• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de cok yorgunum canim. Ama herseyin guzel olacagina dair inancım tam. Allah sevdiği kullarına boyle edermiş der büyüklerimiz. Sonu güzel olsun herseyin. Bu defa olmaz baska denememizde olur. Ben simdi ne eksik kaldı ne var hepsini xikarticam . 2. Tup bebekte hic bir seyi atlamayacagim. Doktorlara kalsa olmayinca bir de şuna bakalim diyorlar. En bastan herseye baktircam. Era testini araştırıyorum simdi de
ara testi pahalı mi ki

Kimi insanlar var. Hic bir sey icin mücadele etmesine gerek kalmıyor. Hersey elinde hazir altin tersiyle geliyor. Fırsatlar sunuluyor. Torpilleri oluyor ise giriyor, parası oluyor ozel de okuyor, hic bir saglik sorunu olmuyor, pat diye çocuğu oluyor...
Ne kadar şanslılar diyorum içimden.

ayyy aynenn bende bunu hep düşnürüö biliyormusun dert yok tasa yok ne kadar sanslilr diyorum. evlenmek isterler çt evlenirler ben eşimi 6yıl bekledim😬okul askerlk iş derken anca oturtbilmiştik.. sora cocuk dşnüyoruz derler 2.ayda hamile kalirlar benm artk 4 yil oldu😀 hastalıklari yoktur aileleri iyidir hersey yılundadir işleri cok iyidir. ben işde çıkıntı ilan edildim fikrimi sölüyorum diye o sebeple zam kesintiye ugradi bi iki bhne daha taktılar yok iş saatimde tuvlte gitti filan okadar sacma seyler geliyorli başıma şanssizlik eşit ben yani🤷🏼‍♀️ çevremde de aksine herkesin her işi yolunda 🙄

ayyy aynenn bende bunu hep düşnürüö biliyormusun dert yok tasa yok ne kadar sanslilr diyorum. evlenmek isterler çt evlenirler ben eşimi 6yıl bekledim😬okul askerlk iş derken anca oturtbilmiştik.. sora cocuk dşnüyoruz derler 2.ayda hamile kalirlar benm artk 4 yil oldu😀 hastalıklari yoktur aileleri iyidir hersey yılundadir işleri cok iyidir. ben işde çıkıntı ilan edildim fikrimi sölüyorum diye o sebeple zam kesintiye ugradi bi iki bhne daha taktılar yok iş saatimde tuvlte gitti filan okadar sacma seyler geliyorli başıma şanssizlik eşit ben yani🤷🏼‍♀️ çevremde de aksine herkesin her işi yolunda 🙄
Ya canim onceki isimde mobbing yapilmisti bana da cok. Arkamdan dedikodular yapildi vs. Tum işlerini yaptırdılar. Proje bitince de yallah kapi disari. Ondan sonra ki isim cok cok guzel oldu cok sukur. Sonrasinda eski firmam utanmadan beni arayıp geri çağırdı.
Yani iyi ki o salak yerden beni çıkarmışlar yoksa ben surekli ya parasız kalırsam korkusuyla 7 24 orda çalışmaya devam ederdim. O donem esim de para kazanmiyordu. Tum evin yükü bendeydi.
Evlenirken biz ailelerimizden hic bir sey almadık mesela. Düğün de yapmadık. Tek kuruş masraf ettirmedik kimseye.
Su çocuk işi cok canimi sıkıyor ama. Bir komşumuz var kari koca çocukları yok. Adam kanserden vefat etti. Karısı da hasta kadin ne yapacağını bilememiş bizi çağırdı, biz ilgilendik. O zaman dedim, bizi soran eden birileri olmalı hayatta.

Ben de transferden onceki gun 5 6 sigara içtim transfere oyle gittjm. Ya canim sigara yıllar içerisinde bence etkiliyor. Benim arkadaşım transfere 20 dk sigara içip transfere girmiş. Kızı oldu.
Kuzum ben de tam anlamıyla hamilelikler haricinde 8 yıldır içiyorum hani çok aşırı içen biri değildim (günde maksimum 5 adet ) ama dediğim gibi tedavi sürecinde hiç içmedim yaşım 29 olacak Eylül de benim de. Çoğu arkadaşım 3.cocuguna hamile Allah isteyene 5 tane de versin ama bizi bizden başka kimse anlamıyor ben çok kabuğuma çekildim buna depresyon mu dersin olgunlaşma mı dersin kimse dost gelmiyor o yaktığım sigara daha dost geliyordu o derece 🤣🤣

