• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Habibe Seyisoğlu doktor evet canısı sence nasıl ablan memnun kaldı mı 🥰 ben önceki gebeligim de Belgin hanım var ona gitmiştim ama kötü anıları hatırlatıyor diye yine aynı doktorla devam etmek istemiyorum bi de olur da ikiz olursa perinatoloğa gitmem gerekiyormuş inşallah bakalım sonuçlar ne cıkacak 🥰🤷🏽‍♀️ Kuzum ben Kartal tarafında oturuyorum ☺️
ikizlerde öyle mi oluyor? banada 2 teansfer edildi tani ne olur blmemde.. aynen habibe hanımdı onun dogumu sorunsuZ geçti ama doğum sonrasi bebegin kalp atışlari zayif dediler ablamda para koparmak icin yaptılar dedi ama bilmiyorum buarad bende 1 kez muayne oldum ve inaanılmaz şeker biriiii inanılmaz😀bizimklerde kadiköyde

Kızlar benim 3. Gün embriyoları çözdürülür 5. Güne gelen transfer edilecekmiş. Ben o zaman 5. Gün embriyosu mu diyeceğim. Bu yöntemle transfer olan ya da olacak olan var mı

sen hangi acıbademe gdersin bilmiyorumda ben benim acıbademden memnunum daha önce de dedigim gibi tüp merkezi istememiştim .. cok aşırı kötü hissettim icinde. Ve onun üzerine 1-2 sene ben tedaviyi cıkardım kafamdan kötü görüntüydü. Acıbademde ama tamamen bana odaklılar ... hızlı sekilde geri dönüşde alıyorum. simdi okuyorumda mesela bazılarına verilmeyen ilaclar bana verilms işte günde 2kez prolutex, günde 1 oksapar , 1 coraspin, folik var, prednol var. günde 4kez estrofem .. günde 2 kez progestan fitil.. bence iyi de ilerledik. ben bide cok endiseliydim o konudada icimi rahatlattılar tabi heycnaım gecmek bilmeyen birsey ona ayrı bir tedavi gerekiyor bence:KK70:
Bunların hepsi izmir irenbede veriliyor. Tamı tamına aynı. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum. İlk tüp bebekte sonuç alamadım ama bence irenbe de acıbadem yöntemini belirlemiş sanki..

Kızlar benim 3. Gün embriyoları çözdürülür 5. Güne gelen transfer edilecekmiş. Ben o zaman 5. Gün embriyosu mu diyeceğim. Bu yöntemle transfer olan ya da olacak olan var mı
Benim öyle oldu canım 3.gün dondurulmuştu çözdürülüo 5.güne gittiler Öyle transfer oldu

Back
X