• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba benimde agustostu doktor izninden dolayı eylüle kaldı galiba ilaç ve tedaviler transfer benim eşim sperm sorunu var. Hareket azmış Allah herkese nasip etsin tez zamanda bizlerde evlatlarımızı Sağlıkla kucagımıza alalım

ıns ya Rabbım duysun sesımızı :dua: bi tutsun dogsun cok zafer dolu pozlarım olacak kafamda hepsı hazır :sampiyon:
Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki 😔

Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki 😔
Amın hepımızınkını ıns. cok haklısın hayatımızın en onemlı bekleyısı ıns pozıtıflerı gorursun

Merhaba arkadaşım ben normalde çok nemruttum kızım doğmadan önce, daha önceki transferlerimde de böyle put gibiydim. Kızım transfer edildiğinde 8. günde dalin reklamına ağladım ve o an hamile olduğumu anladım, inşallah senin bu ruh hali değişiminin de bir sebebi vardır :halay:

Kızlar içim gitti yaaaaa, çok geçmiş olsun...

Merhabalar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir emin olmak için kan verseniz kendinizi de yıpratmamış olursunuz, umarım hamilesinizdir.
Amin inşallah canım

Kızlar herkesin hayırlı sonucları olsun. Birbirimizi yüzyüze tanımadan kalpten tanıstık. Pozitifi görenlerle sevinip negatifi görenlerle üzülüyoruz.
Bizi en iyi biz anlarız.En yakın dostun da olsa annen de olsa yaşamayan anlayamıyor.Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah

Back
X