Bilmiyorum ben nedense hic umutlu degilim. 4. Gun erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti canim. Hamilelik olsa az da olsa bi cizgi belirtisi silueti falan çıkardı.Gayet normal ben ağlıyordum kızımda regl olacağım, hamile değilim diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ben nedense hic umutlu degilim. 4. Gun erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti canim. Hamilelik olsa az da olsa bi cizgi belirtisi silueti falan çıkardı.Gayet normal ben ağlıyordum kızımda regl olacağım, hamile değilim diye![]()
Yok kuzum İnan çıkmaz 8.gün de bile ince silik cıkmıştı bende benim 2.transferim 4.gün embriyosuyduBilmiyorum ben nedense hic umutlu degilim. 4. Gun erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi cikti canim. Hamilelik olsa az da olsa bi cizgi belirtisi silueti falan çıkardı.
9.günde tabi daha netleşir içine sinen hangi günde yapmaksa bence de o gün yaptır 9.gün daha mantıklıArkadasim da en erken 9. Gun yap kan testini dedi. Daha net cikar dedi. Varsa vardır yoksa yoktur kesin belli olur dedi.
Amin canım inşallahİnaşallah çok güzel haberler alırsın canım pozitif i görür sağlıkla kucağına alırsın
Amin inşallahHayırlı haberler gelsin inşallah, kaygılarınız boşa çıksın çok amin![]()
1-2 saate çıkar ama doktor öğlenden sonra gelicek sizi ararız dediler.Sonuç ne zaman çıkacakmış?
Çok heyecanlı1-2 saate çıkar ama doktor öğlenden sonra gelicek sizi ararız dediler.
Dün erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı o yüzden umutlu değilimNeden umutsuzsun canim?
Heyecanlı ve gerginÇok heyecanlı![]()
aynen haklısın hepımız aynı konumdayız.Heyecanlı ve gergin![]()
Valla bu kadar olur benimde ayni gün ve seninle transfer gunumuzde ayni. Ama Bende çıkmadı ne yazikki.Kızlar bu arada Son adet tarihinizin ilk günü nedir ?Benim 17 Temmuz
Kötü düşünme kuzum idrar testini ne zaman yaptınValla bu kadar olur benimde ayni gün ve seninle transfer gunumuzde ayni. Ama Bende çıkmadı ne yazikki.
Bugunde yaptim sabah çıkmadı. Iki günöncede yapmıştım çikmadi.Kötü düşünme kuzum idrar testini ne zaman yaptın
Canim kan testi verdin mi? Brn idrar testi bir defa yaptim. Transferin 4. Gunu negatiftj bir daha da yapmam. Dogrudan gider kan testi yaparim öğrenirim sonucu.Bugunde yaptim sabah çıkmadı. Iki günöncede yapmıştım çikmadi.
Benim kuyruk sokumunda hafif bi ağrım var sadece.Bana proluten depot verdi, 5 günde 1 vurulacak dediler dün transfer sonrası vurdular. İnanılmaz ağrı ve acılı bir iğneymiş. 2 gün sürer dediler. Bunun dışında kan sulandırıcı oksapar iğne göbekten, ve progestan kalçadan günde bir kez vuruluyorum. Crinone jel var. Günde 6 defa estrofem ve günde 2 kez cycleprogynoma, birer kez de coraspin ve folibiol.Elen123 C canskus
maviejderha P poly-anna kızlar sizde karın ağrısı varmı?Bende transfer öncesinde de vardı ara ara belime de vuruyor yatarken durup dururken ağrıyor sonra geçiyor sonra tuvaletten sonra ağrıyor geçiyor bi garip.Birde bugün vurulmam için gonapeptyl verdiler bir tane size de verdiler mi ne işe yarıyor acaba transferden sonra?
Of nekadar çok ilacın bende her gün progestan kalçadan Her gün hibor kan sulandırıcı günde 3 estrofem günde 3 ikişer tane progestan fitil var bide folik asit.Oksapar ve corasprin , prolutot ve progestan iğne bunlar aynı görevi görmüyor mu?Düşüğün mü var önceden?Bende de hibor göbekten aşırı yakıyorBenim kuyruk sokumunda hafif bi ağrım var sadece.Bana proluten depot verdi, 5 günde 1 vurulacak dediler dün transfer sonrası vurdular. İnanılmaz ağrı ve acılı bir iğneymiş. 2 gün sürer dediler. Bunun dışında kan sulandırıcı oksapar iğne göbekten, ve progestan kalçadan günde bir kez vuruluyorum. Crinone jel var. Günde 6 defa estrofem ve günde 2 kez cycleprogynoma, birer kez de coraspin ve folibiol.
Yok yine idrar testi yaptim erken gebelik testiydi cikmadi.Canim kan testi verdin mi? Brn idrar testi bir defa yaptim. Transferin 4. Gunu negatiftj bir daha da yapmam. Dogrudan gider kan testi yaparim öğrenirim sonucu.
bende cok korktum ama olmuo öyle bence alakası yok tutabiliyorsun zaten o anki heycanla benim aklıma cis bile gelmediAyyy işte bundan korkuyorum birden salasım gelirse tutamazsam![]()