• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Pozitif alan arkadaşlar embriyolarınıza genetik test yapıldı mı yeni tedaviye başlamak için sanırım bütün testleri yaptırmamız gerekecek aslında doktorum yapalım dedi fakat biz ekonomik olarak hazır değildik artık borç harç bulup tekrar başlamak istiyoruz

Pozitif alan arkadaşlar embriyolarınıza genetik test yapıldı mı yeni tedaviye başlamak için sanırım bütün testleri yaptırmamız gerekecek aslında doktorum yapalım dedi fakat biz ekonomik olarak hazır değildik artık borç harç bulup tekrar başlamak istiyoruz
bizde yapılmadı genetik test bazı durumlarda isteniyor o sanırım
yani ilk tüm aile bilgilerni aldılar kronik hastalıkları sonra testler verildi.. okadar ama genetiik testten bahsedilmedi hiç

Maalesef biraz şans işi sanirim. Dondurulmus sperm varsa hic üzülmeyin. Muhakkak guzel sonuc olur.
Ben bu deneme olmasaydı era testi dusunuyordum yaptırmayı.
Sadece 1 tane dondurulmuşum var, çikolata kisti de olunca, ben de dr um da aynı kanaate vardık: tekrar yumurta toplama. O yüzden 1 ay sonra iğnelere yine başlıyorum. Olabildiğince döllenmeyi sağlayıp ikiz üçüz Allah ne verdiyse koyucak galiba dr um😁O kadar emindim ki olacağından, şaşıp kaldım. 11 mm kist bile etkiliyor mu yani, yada sebebi yok belki de, yada tespiti mümkün değil, bilemiyorum. Şimdi kromozom testi yaptırdık. Era testini sordum dr uma. O test bize çok bir şey katmıyor dedi. Yazık paranıza dedi. O yüzden gerek görmedik.

Üzülme diyemem ama bir arkadaşım 5 tüp bebek denemesi ve 3kaybı var ve bunlar 6 aylıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle hayatlarını kaybettiler

İki tane koymuşlardı sana canım 🥰 ayy hadi gözünaydın bende iki tane koyun dedim yalvardım ama yok koyamam dedi yasak uymuyor prosedüre dedi 😢 benim ki eylülde bakalım artık pazartesi adet oldum tahmini eylül başı transfer dedi doktor
Ben 37 yaşındayım, iki tane koydular. 3 olsun diye yalvardım koymadı. Ama neye yarar ilk tüp bebek başarısız oldu:(

Sadece 1 tane dondurulmuşum var, çikolata kisti de olunca, ben de dr um da aynı kanaate vardık: tekrar yumurta toplama. O yüzden 1 ay sonra iğnelere yine başlıyorum. Olabildiğince döllenmeyi sağlayıp ikiz üçüz Allah ne verdiyse koyucak galiba dr um😁O kadar emindim ki olacağından, şaşıp kaldım. 11 mm kist bile etkiliyor mu yani, yada sebebi yok belki de, yada tespiti mümkün değil, bilemiyorum. Şimdi kromozom testi yaptırdık. Era testini sordum dr uma. O test bize çok bir şey katmıyor dedi. Yazık paranıza dedi. O yüzden gerek görmedik.
Canim genetik test nedne yaptiriyoesunuz. Genetik bir sorun mu var ki? Genetik testte embriyolarin cogu geri gelmiyor. Dayanamıyor sanirim embriyolar.

bizde yapılmadı genetik test bazı durumlarda isteniyor o sanırım
yani ilk tüm aile bilgilerni aldılar kronik hastalıkları sonra testler verildi.. okadar ama genetiik testten bahsedilmedi hiç
Bizde de öyle oldu cabim. Tum aile bilgilerimizi ailemizden var olan hastalıkları sordulae. Sonra bizlere bir takim tahliller yapildi. Tiroid seker yüklemesi romatizma vs. Ondan sonra normal yumurta toplandi. Sperm sayısı az diye dollenme aşamasında piezo cihazi kullanıldı. Sonra bana tekrar test yapilip dondurulup transfer yapılmasına karar verildi. Bir iki ay bekledim. Dondurulmus tedavisi uygulandı. Transfer oncesj ignelere basladim ben

