- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hepimizinki gol olurvala al benden de okadar transferden 6 gun sonra pozıtıfı gordum buda gol degılse artık benden pes yanı.
ıns ya Rabbım duysun sesımızıInsallah hepimizinki gol olur❤
karnımda kelebekler bende cok sabırsızımYarin benim için büyük gün. Bakalim ne çıkacak.
Kızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sankiıns ya Rabbım duysun sesımızıbi tutsun dogsun cok zafer dolu pozlarım olacak kafamda hepsı hazır
![]()
Kizlar benim transferin 7. Gunu artik hic belirti yok bende. Ne kasik agrisj ne bir sey.karnımda kelebekler bende cok sabırsızım
Amın hepımızınkını ıns. cok haklısın hayatımızın en onemlı bekleyısı ıns pozıtıflerı gorursunKızlar bu cuma gününde rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin rabbim hepimizin kucağını doldursun bende dün kan verdim bugün öğlende çıkacak sonuç kalbim yerinden çıkacak sanki![]()
valla bende adet sancısı gıbı var da dıyemem yokta dıyemem cok cok az da bulantı bılemıyorum. bugun belırtıler gıderek azalıyor amaKizlar benim transferin 7. Gunu artik hic belirti yok bende. Ne kasik agrisj ne bir sey.
Peki benim testlerin 3.günden itibaren cıkmasıyarın o kan testinde bomba bi sonuç gelmezse alırım boyumun ölçüsünü artık
![]()
Sizin haberleri de bekliyoruz hayırlısı ilevala al benden de okadar transferden 6 gun sonra pozıtıfı gordum buda gol degılse artık benden pes yanı.
Yarın vereceğim canım ya korkuyorumCanım ben aşılama olduğumda 14. Gün yaptırmıştı doktorum şükür bir kızım oldu o tedaviden darısı başına biraz daha bekle ya da gidip kan ver varsa kesin çıkar kafanı bulandırmazsın en azından
Amin inşallah canımMerhaba arkadaşım ben normalde çok nemruttum kızım doğmadan önce, daha önceki transferlerimde de böyle put gibiydim. Kızım transfer edildiğinde 8. günde dalin reklamına ağladım ve o an hamile olduğumu anladım, inşallah senin bu ruh hali değişiminin de bir sebebi vardır
Kızlar içim gitti yaaaaa, çok geçmiş olsun...
Merhabalar çatlatma iğnesinin etkisi olabilir emin olmak için kan verseniz kendinizi de yıpratmamış olursunuz, umarım hamilesinizdir.
Transfer günü sayılmıyor canım 4.gün bugün taze transfer mi donmuş mu canımEvet iki tane 5 inci gun embriosu transferle birlikte 5inci gunum
Amın ıns cok sulugozum yaSizin haberleri de bekliyoruz hayırlısı ile
Bizi en iyi biz anlarız.En yakın dostun da olsa annen de olsa yaşamayan anlayamıyor.Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallahKızlar herkesin hayırlı sonucları olsun. Birbirimizi yüzyüze tanımadan kalpten tanıstık. Pozitifi görenlerle sevinip negatifi görenlerle üzülüyoruz.
Heheheheh bizi bırakıp gitmeyin hamile olunca lütfenAmın ıns cok sulugozum ya![]()
Kalanlar olarak 2. Transferi bekleyenler diye yeni grup kurarız.Heheheheh bizi bırakıp gitmeyin hamile olunca lütfen![]()