• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benim canım acayip tatlı istiyo ya.Azönce tv da fıstıklı sarma gördüm, tadelle çikolatayı, sütlü tatlıları çok severim canım sürekli bunları çekiyo.Haftalardır meyve dışında tatlı yemedim.Siz yedinizmi transfer zamanı yesem bişey olurmu🥴

istanbuldaysan ben doktormu ve hastaneyi kesinlikle öneririm istanbul yeşilköy acıbdemde oldum ilk denememdi ve sag ve solda cikılata kistim var ☺

istanbuldayiiim anadolu yakasindayim sadece, bana yakin altunizade acibadem var ama cok bilemedim - insanlar daha cok fulya acibadem'e gidiyo gibi gibi :KK37:

Canım kızlar her birinize çok teşekkür ediyorum 🥰🤲🏼 RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN EN BÜYÜK DUAM BU.. benim doktorum Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezi Güvenç Karlıkaya kendisini 3 senedir tanıyorum ben ondan razıyım Allah’ta ondan razı olsun derdinizle dertlenen bir insan çok uğraş veriyor ben öneririm evet çok yoğun birisi ama kendisine yönlendirdiğim her arkadaşımın şuan bebekleri doğdu bile 5 arkadaşım gitti ilk deneme de evlatlarını aldılar kucaklarına 🐣🥰🥰🥰

Pozitif olan arkadaşlar, Allah sonuna kadar gitmeyi bebeklerinizi kucağa almayı nasip etsin inşAllah.
Negatif olan arkadaşlar, Rabbim en yakın zamanda yeniden denemeyi ve tutmasını nasip eder inşAllah 🙏🏻

Kızlar benim canım acayip tatlı istiyo ya.Azönce tv da fıstıklı sarma gördüm, tadelle çikolatayı, sütlü tatlıları çok severim canım sürekli bunları çekiyo.Haftalardır meyve dışında tatlı yemedim.Siz yedinizmi transfer zamanı yesem bişey olurmu🥴
Kuzum benim de canım fıstıklı sarma istemişti yedim hemde 3 tane 😅😅 ye tabi ki birşey olmaz Allah’ın izniyle bol bol dua et karnını sevip 🥰🥰🥰🥰

benim test günüm salı.cok heyecanlı ve gerginim olumsuz bir sonuç almaktan muthis korkuyorum.biliyorum herşey allah ın takdiri ama biz aciz kullar sabırsız oluyoruz .kendimi her türlüsüne hazırlamaya gayret ettikçe sınır sistemim tamamen alt üst oldu.

benim test günüm salı.cok heyecanlı ve gerginim olumsuz bir sonuç almaktan muthis korkuyorum.biliyorum herşey allah ın takdiri ama biz aciz kullar sabırsız oluyoruz .kendimi her türlüsüne hazırlamaya gayret ettikçe sınır sistemim tamamen alt üst oldu.
Canım olmasa bile kendini buna hazırlayamazsınki yine üzülceksin ağlıcaksın.Oyüzden sen olumluyu düşün mutlu ol dua et kendini tutmuş gibi hamile olarak hayal et hayatına çağır güzel olanı.Olmazsa zaten ozaman üzülürsün denedim elimden geleni yaptım dersin şimdiden yıpranmana gerek yok

Canım olmasa bile kendini buna hazırlayamazsınki yine üzülceksin ağlıcaksın.Oyüzden sen olumluyu düşün mutlu ol dua et kendini tutmuş gibi hamile olarak hayal et hayatına çağır güzel olanı.Olmazsa zaten ozaman üzülürsün denedim elimden geleni yaptım dersin şimdiden yıpranmana gerek yok
çok haklısın ama psikoloji olarak aşırı yıprandım sanirim. 2 kez hamile kaldim kaybettim.2.kez tup bebegim negatif sonuçlandı.biri 3. gün embriyosu birisi 5. gündü.ama tutmadılar.simdi 3. denemem ve korkuyu yenemiyorum.karmasik duygular.rabbim herkesi sevindirsin insallah

bende tmamen ayni hisler icindeydim pozitifi gördüm dilerimki sen ve diger herkes bırda poztifi görsün cooook amin

Ye canım bir yeme kısıtlaması gelmedi ki istediğini yiyebilirsin bence

Back
X