• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım ben virüs dolayısı ile sık gitmemek için son adet tarihine göre 6+4 te gittim keseleri ve kalp atışlarını duyduk çok şükür normalde değer 3000 lerde olunca vajinal kese görünüyor 6000 lerde karından görünüyor ben gitmedim ama
şuan nasilsin peki? korku durumu bide belirtilerin başladımı

Midem bulanıyor canım onun dışında belirtim yok en son kalp atışını duydum bir ay sonra giderim belki hastanelerden çok korkuyorum ve aşırı arttı korona
en kokrtıgumda bulanti yaaa ins bulanmaz hic 😔 ben şuara hep aç modundayım bi kaç gündür ins hep bu kalır belirti olarak😂 corona benide cok korkutuyo napcaz bilmiyorum ya böyle aşırrı canımı sıkuyor bu durum bide eylülden itibarwn durum dhada artabilir🤷🏼‍♀️

Merhabalar 🤗benim dondurulmuşlarım vardı başladım transfer hazırlığına çok şükür🤲🏻🥰 29 u gibi görünüyor transfer inşallah💃🏼Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah 🙏🏻👼🐣
Selam hoş geldin seni de ekleyeyim listeye kaçıncı gün embriyosu kaç tane yerleştirilecek

5 dollendi 3. Gune 3 tane iyi kalite kaldi.
Tıpatıp aynıyız🙈Eşim testis kanseri tedavisi görmüştü benim 8 sene önce. Dondurulmuş spermlerimiz de var ama dr spermler iyi dedi. Eğer 9 dan 2 si döllenseydi spermde sorun var derdik dedi. Taze sperm kullandık, embriyolar da 1. Kalite olmasına rağmen ilk deneme başarısız.

Tıpatıp aynıyız🙈Eşim testis kanseri tedavisi görmüştü benim 8 sene önce. Dondurulmuş spermlerimiz de var ama dr spermler iyi dedi. Eğer 9 dan 2 si döllenseydi spermde sorun var derdik dedi. Taze sperm kullandık, embriyolar da 1. Kalite olmasına rağmen ilk deneme başarısız.
Maalesef biraz şans işi sanirim. Dondurulmus sperm varsa hic üzülmeyin. Muhakkak guzel sonuc olur.
Ben bu deneme olmasaydı era testi dusunuyordum yaptırmayı.

Bana 5. Gün embriyosu konulacak kaç gün sonra test yapıncsa çıkıyor. Bide kızlar mesela bugün koydular 25 ağustosta öğrendim ki tutmuş. Öğrendiğimde kaç haftalık olmuş oluyor

çok haklısın ama psikoloji olarak aşırı yıprandım sanirim. 2 kez hamile kaldim kaybettim.2.kez tup bebegim negatif sonuçlandı.biri 3. gün embriyosu birisi 5. gündü.ama tutmadılar.simdi 3. denemem ve korkuyu yenemiyorum.karmasik duygular.rabbim herkesi sevindirsin insallah
Üzülme diyemem ama bir arkadaşım 5 tüp bebek denemesi ve 3kaybı var ve bunlar 6 aylıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle hayatlarını kaybettiler
Canlarım 705,7 cıktı bebeklerim geliyor inşallah 🐣🐣😃♥♥♥
İki tane koymuşlardı sana canım 🥰 ayy hadi gözünaydın bende iki tane koyun dedim yalvardım ama yok koyamam dedi yasak uymuyor prosedüre dedi 😢 benim ki eylülde bakalım artık pazartesi adet oldum tahmini eylül başı transfer dedi doktor

Back
X