• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım bende de transferden iki gün önce başlamıştı kasık ağrılarım bugün çok yok gibi ama gece kasığımda batma vardı onunla uyandım bugün çok bi ağrı yok ama tamamen ilaçların yan etkisi merak etme transferden önce başlaması bunu gösteriyo ilaçları kullanırken adet olmazsın.Ben geçen transferde tazeydi ve sadece progestan hap kullanıyodum sadece normal adet günümden 3 gün önce adet olmuştum daha test günüm bile gelmemişti

Bende de transfer öncesi başladı haklısın ilaçlardan büyük ihtimal ama modumu düşürüyor çok fazla. İlk taze transferimde bende sadece progestan ve coraspin kullandım ama aynı ağrılar vardı. Benim batma olmadı hiç direk sızlıyor kasıklarım😔

evet gerçekten cok zor ama en kötüsü teste bir gün kala ki o gün.. delirdim evde dolanıp durdum
aşırı bir heycan bastı kalbm cıkcak gibiydi.. Sonucu ögrendim kalbm dahada hızlandı midem bulantı cok sevinc ve korkudan sanırım:KK70:
ama bu belirtiler iyiye işaret bence.. benimde öyleydii. kac gün var teste?

O duyguları bizde yaşarız inşallah 🤲🏻 Daha 3. Gün transferin haftaya cumartesi test günüm çok var. Geçmiyor hiç günler

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken
ben hic yapmadım , boşa stres yapan bazı arkdaslarında testte de cıkmadi bence söylenen tarihde yaptır

O duyguları bizde yaşarız inşallah 🤲🏻 Daha 3. Gün transferin haftaya cumartesi test günüm çok var. Geçmiyor hiç günler
bende öyle dedim daha coook var diye bugun ögrendim:) geciyor bir sekilde bir kac gün sonra aman zasten bende yoktur modunda takıldım .. cok düşünmemeye calış başka seylerle ilgilen iyi geliyor

Kızlar bende bugün bir gerginlik heyecan durmadan ağladım çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı doktorum haftaya cumartesi dedi 10 gün oluyor ne zaman test yapsam çıkar en erken

Aynı durumdayız kafamı hiç birşeye veremiyorum ne dizi film izleyebiliyorum ne kitap okuyabiliyorum. Stres yaptım çok. Sanırım 7. Gün gibi testte çıkıyor çok emin değilim tabi. Tecrübeli arkadaşlar bilgi versin canım.

benim kafamda deli sorular biz simdi gebeligi transfer günüyle mi hesaplıyoruz yoksa trasnferden sonraki 3 gün mü
yoksa ögrendigimiz gün mü:D ilk defa hamile kalınca böyle oluyor sanırım:D

benim kafamda deli sorular biz simdi gebeligi transfer günüyle mi hesaplıyoruz yoksa trasnferden sonraki 3 gün mü
yoksa ögrendigimiz gün mü:KK70: ilk defa hamile kalınca böyle oluyor sanırım:KK70:
Sanırım son adet tarihinden itibaren alınıyor

Pozitif alan arkadaşlar embriyolarınıza genetik test yapıldı mı yeni tedaviye başlamak için sanırım bütün testleri yaptırmamız gerekecek aslında doktorum yapalım dedi fakat biz ekonomik olarak hazır değildik
Benim de 3 embriyom vardi. 3 ününe koydurmak istedim çünkü Allah biliyor gönlümden hep ikiz gebelik geçiyordu. 2 taneyi uygun gördü doktorum. Kan değerine bakınca teki tuttu gibj duruyor. Insallah saglikli sihatli ilerler. Allah hayirlisini versin canim hakkında. Saglikli sihatli olmayacaksa diğer tedavinde olsun daha iyi. Dusuk cok cok daha zor. O nedenle hep saglikla ilerlesin saglikli bebekler olsun hakkimizda hayirlisi olsun diyorum.
Hic moralini bozma muhakkak bir dahakine daha iyi olur.
Çok çok teşekkür ederim, inşallah sizin de sonuçlarınız güzel olur ve mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz inşallah🙏🏻

Canim genetik test nedne yaptiriyoesunuz. Genetik bir sorun mu var ki? Genetik testte embriyolarin cogu geri gelmiyor. Dayanamıyor sanirim embriyolar.
Genetik testten hiç bahsetmedi doktorum. Açıkçası doktoruma çok güveniyorum. Gerçekten gerekli olmayan şeyleri yaptırmıyor. Tane tane izah ediyor. Mesela hiç Era testinden bahaetmedi, ben tutturunca gerçekten bizi çok ileri taşımayacak şu aşamada diyerek beni ikna etti. Şu kromozom testi sonuçları gelince belki başka bir şey daha önerebilir.

