- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
benim de 17 temmuzKızlar bu arada Son adet tarihinizin ilk günü nedir ?Benim 17 Temmuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 17 temmuzKızlar bu arada Son adet tarihinizin ilk günü nedir ?Benim 17 Temmuz
tabı pıskolojı hakıkaten cok onemlı bana da bıkkınlık gelmıstı 4 sene dusunmedım hıc. dusunemedım yanıaynı merkezde yaptırmak canim artık zaten uzunca bir süre de ara vericem
İnşallah hayırlı haberler alırız cümlemizin kucağımıza almak nasip olurbenim de 17 temmuz![]()
En azından canım düşüncelerin seni yıpratmaz inşallah pozitif olurHaftasonu vericem canim. Dediğim gibi bu sanki benim için deneme gibi oldu. Icime de 2. De olacak gibi geliyor. Ilk günler cok uzuldum. Simdi alıştım. Simdi transferin 6. Gunu canim 4. Gu n embriyosu en azindan 2 gun daha geçsin kan vericem
İnaşallah çok güzel haberler alırsın canım pozitif i görür sağlıkla kucağına alırsınKan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.
Neden umutsuzsun canim?Kan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.
Hadı ıns guzel bır pozıtıf haberı alırızKan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.
Hayır kuzum beta hcg testi yaptırcam deyince direkt yapıyorlar özelde yani doktorun istemesine gerek yok özel olduğu içinKizlar bir sey sorcam. Özel hastaneye gidip kan verip hamilelik testi istiyorum diyince yapiyorlar mi? Doktorun mu o testi istemesi gerekiyor?
Bugun transferin 6. Gunu, 8. Gunde yapsam 4. Gun embriyosu icin cikar mi varsa eger?Hayır kuzum beta hcg testi yaptırcam deyince direkt yapıyorlar özelde yani doktorun istemesine gerek yok özel olduğu için
ÇıkabılırBugun transferin 6. Gunu, 8. Gunde yapsam 4. Gun embriyosu icin cikar mi varsa eger?
Canım bence cıkar neden dersen söyleyim çünkü 3.gün embriyosunda 8.gün cıkıyorsa 4.gün embriyosunun kanda transfer sonrası 8.gün cıkması çok muhtemel bismillah de 8.güne gelince ver kafanda büyümesin kalbini rahatlatBugun transferin 6. Gunu, 8. Gunde yapsam 4. Gun embriyosu icin cikar mi varsa eger?
Hadi insallah positiv olur sonucun cnmKan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.
Aynen aynen cumartesi günü vereyim.Canım bence cıkar neden dersen söyleyim çünkü 3.gün embriyosunda 8.gün cıkıyorsa 4.gün embriyosunun kanda transfer sonrası 8.gün cıkması çok muhtemel bismillah de 8.güne gelince ver kafanda büyümesin kalbini rahatlat![]()
Bana da cikarr gibi gelioBugun transferin 6. Gunu, 8. Gunde yapsam 4. Gun embriyosu icin cikar mi varsa eger?
Arkadasim da en erken 9. Gun yap kan testini dedi. Daha net cikar dedi. Varsa vardır yoksa yoktur kesin belli olur dedi.Bana da cikarr gibi gelio
Sonuç ne zaman çıkacakmış?Kan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.
Gayet normal ben ağlıyordum kızımda regl olacağım, hamile değilim diyeKizlar ben de hic belirti bile yok. Sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum. Gogsum sisti iyice. Normal mi bu durum? Yerlesme kanaması falan da gelmedi
Hayırlı haberler gelsin inşallah, kaygılarınız boşa çıksın çok aminKan verip geldim kızlar.doktor öğlenden sonra gelicekmiş.umutsuzum ama bekliyorum.