• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kızlar beni listeden silebilirsiniz kan sonucun cıktı 0.76 pozitif olan herkes sağlıkla bir hamilelik nasip olsun bekleyen herkeste hepinizi çok sevdim Allah a emanet olun
Canım bakmadım epeydir foruma şimdi ne yaptın diye girdim çok üzüldüm yaaa ne diyim bilemedim. Ama senin stresin hepimizden fazla canım en büyük destekçin eşin olmalıyken işi yüzünden yanında olamıyor. Tek başına mücadele veriyorsun. Daha yaşın genç, insanlar artık 30 undan sonra evleniyor zaten. Biraz dinlen, kafanı dağıt, seni mutlu eden şeyler yap. Hatta mümkünse git eşinle yaşa. Kalacak yer falan bulabilirseniz olduğu yerde. Yanında olsun birbirinize destek olun. Üzülme diyemiyorum hepimiz üzüldük, ağlamak bağırmak istedik sesimiz çıkmadı acıdan. Üzüntünü de yaşa bir kursa falan yazıl kafanı boşalt kuzum. Yaşı düşünme daha erken inan. Dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻

Merhaba hanimlar,
Bende 18 ağustos da transfer olacagim. Estroferm ve vajinal jel kullanıyorum su an.
heyacan endişe korku hepsini yaşıyorum.
Benim sorum şu ki; rezerv sıkıntım var 1 veya 2 yumurtam oluşuyor. 2 kez opu oldum 3 tane 3. Gun embriyom var. Dr bana bunlarin 3 unu de cozdurup bir gün bekletip transfer edecegini söyledi ilereyen olursa tabi ilerleyen olmaz ise transfer iptal dedi :KK43:
Bu da beni korkutuyor. 2 embriyo transfer edilecek mis ondan hepsini cozdurup iyi ikisini tranfer edecek öbürü de ilerler ise geri dondurulur dendi. Okuduguma gore cozdurme esnasinda %70 oraninda sağlam oluyormus yani biraz da olsa bozulma oluyor mus.
Ilk embriyom için kaliteli dendi
Ikinci toplamada ise embriyolar dan biri 8 digeri 6 hucreli imis 3. Gününde. oyle donduruldular onlar icin de iyi dendi.
Benim derdim acaba sadece 8 ve 6 hücreli olanlar mi cozulse ikisi olursa ikisi olmazsa biri trasfer edilse. Birde 1 gun bekletmek iyi mi kötü mu yani bazi dr lar anne rahmi gibi olmaz lab ortami vs diyor.
Kafamda milyon soru.
Bana dua edin olur mu. Hepimizin yardımcısı olsun Allahim🙏
Benim de iki toplama oldu ilkinde 3 embriyo ikincisinde 1 embriyo 3. Gün donduruldu.Çözdürürken ilk önce 3lü çözdürüldü biri bozulmuş sonra Diğer teki de çözdürmüşler 3 embriyodan 2sini 5.gün transfer ettiler.

Yaaaaa ben sana demedim mi 😍😍😍 kaç çıktı bize de haber et canısı
sen heeeep dedn heeep ben inanmadim hep negatif alıncaaa tüp farklıymıs ama hic beklemiyorduuum tatil kafasina girmiştim simdiden😀 157 cıktı iyimi sizce doktor cok iyi dedi kalbim okadr hızlı atıyor ki suan anlatamam🤣 yavaşlasin istiyorum yavaşlamıyor

sen heeeep dedn heeep ben inanmadim hep negatif alıncaaa tüp farklıymıs ama hic beklemiyorduuum tatil kafasina girmiştim simdiden😀 157 cıktı iyimi sizce doktor cok iyi dedi kalbim okadr hızlı atıyor ki suan anlatamam🤣 yavaşlasin istiyorum yavaşlamıyor
Tatili unut kuzum artık bi de pandemi var ekstra dikkat vakti 😅😅 gayet güzel değer şöyle düşün beklenen adet gününe kaç gün var ordan anlarsın doktorun eminim ki işinin ehlidir çok ama çok sevindim oh çok şükür 🥰🥰🥰

Benim de iki toplama oldu ilkinde 3 embriyo ikincisinde 1 embriyo 3. Gün donduruldu.Çözdürürken ilk önce 3lü çözdürüldü biri bozulmuş sonra Diğer teki de çözdürmüşler 3 embriyodan 2sini 5.gün transfer ettiler.
Ben mesaji yazdıktan sonra hastaneyi aradim embriyolog ile görüşmek istediğimi söyledim icimdeki endiseyi bahsettim sorularimi sordum. Şöyle anlaştık. Pazartesi sabah son dondurulan iki embriyomi cozecek sali sabahina ilerleyen ikisi olursa ikisi biri olursa biri transfer olacak. Olur da allah korusun ikisi de sali sabahina cikmadi ilk dondurulan embriyoyu cozdurup öğlen onu verecekler.
Şu an icim daha rahat gibi..
Tekrar opu olma sansim yok embriyolari ziyan etmek istemedim ilk transferim olacak heyacan dorukta❤🙏

Ne zaman transfer oldunuz rabbim saglicakla nasip etsin🙏🙏🙏

Ben mesaji yazdıktan sonra hastaneyi aradim embriyolog ile görüşmek istediğimi söyledim icimdeki endiseyi bahsettim sorularimi sordum. Şöyle anlaştık. Pazartesi sabah son dondurulan iki embriyomi cozecek sali sabahina ilerleyen ikisi olursa ikisi biri olursa biri transfer olacak. Olur da allah korusun ikisi de sali sabahina cikmadi ilk dondurulan embriyoyu cozdurup öğlen onu verecekler.
Şu an icim daha rahat gibi..
Tekrar opu olma sansim yok embriyolari ziyan etmek istemedim ilk transferim olacak heyacan dorukta❤🙏
İkisi de düzgün çözünür inşallah hayırlısıyla çok az görülüyo bozulma merak etme

Back
X