Kizlar sonux geldi. 59.96

hayırlı olsun canım çok sevindim o kadar ümitsizdinki boşu boşuna sabahlara kadar ikinci tüp bebek denemesi için araştırmalar yaptın; ) hayırlı ve güzel şekilde artsın değerlerin kucağına almak ta nasip olur inşallah

Ben 37 yaşındayım, iki tane koydular. 3 olsun diye yalvardım koymadı. Ama neye yarar ilk tüp bebek başarısız oldu:KK43:
Benim de 3 embriyom vardi. 3 ününe koydurmak istedim çünkü Allah biliyor gönlümden hep ikiz gebelik geçiyordu. 2 taneyi uygun gördü doktorum. Kan değerine bakınca teki tuttu gibj duruyor. Insallah saglikli sihatli ilerler. Allah hayirlisini versin canim hakkında. Saglikli sihatli olmayacaksa diğer tedavinde olsun daha iyi. Dusuk cok cok daha zor. O nedenle hep saglikla ilerlesin saglikli bebekler olsun hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Hic moralini bozma muhakkak bir dahakine daha iyi olur.

Benim yapıldı kuzum eşimin Sperm DNA’sında down sendrom geni bulunduğu için NGS yöntemine gönderdik 3 hafta sonra sonucu aldık 1 hafta sonrasında da transferim gerçekleşti 2 adet 5.gün embriyosu

Pozitifi görenler belirtilerini paylaşsın bizimle o zaman 🥰 Transferden beri arada gelen kasık ağrılarım var hatta önceki günlerinden beri. İlk tedavimdede böyle olmuştu negatif sonucum. İyice umudum bitti bu seferde kesin olmadı 😔

Pozitifi görenler belirtilerini paylaşsın bizimle o zaman 🥰 Transferden beri arada gelen kasık ağrılarım var hatta önceki günlerinden beri. İlk tedavimdede böyle olmuştu negatif sonucum. İyice umudum bitti bu seferde kesin olmadı 😔
hic umudunu kaybetme bende sen gibydim.. Adet ağrım ve ara ara kasık agrısı var.. son 2-3 gündür teste yakın ayak tabanlarım içten yanmaya başladı. başkada hic belirtim yoktu ama bunlar beniim adet öncesi olan belirtilerimle aynı zaten tamamen umutsuzlanmıştım demekk adet öncesiylede aynı belirti olabiliyor :)

hic umudunu kaybetme bende sen gibydim.. Adet ağrım ve ara ara kasık agrısı var.. son 2-3 gündür teste yakın ayak tabanlarım içten yanmaya başladı. başkada hic belirtim yoktu ama bunlar beniim adet öncesi olan belirtilerimle aynı zaten tamamen umutsuzlanmıştım demekk adet öncesiylede aynı belirti olabiliyor :)

Vallahi bu işin en zor kısmı beklemek gerçekten. Duygu durumum çok kötü inşallah ağrılarım seninki gibi iyi sonuçlanır çok tedirginim 😔

Canım bende de transferden iki gün önce başlamıştı kasık ağrılarım bugün çok yok gibi ama gece kasığımda batma vardı onunla uyandım bugün çok bi ağrı yok ama tamamen ilaçların yan etkisi merak etme transferden önce başlaması bunu gösteriyo ilaçları kullanırken adet olmazsın.Ben geçen transferde tazeydi ve sadece progestan hap kullanıyodum sadece normal adet günümden 3 gün önce adet olmuştum daha test günüm bile gelmemişti

Vallahi bu işin en zor kısmı beklemek gerçekten. Duygu durumum çok kötü inşallah ağrılarım seninki gibi iyi sonuçlanır çok tedirginim 😔
evet gerçekten cok zor ama en kötüsü teste bir gün kala ki o gün.. delirdim evde dolanıp durdum
aşırı bir heycan bastı kalbm cıkcak gibiydi.. Sonucu ögrendim kalbm dahada hızlandı midem bulantı cok sevinc ve korkudan sanırım:D
ama bu belirtiler iyiye işaret bence.. benimde öyleydii. kac gün var teste?

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken

Back
X