bunu cmt gunu ögrenicem ben sanırım:) ya tamam ya devamHepimiz ilac manyağı olduk. Bu ilaclar kan testine kadar mi kullaniliyor. Olumsuz cikinca direkt kesebilir muyuz ilaclari?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu cmt gunu ögrenicem ben sanırım:) ya tamam ya devamHepimiz ilac manyağı olduk. Bu ilaclar kan testine kadar mi kullaniliyor. Olumsuz cikinca direkt kesebilir muyuz ilaclari?
Canım doktorun verdiği test gününe kadar kullan nolur nolmaz.Test yapıp bırakcaksan da doktora sormadan yapmaHepimiz ilac manyağı olduk. Bu ilaclar kan testine kadar mi kullaniliyor. Olumsuz cikinca direkt kesebilir muyuz ilaclari?
Bende de ayni yok gibikızlar hislerinz neler tuttu tutmadı?
bnde tutmadı yönünde his suara agır basıyor![]()
Bende de tutmadi yönünde.kızlar hislerinz neler tuttu tutmadı?
Benjm ilk transfer gunu tuttu mu acabaydj. Sonra zamanla tutmadigi agir basmaya başladı. Simdi zaten belirti vs de yok. Artik kasik agrisi da yok . Regl olcakmis hissi de yok. Kanama bile olmadı. Deneme gibi oldu bu transfer benim için. 2. Icin plan yapıyorum ayni doktorda mi devam etsem tanıyor beni biliyor, en azindan neden olmadığı hakkında bir bilgi sahibi olur sil bastan baslamam diyorum.kızlar hislerinz neler tuttu tutmadı?
Canim sen neden tedirginsib ki. Once kanda sonra idrarda cikiyor. Idrarda çıkıyorsa senin tutmuştur. Gidip kan testi versene neden bekliyorsun.Ben de hala tedirginim idrarda pozitif Çıkması beni tatmin etmiyor onca hayal kırıklıgından sonra tekrar o umuda bürünmekte çok zor Ne diyeyim Allah hepimize yardım etsin![]()
Elen123 @canskus
maviejderha @poly-anna kızlar sizde karın ağrısı varmı?Bende transfer öncesinde de vardı ara ara belime de vuruyor yatarken durup dururken ağrıyor sonra geçiyor sonra tuvaletten sonra ağrıyor geçiyor bi garip.Birde bugün vurulmam için gonapeptyl verdiler bir tane size de verdiler mi ne işe yarıyor acaba transferden sonra?
Progestan, prolutex, proluton aynı şeyler hepsi progesteron hormonu rahim kalınlaşmasını, tutunmayı sağlıyor, sadece depot olanlar depo şeklinde yani birkez vuruluyorsun o vücuduna 5 gün için yetiyor.Diğerlerini her gün vurulman gerekiyor, ben sadece progestan iğne vuruluyorum hergün birde progestan fitil.Benimde transfer öncesi ağrılarım vardı dün doktora özellikle sordum adet olucak gibiyim dedim sorun değil olucak ağrın dedi. Dediğin gibi arada gelen ağrılar bende de var. Ozaman moralim bozuluyor. Bana pazartesi vurulmam için verdiler Proluton Depot aynısını dünde vurmuştu ama ne işe yarıyorlar bilmiyorum hiç.![]()
Var canımKızlar bugün aşılamanın 10. Günü
Çatlatmanın 12.günğ oluyor
Test yaptım biri sabah biri 12 de sizce varmıdır
Nasıl emin oldun canımVar canım
Progestan, prolutex, proluton aynı şeyler hepsi progesteron hormonu rahim kalınlaşmasını, tutunmayı sağlıyor, sadece depot olanlar depo şeklinde yani birkez vuruluyorsun o vücuduna 5 gün için yetiyor.Diğerlerini her gün vurulman gerekiyor, ben sadece progestan iğne vuruluyorum hergün birde progestan fitil.
Elen123 @canskus
maviejderha @poly-anna kızlar sizde karın ağrısı varmı?Bende transfer öncesinde de vardı ara ara belime de vuruyor yatarken durup dururken ağrıyor sonra geçiyor sonra tuvaletten sonra ağrıyor geçiyor bi garip.Birde bugün vurulmam için gonapeptyl verdiler bir tane size de verdiler mi ne işe yarıyor acaba transferden sonra?
Silik 2. çizgi görünüyor ikisinde deNasıl emin oldun canım
Canim ikincide bariz belli. Tebrik ederimKızlar bugün aşılamanın 10. Günü
Çatlatmanın 12.günğ oluyor
Test yaptım biri sabah biri 12 de sizce varmıdır
Benim de bazen bacağıma belime vuruyorbende sadece sağ kasık ağrısı var. transferden iki gün önce de kasık ağrılarım başlamıştım hatta bazen bacaklarıma kadar vuruyordu. bana vermediler o iğneden.
Ay inşallah canım ya iğne etkisi yoktur umarımCanim ikincide bariz belli. Tebrik ederim![]()