- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Benim 39 ben öliyimm ozman..sakinnn umitsizligee kapilmaa..bana bile doktorumm dogal kalabilorsin diyoo..kalitesizdi benimde embriyomm..tatlimm hersey heran degisebilir..umitlenmede..ama yilmaa..insallahh pozitif alirsinn kuzusum..dua ediyorum inan hepiniz icin..cunkii ne demek oldugunu cok iyi biliyorum o acilarin..nasil sikintilardan gectigini biliyorum herkezin..burda abla kardes gibi olduk hepimiz...maddi manevii cok zorlu sureclerden geciyoruz..en cokta maneviyati yoruyor..ama kendini telkin et hep ..bazen benimde modum cok dusuyo burdaki arkadaslar kaldiriyor hep..allah hepsinden razi olsunn...kimseye nazlanamadigimi..burda yapiyorumm..bazen..ama senin olacak ben buna inaniyorummm..lutfen sende inannnn...olmuyosada nasip degildir de kendine hep..zamani degilmis de..zamani gelince olucak de..en cokta boyle zamanlarda guclu olmaliyizz..birde benim embriyom 3cc imiş transfer edilen Allah aşkına ben daha ne düşüneyim nasıl tutsun o kadar serum yedim çok sanciliydi dedim onun belki faydası olur diye vermişler belki diye 600 lira para ödedim ben daha ne diyeyim yani olmadi olmuyor yas olmus 30 ben daha ne ara anne olayim