• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canıımm olsun uzulme ınan bende kahrolurum sanıyordum pıskolojımın oyunu mu bılemedım evet uzgunum ama cok da mahvolmadım beklıyordum sanırım
bakalim nasi olcak birazdan cıkcaz kan vermeye cok hycanliyim bende kendime diyorum olmzsa üzülmicwm öyle cokkk zaten olumsuz olursa 3 haft tatile gitcez🤷🏼‍♀️ daha npiyim orasi hem bedene hem zihnime iyi gelir😬

Bugün ilk defa öğlen midem bi kere bulandı tiksinme geliyor 2 gündür ara ara ama mesela şimdi acıktım ve birşeyler yedim canım hep protein cekiyor 😅😅
benm bide tek duam hamile kalirsam bulantısız ve kusmasiz atlatmak geçen biyazi okudum bulantının sebebi progeston hormonuymus🙄

Bilmiyorum canım bende yeni diye olabilir mi acaba
Canım çatlatmanın bu kadar zamandan sonra etkisi olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle çok yeni yani şöyle söyleyim teste gitsen de çok düşük bir değer cıkacak 6-15 arası ben test gününü bekle derim bu çizgiyi iyi bilirim 😅

Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, 20 Ağustos transfer olacak inşallah. Progestan iğne ve jeli uyguna mi aldınız? Bize 900 deriler de. Kadın doğum doktoruna yazdirsak uyguna alabilir miyim? Acil lütfen bilenler yazsın

bugun kimlerdi kan verecek olanlar. Insallah cok guzel sonuclar alırsınız kizlar. Allah umutlarınızı bosa çıkarmaz insallah. Saglikla güzellikle hayırlısıyla tutmus olur inşallah.
Canımmm inşallah Allah razı olsun ben yeni uyandım 1 saate çıkarım diyorum 🥰🥰

Canım çatlatmanın bu kadar zamandan sonra etkisi olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle çok yeni yani şöyle söyleyim teste gitsen de çok düşük bir değer cıkacak 6-15 arası ben test gününü bekle derim bu çizgiyi iyi bilirim 😅
Aynen bende öyle düşünmüştüm canım dua ediyorum var diye yeterki 5 ten yüksek olsun değer

Canım zaten test günü bugün sanırım aşılamada 12.gün mü kan isteniyor ki

Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, 20 Ağustos transfer olacak inşallah. Progestan iğne ve jeli uyguna mi aldınız? Bize 900 deriler de. Kadın doğum doktoruna yazdirsak uyguna alabilir miyim? Acil lütfen bilenler yazsın
Kadın doğumda jel yazılıyor diye biliyorum iğne hakkında bilgim yok canım

Canım kaç tanesi 900 lira etti? Progestan iğne 5 li kutuda 50 mg reçetesiz 65 lira reçeteli daha ucuz kadın doğum doktoru yazar jeli bilmiyorum.O da bukadar pahalı değildir

Back
X