Kuzum ben de tam anlamıyla hamilelikler haricinde 8 yıldır içiyorum hani çok aşırı içen biri değildim (günde maksimum 5 adet ) ama dediğim gibi tedavi sürecinde hiç içmedim yaşım 29 olacak Eylül de benim de. Çoğu arkadaşım 3.cocuguna hamile Allah isteyene 5 tane de versin ama bizi bizden başka kimse anlamıyor ben çok kabuğuma çekildim buna depresyon mu dersin olgunlaşma mı dersin kimse dost gelmiyor o yaktığım sigara daha dost geliyordu o derece 🤣🤣
Valla ben uni.den beri iciyorum. 37 yaşındayım. Düşünün artık 15 yil falan. Gunde bir pakete yakin. Kesinlikle bırakmam lazım. Simdi transfer zamani bırakınca nasil rahat nefes aldığımı anladim. Su ilac isleri falan da bitsin bir daha başlamamak ixin sigara bantlarindan falan kullanayım diyorum

Hoş geldiniz sizi de uğurlu listemize ekleyeyim kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilecek?
5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)

kizlar transferden sonraki ilk 3 gun cok kotu depresyona girmistim. Sabaha kadar ağladım falan. O ilaclar beni cok cok kotu yapti. Simdi düzeldi o ruh halim.

Kizlar simdi benim 4 dondurulmus embriom daha var özel antalya anadolu hastanesinde esim memleketi roze ye tasinmak istiyor... rizeden antalya ya gelmek zor eger bu bebisler tutunmazsa ordaki hazor embriolari rizede bi merkeze nakil ettirebiliyormuyum aceba? Hic bu konuyla alakali bilginiz varmi?

Kizlar simdi benim 4 dondurulmus embriom daha var özel antalya anadolu hastanesinde esim memleketi roze ye tasinmak istiyor... rizeden antalya ya gelmek zor eger bu bebisler tutunmazsa ordaki hazor embriolari rizede bi merkeze nakil ettirebiliyormuyum aceba? Hic bu konuyla alakali bilginiz varmi?
Canim ettirirsin de ne kadar güveniyorsun iste. Embriyo taşırken embriyolarin cok hasar gördüğü kisiler var. Merkezler birbirine atiyor sonra suxu

Canim ettirirsin de ne kadar güveniyorsun iste. Embriyo taşırken embriyolarin cok hasar gördüğü kisiler var. Merkezler birbirine atiyor sonra suxu
😢😢😢😢 ayy insallah tutar da ugrasmam tekrar sil basdan.. bude hazir 4 dondurulmus varken
. Allah muhafaza bide zarar gormus transfer ederler 😳

5.gün 2 embriyo transfer edilecek nasipse. Net olmamakla birlikte transfer günüm 21 Ağustos. Çocukluğumdan beri ikizlerim olsun isterdim, nasip olur mu dersiniz :)
Allah gönlüne göre versin değişiklik olursa tarihte güncelleme yaparız canım

Cok canm sikildi suan ..tabi onlarin umrunda deyil neler cektigimizin ..embriolar ölsede para verip yapzinlar diolar.. allah kahretsin .. gercekden sinirim bozuldu.

Ya canim onceki isimde mobbing yapilmisti bana da cok. Arkamdan dedikodular yapildi vs. Tum işlerini yaptırdılar. Proje bitince de yallah kapi disari. Ondan sonra ki isim cok cok guzel oldu cok sukur. Sonrasinda eski firmam utanmadan beni arayıp geri çağırdı.
Yani iyi ki o salak yerden beni çıkarmışlar yoksa ben surekli ya parasız kalırsam korkusuyla 7 24 orda çalışmaya devam ederdim. O donem esim de para kazanmiyordu. Tum evin yükü bendeydi.
Evlenirken biz ailelerimizden hic bir sey almadık mesela. Düğün de yapmadık. Tek kuruş masraf ettirmedik kimseye.
Su çocuk işi cok canimi sıkıyor ama. Bir komşumuz var kari koca çocukları yok. Adam kanserden vefat etti. Karısı da hasta kadin ne yapacağını bilememiş bizi çağırdı, biz ilgilendik. O zaman dedim, bizi soran eden birileri olmalı hayatta.
cok ayni seyi düşünüyoruz inanki benim cevremde öyle biri yok ama ara ara o dedigin gelir aklima bana bisi olsa eşime bisi olsa ne biliyim kimse yok düşünsene yaşlılıkta ne kötü😐
mobbing bana da yapılıyor ama şu son 2 aydir geri vitese taktilar neden bilmiyorum asla farklı fikirde olmami kabullenemiyolar anlamiyorum🤷🏼‍♀️ bi konu oluyo 7 kişi ayni fikirdw gibi ama arka planda yni fikirde degiliz diyolar bende sadeve dillendiriyoeum bu bence öyle degil diyorum. geçen gündw performans degerlendirmeli oluyo biz senin geçen yılkı çalışmalarini görememis olabilirz dedi göremedik ne ya hakkımı verdin baskasina cok sinir olmuştum🙄 hem beni asla sevmez şefim hwmde hep fikrimi sorar nasielişki anlöiyorum👀

Back
X