• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Test bu oluyor kızlar

Eklentiler

• 1A74181B-5142-4C1D-9DA6-E686466FD529.webp
    1A74181B-5142-4C1D-9DA6-E686466FD529.webp
    32 KB · Görüntüleme: 70
bide kizlar tutmazsa hep sigara icmekden bahsetmis bem kullanmiyoruö ama bol asitli bir pepsi ve soda ve cips var hayalimde😀😀😀😂😂😂

pıhtı testimi baya genetik test diır bunda👀bana yapılmadi böle bisi bii sürüüüüü test yapıldı ama bunu hatirlamiyorum
Bana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.

Yaptırmadıgımız birşey kalmadı şu 4 yıllık tüp bebek serüvenim de 😅😅 neler neler öğrendim tabiri caizse bi doktorluğum eksik belki de 🤣🤣

Ben galiba kahve keyfini ozledim. Bugun zaten yarım silme xay kaşığını Türk kahvesi yaptim. Bulamac gibi bir sey oldu iki yudum icip döktüm sonrq.
Bende kafeinsiz kahve aldım 2 günde 1 bir Türk kahvesi içiyorum ama beğenmedim tadını o kavruk tat yok 🤦🏽‍♀️

Bana doktor cok sicak odada kalma demistu. O yuzden evde surekli klima çalışıyor. Unuttum galiba belim ve omuriligim agriyor 2 gundyr.
Sadece belimin ağrıdığını hissediyorum bende başka hiçbirşeyim yok bi belirti bile yok aramayı kestim bakalım kanda ne çıkacak olursa olur olmazsa kahve demler içeriz

Back
X