• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hamileligin devam etmismiydi cnm
Tabi uzun süre devam etti fakat benim eşimin sperm genetiği sıkıntılı olduğu için maalesef ben çocuklarımı hep kaybettim canım yoksa sağlıklı gebelikler elde ettim son gebeligim doğal yolla olmasına rağmen çocuklarım belli aydan sonra maalesef karnımda vefat ettiler benim durumum çok çok ayrı sen lütfen güzel düşün ve sadece daha transfer sonrası 4.günün buna sevin inşallah çok güzel olacak bol bol dua et 🥰🥰🥰

Tabi uzun süre devam etti fakat benim eşimin sperm genetiği sıkıntılı olduğu için maalesef ben çocuklarımı hep kaybettim canım yoksa sağlıklı gebelikler elde ettim son gebeligim doğal yolla olmasına rağmen çocuklarım belli aydan sonra maalesef karnımda vefat ettiler benim durumum çok çok ayrı sen lütfen güzel düşün ve sadece daha transfer sonrası 4.günün buna sevin inşallah çok güzel olacak bol bol dua et 🥰🥰🥰
Insallah canim hepimizin hakkinda hayirlisi

ya evet ben değşiyorum fitil ayrı akıyo o bitince akıntı baslıyor ben sabah 5 de değiştim 6da tekrar degistim fitilden smdi yine bisler hissediorum artık duşa gircem öyle degisrim
Bende oyle yapıyorum bı fıtıl akıntısı bı kendı akıntım ısyerıme yanımda getırıyorum artık

Ama kızlar vefalı unutmazlar bizi destek olurlar bence 🤗inşallah hep beraber hamileler sayfasına taşınırız sanırım sayfayı ben açtım ben kapatacağım 🤣🤣

bendiiiimmm 3 gün ağrıdı bakalım bugunde agrım oclakmı bi sag agrıdı ertesi gün sol diger gün tekrar sag bakalım bugun ne olcak
dalga gecer gıbı demı:KK53: benımde saglı sollu oldu ahahahaha. bugun sabahtan hıcbır belırtım yoktu adet sancısı gıbı ve mıde bulantım var hafıf.. aman ya valla su tedavının en sevmedıgım tarafı ay soyle mı ay boylemı hıcbırseye konsantre olamıyorum

bende bu aksam mı gıtsem acaba dıye dusunmeden edemıyorum. gidek mi kız:KK59:
Benim adam çok kararlı sabah o merkezde yapılacak inat ettim diyor 🤣🤣 Benim gizliden gidip veresim var ama 10 gündür de hiç çıkmadım koronadan da zaten tırsıyorum yok yok sabredelim bu grup dayanışmasını bozmayıp yarın sabah komple teste gidelim :halay:

Benim adam çok kararlı sabah o merkezde yapılacak inat ettim diyor 🤣🤣 Benim gizliden gidip veresim var ama 10 gündür de hiç çıkmadım koronadan da zaten tırsıyorum yok yok sabredelim bu grup dayanışmasını bozmayıp yarın sabah komple teste gidelim :halay:
ya yoksa nasıl metanetlı davranacagım doktorun karsısında ben en cok onu dusunuyorum.. benı en cok dusunduren uzen kısım o.. esımde bekle dıyor ama benım onceden ogrenıp hazmetmem gerek

yarın hep birlikteee gidellliiiim :D

Günaydın herkesee🌸 yarın test yaptıracak cok arkadaşımız var. Yarın bizim sohbet baya dolar taşar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz ben de okudukça sizler kadar heyecanlanıyorum 😀
valla yarını okadr cok zor sabrediyorum ki suan asla gecmez bide bunun ertesi günü var o test sonucun cıkması
oda kimbilir kac saatde cıkcak keske tak die verseler hemen

Back
X