• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

acıldeyse 1 saate cıkar bence.. ay bende bılmıyorum degerlerı hıc.. bu aksam acıle gıdıp bende yaptıracagım.. 4. gun embrıyosu mu hangı gun toplanıp hangı gun transferın oldu kı
Dondurylmus canim. 4 gun embriyosu Cuma gunu transfer oldu. Bugun transfer sonrasu 7. Gun. Oglen gidip verdim kani bakalim ne cikacak canim

Dondurylmus canim. 4 gun embriyosu Cuma gunu transfer oldu. Bugun transfer sonrasu 7. Gun. Oglen gidip verdim kani bakalim ne cikacak canim
Vay be 4.gun duymamıstım hıc. benım 3.gun embrıyosu transferden sonra 10. gunum herhalde varsa ufak da olsa cıkar artık

Amin canim ins. Ben test yaptırdım ama kac gelmesi gerekiyor bu günlerde biliyor musunuz? 0 cikarsa yok deriz de kac cikarsa var deriz 20 falan mi cikmasi lazim
Kuzum şöyle söyleyim kişiden kişiye değişir tabi ama 3.gün embriyosunda ben 8.gün vermiştim hiç unutmuyorum 16 cıkmıştı senin de büyük ihtimal inşallah daha yüksek çıkar moralini yüksek tut inşallah güzel haberler almak nasip olur 🤲🏼♥️♥️

Kuzum şöyle söyleyim kişiden kişiye değişir tabi ama 3.gün embriyosunda ben 8.gün vermiştim hiç unutmuyorum 16 cıkmıştı senin de büyük ihtimal inşallah daha yüksek çıkar moralini yüksek tut inşallah güzel haberler almak nasip olur 🤲🏼♥♥
16 çıktığında hamile mi kalmıştın. Hala daha sonuc cikmamis. Acaba uzuldu halime de girmiyor mu sonuckari sisteme

16 çıktığında hamile mi kalmıştın. Hala daha sonuc cikmamis. Acaba uzuldu halime de girmiyor mu sonuckari sisteme
İlk bebeğimde evet kuzum 17 hafta yaşadı ama maalesef dediğim gibi bizim durumumuz çok farklı yoksa az da cıksa korkma önemli olan 2 gün de 2 kat artması

aynı seylerı dusunuyorum bende 30 una gelmıs ınsanlara ıstıyorsa yapmalılar. hayır sacma olan sey hayat benım hayatım yanı
evet bende farkındaıym riskleri var cogul gebelign ama hemen de karamsar olmamak lazım ne kadar cok saglıklı dogan cogul gebeliklerde var. bride bizim durum bence keyfi degil ben zorunda olmasam yaptırmazzdım. Ciddi anlamda zorlanıyoruz yanii cogumuz hamile ble kalamıyor kalan belki kaybediyor. nebiliym yani hadii 30a kadar normal denersinde sonra yaş almıs başını artık gidiyor ufaktan

Selamlar, Kırmızı et tüketiyor musunuz? Şimdiye kadar almadım ama canım çekiyor 🙈
Transferden sonra protein ağırlıklı beslenin diyorlar ama bilemedim.Ben dün köfte yedim bide ilikli kemik suyu yapıp buzluğa atmıştım ondan çorba yapıyorum hergün içiyorum😊Bana transferden sonra yapmamız gerekenlerle ilgili bir kağıt verdiler özellikte transfer sonrası beslenme kısıtı yok yazıyor.Canın istiyorsa ye bence tabi işlenmiş et olmasın.

Amin canim ins. Ben test yaptırdım ama kac gelmesi gerekiyor bu günlerde biliyor musunuz? 0 cikarsa yok deriz de kac cikarsa var deriz 20 falan mi cikmasi lazim
Canım 5 üstü pozitif kabul ediliyor benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdiğimde 26 gibi bir şey çıkmıştı ama sonraki ölçümde değerim düştü ve kimyasal oldu

Back
X