• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım kaç tanesi 900 lira etti? Progestan iğne 5 li kutuda 50 mg reçetesiz 65 lira reçeteli daha ucuz kadın doğum doktoru yazar jeli bilmiyorum.O da bukadar pahalı değildir
Progestan 140 demiş tanesine. Ben her gün 50 mg kullancam. Bu durumda senin hesabına göre en fazla 325 tutuyor.

bakalim nasi olcak birazdan cıkcaz kan vermeye cok hycanliyim bende kendime diyorum olmzsa üzülmicwm öyle cokkk zaten olumsuz olursa 3 haft tatile gitcez🤷🏼‍♀️ daha npiyim orasi hem bedene hem zihnime iyi gelir😬
dogru haklısın arkadasım.. dayak yemıs gıbıyım valla sankı etlerım dokuluyor. hayırlı haberlerle gel ınsallah

Progestan 140 demiş tanesine. Ben her gün 50 mg kullancam. Bu durumda senin hesabına göre en fazla 325 tutuyor.
Yok artık 😱 hangi şehirdesinki?Doktor reçeteye yazsın sgk karşılıyor bir kısmını ama zaten fiyatı 140 lira değil..Ben ankaradayım hep reçeteme yazıldı ama geçen iğneyi hemşireye verirken elinden düştü kırıldı son iğnemdi daha reçetemi de yazdırmamıştım, hemen yandaki eczaneden aldım zaten reçetesiz de 65 liraymış.Reçeten yazılınca kutusunu getir ben farkını iade ederim dedi.Sakın o fiyatlara alma başka eczanelere sor.

Bana sadece seker ve tiroid testi yapildi. Ben lupus varsa bebej dusuk olur diye de romatuzma testlerini de yaptırdım.
Romatizma ve lupus testlerini soruyorum.. Seker ve troid bakıldı.

Yok artık 😱 hangi şehirdesinki?Doktor reçeteye yazsın sgk karşılıyor bir kısmını ama zaten fiyatı 140 lira değil..Ben ankaradayım hep reçeteme yazıldı ama geçen iğneyi hemşireye verirken elinden düştü kırıldı son iğnemdi daha reçetemi de yazdırmamıştım, hemen yandaki eczaneden aldım zaten reçetesiz de 65 liraymış.Reçeten yazılınca kutusunu getir ben farkını iade ederim dedi.Sakın o fiyatlara alma başka eczanelere sor.
Diyarbakır'da sorduk canım. Başka yerde de 65 dediler aynen. Olmazsa doktora yazdirayim

Arkadaşlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, 20 Ağustos transfer olacak inşallah. Progestan iğne ve jeli uyguna mi aldınız? Bize 900 deriler de. Kadın doğum doktoruna yazdirsak uyguna alabilir miyim? Acil lütfen bilenler yazsın
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek?

Yaa birbirmize nasılsa benzer hikayeler burda buluşturuyor bizi..ümidini asla kaybetme canım başarısızlık nedeni çikolata kistlerim benim 3 ve 5 cm 2 tane var onları biraz baskılayıp 1 ay rahim dinlendirme yaptı doktorum ve dondurulmuşlardan transfer yaptı inşallah sonucuda güzel olsun hepimizin nolur Çokmu şey istiyoruz🙏🙏
Amin inşallah, benimki de 11 mm. Tek 1 tane. Bakalım kısmet:(

Merhaba hanimlar,
Bende 18 ağustos da transfer olacagim. Estroferm ve vajinal jel kullanıyorum su an.
heyacan endişe korku hepsini yaşıyorum.
Benim sorum şu ki; rezerv sıkıntım var 1 veya 2 yumurtam oluşuyor. 2 kez opu oldum 3 tane 3. Gun embriyom var. Dr bana bunlarin 3 unu de cozdurup bir gün bekletip transfer edecegini söyledi ilereyen olursa tabi ilerleyen olmaz ise transfer iptal dedi :KK43:
Bu da beni korkutuyor. 2 embriyo transfer edilecek mis ondan hepsini cozdurup iyi ikisini tranfer edecek öbürü de ilerler ise geri dondurulur dendi. Okuduguma gore cozdurme esnasinda %70 oraninda sağlam oluyormus yani biraz da olsa bozulma oluyor mus.
Ilk embriyom için kaliteli dendi
Ikinci toplamada ise embriyolar dan biri 8 digeri 6 hucreli imis 3. Gününde. oyle donduruldular onlar icin de iyi dendi.
Benim derdim acaba sadece 8 ve 6 hücreli olanlar mi cozulse ikisi olursa ikisi olmazsa biri trasfer edilse. Birde 1 gun bekletmek iyi mi kötü mu yani bazi dr lar anne rahmi gibi olmaz lab ortami vs diyor.
Kafamda milyon soru.
Bana dua edin olur mu. Hepimizin yardımcısı olsun Allahim🙏

Back
X