• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ah be kuzum kafamda kalacağına artık göreyim istedin değil mi iyi yaptın yeter ki gönlün rahat olsun bugün transfer sonrası 7.günün değil mi inşallah güzel sonuç alacağız mübarek cuma saati rabbim dualarımızı duyuyor elbet 🤲🏼🥰🥰🥰
Evet canim transfer sonrasi 7. Gun canim. 4. Gun embrigosu varsa cikar zaten kan testinde. Ama ne ovulasyinda ne erken gebelikte cikti. Negatid diye dusunuyorum. Icim içimi yiyeceğine gidip kan verdim. Net sonucu alirim en Zindan

Evet canim transfer sonrasi 7. Gun canim. 4. Gun embrigosu varsa cikar zaten kan testinde. Ama ne ovulasyinda ne erken gebelikte cikti. Negatid diye dusunuyorum. Icim içimi yiyeceğine gidip kan verdim. Net sonucu alirim en Zindan
Çok duygusalım 😢😢 tam da şimdi Bizim gibi evlat sahibi olma konusunda imtihan yaşayanlara iyi geldiği söylenen Meryem suresini dinliyordum senin mesajını görünce ağladım işte.. ah çok istiyorum hepimiz mutlu olalım özellikle senin o güzel sonucu almanı çok istiyorum Allah sağlıklıysa seninle kalmasını nasip etsin inşallah canım arkadaşım kocaman yürekten Amin diyorum

Çok duygusalım 😢😢 tam da şimdi Bizim gibi evlat sahibi olma konusunda imtihan yaşayanlara iyi geldiği söylenen Meryem suresini dinliyordum senin mesajını görünce ağladım işte.. ah çok istiyorum hepimiz mutlu olalım özellikle senin o güzel sonucu almanı çok istiyorum Allah sağlıklıysa seninle kalmasını nasip etsin inşallah canım arkadaşım kocaman yürekten Amin diyorum
Sagol canim guzel dileklerin için.

Selam kızlar. Ben de bu gruba transfer tarihimi yazacaktım kısmet olsaydı. 14 temmuzda yumurta toplama oldu,6 yumurta toplandı,4ü döllendi,1 tanesi 5.güne gitti, daha önce genetik hastalıklı doğup kaybettiğim bebeğim olduğu için genetiğe gönderdik, tek genden sağlıklı geldi sevindik, bir de kromozomlara bakılsın dedik ,ondan sağlıklı gelir diye düşünürken 10 ağustosta dr.aradi ve malesef kötü haberi verdi,kromozomlarda bozukluk varmış, yıkıldık.ilk tüp bebek denememdi. Maddi manevi yıprandık. Genetik testler çok maliyetli ve bu bizim son şansımızdı.3 tane de 8-10 haftalar arasında karnımda öldü bebeklerim. 1 tane sağlıklı oğlum var çok şükür. Kardeş istedik olmadı, kısmet değilmiş..Bekleyen isteyen herkesin bebeği olur inşallah.

Kizlar biraz once gidip kan verdim. Oglen arasindalarmis. 2 bucuk 3 saatte cikar dediler.
İnşallahhh pozitiftir canım dualarım seninle heyecanla bekliyorum sonucunu Rabbim gönlüne göre versin

transferım 4 agustosta yapıldı 1 . kalıte 11 agustosta da 30 oldum:dondurma: esımle bende hıc sebep olmadıgı ıcın tek transfer yaptı
ay hayrılısı olsun ama bence ne biliym 30 yaş üzeri insanlara en azından secme hakkı verilmeli tekmi ciftmi...
zaten 30dan sonra daha zor oluyor bence hamilelik.. ben özellikle cok istedim normalde yapılmadıgını söyledi doktorumda ama cift taraflı cikolata kistim oldugundan ve simdiye kadar hc hamile kalamamış olmamdan ötürü okey verdi

ay hayrılısı olsun ama bence ne biliym 30 yaş üzeri insanlara en azından secme hakkı verilmeli tekmi ciftmi...
zaten 30dan sonra daha zor oluyor bence hamilelik.. ben özellikle cok istedim normalde yapılmadıgını söyledi doktorumda ama cift taraflı cikolata kistim oldugundan ve simdiye kadar hc hamile kalamamış olmamdan ötürü okey verdi
aynı seylerı dusunuyorum bende 30 una gelmıs ınsanlara ıstıyorsa yapmalılar. hayır sacma olan sey hayat benım hayatım yanı

Selam kızlar. Ben de bu gruba transfer tarihimi yazacaktım kısmet olsaydı. 14 temmuzda yumurta toplama oldu,6 yumurta toplandı,4ü döllendi,1 tanesi 5.güne gitti, daha önce genetik hastalıklı doğup kaybettiğim bebeğim olduğu için genetiğe gönderdik, tek genden sağlıklı geldi sevindik, bir de kromozomlara bakılsın dedik ,ondan sağlıklı gelir diye düşünürken 10 ağustosta dr.aradi ve malesef kötü haberi verdi,kromozomlarda bozukluk varmış, yıkıldık.ilk tüp bebek denememdi. Maddi manevi yıprandık. Genetik testler çok maliyetli ve bu bizim son şansımızdı.3 tane de 8-10 haftalar arasında karnımda öldü bebeklerim. 1 tane sağlıklı oğlum var çok şükür. Kardeş istedik olmadı, kısmet değilmiş..Bekleyen isteyen herkesin bebeği olur inşallah.
Çok üzüldüm, hayat size bir süpriz yapsın beklemediğiniz bir yerden inşallah 🙏

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Sizler test yaptırıyorsunuz ya ben kendimmişcesine heyecanlanıyorum 😊

Benim de ay sonuna doğru olur sanırım ama tuhaf bir gerginlik var içimde 1-2 gündür. Doktoru arayıp corona nedeniyle iptal mi ettirsem tedaviyi diye düşünüyorum.
İnanır mısınız 2 dakika önce eşimle aynı şeyi konuştuk. Ne yapıyoruz biz yaaaa dedim, o da kısmette varsa olur yoksa da kaparız sayfamızı bakarız hayatımıza dedi. Bakalım neler olacak canım bekliyoruz başımıza gelecekleri 😘

Cevre hastanesjnde. Mecidiyekoyde. 4. Gun embriyosu transfer sonrasi 7. Gun. Değerin hangi aralıkta cikmasi lazim acaba
acıldeyse 1 saate cıkar bence.. ay bende bılmıyorum degerlerı hıc.. bu aksam acıle gıdıp bende yaptıracagım.. 4. gun embrıyosu mu hangı gun toplanıp hangı gun transferın oldu kı

Back
X