😅 sadece bu sabah itibaryle göğüs ucumda kaşıntı gibi birşey başladı bi hissiyat mı desem. Ayrıca bugün transfer sonrası 9.günüm inan belirtm yok ben önce ki 2 transferim de her an kasık ağrısı çekerdim şimdi ara ara geliyor geçiyor bence her transfer de başka tepki veriyor vücut boşuna demiyor doktorlar belirti aramayın diye bunu artık bende anladım 😅😅

4 coo erken canım ben 6. gün negatifi gördüm 7. günde ise neredeyse yarım saat sonra çok silik çizgi görmüştüm öyle olunca erken gebelik testi aldım onda hemen gördüm

Back
X