• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ya beb erken gebelikte yaptim ya canim. Cikmadi onda. O yuzden yok herhalde bir sey dedim
Valla benimde durumum senin gibi kac tane erken gebelik yaptim cikmadi. Ama sana cok sevindim cunku cok endişeliydin . Rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin inanki çok sevindim senin adina. Gunlerdir okuyorum mesajini 🤲🙏👌💖

Benim 5.Gün 11. 12 ydi canım bakalım yarın ne diyecek inşalalh salıklı tutunacak embriyolar olurlar senin 5. Gün kaçtı boyutlari
12 olan vardı 13 vardı... insallah saglikli kaliteli yumurtalar olsunda 🤲🏻 senin opu ne zaman

Valla benimde durumum senin gibi kac tane erken gebelik yaptim cikmadi. Ama sana cok sevindim cunku cok endişeliydin . Rabbim saglicakla kucağına almayida nasip etsin inanki çok sevindim senin adina. Gunlerdir okuyorum mesajini 🤲🙏👌💖
Ya beni o gebelik testi ve ovulasyon testi mafetti zaten. Tek cizgi tek vizgi kesin olmadigina inanmıştım.

Back
X