Pozitifi görenler belirtilerini paylaşsın bizimle o zaman 🥰 Transferden beri arada gelen kasık ağrılarım var hatta önceki günlerinden beri. İlk tedavimdede böyle olmuştu negatif sonucum. İyice umudum bitti bu seferde kesin olmadı 😔
Benim sadece transfer sonrası özellikle 3. Ve 4.gün gibi baya kasık ve bel ağrım oldu hatta içimi direkt hüzün kapladı sanırım olmadı diye ve saldım kendimi hatta 3.gün çok saçma biliyorum ama idrar kaset testi yaptım çok az silik çıktı çatlatma iğnesi yaptırmıştım bi 13-14 gün önce onun etkisidir diye düşündüm sonra saldım kendimi bu sefer gram ağrım kalmadı ama ayak tabanlarım ateş gibiydi her sabah aynı D Derinsart ta yaşamış bak 😂😂 ve şeffaf bi akıntım vardı su gibi çok fazla değil ama yine geldi hala geliyor elhamdulillah iyiyim ama genel itibariyle vücut ısım şuan fazla ve uyku halim mevcut ağrım hiç yok sadece bel ağrım vuruyor ara ara 🥰🥰

Yeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsun🙏Herkese bol şans 🍀
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım😍
  1. @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  2. @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  3. @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek🧿
  4. @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek🧿
  5. D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿 :anneadayı:
  6. Ebrarinannesii Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿:anneadayı:
  7. @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿
  8. @esil16 -4 Ağustos🧿✅
  9. @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek🧿✅
  10. @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek🧿:anneadayı:
  11. @Denizderman -6Ağustos-🧿
  12. @tln arasta -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-3 tane🧿
  13. @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿 :anneadayı:
  14. @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek🧿
  15. @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  16. @pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿 :anneadayı:
  17. @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift🧿
  18. @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  19. @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  20. @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift🧿
  21. nitro nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  22. Elen123 Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  23. @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek🧿
  24. @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek🧿
  25. @poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift🧿
  26. @minik3434 -13Ağustos🧿
  27. @Selinbe -14 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift🧿
  28. @duam08 -17Ağustos-3. Gün embriyosu
  29. @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
  30. @Pasagirl -20Ağustos
  31. @afrartis -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  32. @EmiZey54 -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  33. @Ykthkmhn -21ağustos-3. Gün embriyosu-çift
  34. @pissa
  35. 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
  36. @uranus35 -28 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
  37. @Gmz3557 -29 Ağustos
  38. @gulgulgulgul20202020
  39. @My heaven
  40. @sevgiliseyyah[/USE]
    [*][USER=1000842]@uranus35
  41. @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
  42. A Aponjj -5. Gün embriyosu
  43. @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
  44. @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
  45. @afili29
  46. @Papatya88orkide
  47. @superisiperisi_
  48. @sureyya
  49. @cengelliigne]
  50. @Esraesrael
  51. @Violet96
  52. @Mucizem33
  53. @afili29
  54. @Iro_123
  55. @aysunayy
  56. @Koseden
  57. @Mehder38
  58. @Cobanyildizi35
Canim selam 51.sira icin beni eklemek istediysen yanlis kisi olmus☺️

Benim sadece transfer sonrası özellikle 3. Ve 4.gün gibi baya kasık ve bel ağrım oldu hatta içimi direkt hüzün kapladı sanırım olmadı diye ve saldım kendimi hatta 3.gün çok saçma biliyorum ama idrar kaset testi yaptım çok az silik çıktı çatlatma iğnesi yaptırmıştım bi 13-14 gün önce onun etkisidir diye düşündüm sonra saldım kendimi bu sefer gram ağrım kalmadı ama ayak tabanlarım ateş gibiydi her sabah aynı D Derinsart ta yaşamış bak 😂😂 ve şeffaf bi akıntım vardı su gibi çok fazla değil ama yine geldi hala geliyor elhamdulillah iyiyim ama genel itibariyle vücut ısım şuan fazla ve uyku halim mevcut ağrım hiç yok sadece bel ağrım vuruyor ara ara 🥰🥰

Sağlıkla al kucağınada inşallah canım🤲🏻 Ağrı olsa üzülüyorum olmasa hiç belirti olmuyor diye takılıyorum. Kafamın içi susmuyor resmen umarım sonu pozitif olur 🙏🏻

Bn zaten listede varım canım. 5. Gün embriyosu tek olacak. 20 Ağustos Perşembe transfer günü. Güncelleyebilirsin canım
Tamam canım biliyorum listede olduğunu bilgileri eklemek için sordum

Back
X