- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim amin sabirli ol isyan etme dua et insallah olucak suan vakti deyil hayirlisi deyil.. rabbim en iyisi ni bilir ..sakin ümitsizlige kapilma biz kadinlar güclü varliklariz evvel allah olucal dir zamani var canm..Kızlar ben çok kötüyüm ya sanki heryer kapkaranlık hiçbir zaman çocuğum olmayacak hissi var içimde. Bu gerçeği kabul etmem gerekiyor sanki ama bi türlü kabullenemiyorum. Direnmekten yoruldum artık çok zor bir imtihan Allah dayanma gücü versin hepimize![]()
Canım noldu ki neden iptal oldu teansferKızlar ben çok kötüyüm ya sanki heryer kapkaranlık hiçbir zaman çocuğum olmayacak hissi var içimde. Bu gerçeği kabul etmem gerekiyor sanki ama bi türlü kabullenemiyorum. Direnmekten yoruldum artık çok zor bir imtihan Allah dayanma gücü versin hepimize![]()
Dis gebelik korkusu olanlara cevaben... benim tüp bebek yapmamin sebebi normal yolla hamile kaldim ilk kizimda ikinci hamileligim dis gebelikdi ve doktor ihmalinden 7inci haftama kadar tüpümde büyüdü ve patlatdi öyle bi kanamayla gittim ki hastaneye son dakka yetisdirdiler acil ameliyata alindim 1.5 litre kan dolmusdu karnim yani ic kanamadan gidiyordum.. velhasil tüpüm tabi ki ampute oldu ve iki sene normal bidaha bebwgim olmadi.. ta ki 2018 de ilk tüp bebekle ikinci kizimi kucagima alana kadar.. simdi ise ilk günkü gibi heycanliyim cünkü benim normal yolla hamile kalmam imkansiz gibi bir sey.... simdi belirtilerinin en büyü düsük deger ikincisi de devamli siddetli agrilar akabinde kanama ..zamaninda kese görülmemesi en büyük sorundur zaten dr unuz bunu size analatacak kese yoksa bebek baska yere yerlesmisdir ona göre deger düsük olur ve agri da oluyor
aa sakın kabul etme tam benim eski halim gibisin.. Herkesin olacak benim kesin olmıcak diyordum hamile bile kalamam ben diyordum. ama öyle degil sakın pes etme mutlakaaaaa olacakKızlar ben çok kötüyüm ya sanki heryer kapkaranlık hiçbir zaman çocuğum olmayacak hissi var içimde. Bu gerçeği kabul etmem gerekiyor sanki ama bi türlü kabullenemiyorum. Direnmekten yoruldum artık çok zor bir imtihan Allah dayanma gücü versin hepimize![]()
Amin canim amin sabirli ol isyan etme dua et insallah olucak suan vakti deyil hayirlisi deyil.. rabbim en iyisi ni bilir ..sakin ümitsizlige kapilma biz kadinlar güclü varliklariz evvel allah olucal dir zamani var canm..
Canım noldu ki neden iptal oldu teansfer
Senede 1 kez falan grip olan biriyim ve bu sene tam da bu zamanı buldu çok ağır grip oldum hatta korona sandık test yaptırdık negatif çıktı çok şükür. Doktoruma mesaj attım grip oldum antibiyotik ilaç falan kullansam sıkıntı olur mu diye direk bi dahaki aya erteleyelim acele etmeyelim dedi. Ben kaç yıldır bekliyorum iki aylık rahim dinlendirmede saatleri saydım resmen. Bekle demesi kolay bide bekleyene sor. Şu an hem hastayım hem psikolojim alt üst oldu hayatımda hiç hamile kalmadım, her gün hamile haberi, doğum haberi duyuyorum çevremde artık kafayı yemek üzereyim ben bittim siz devam edinaa sakın kabul etme tam benim eski halim gibisin.. Herkesin olacak benim kesin olmıcak diyordum hamile bile kalamam ben diyordum. ama öyle degil sakın pes etme mutlakaaaaa olacak
Rahim dinlendirme normal adet olarakmıydı yoksa geçici menopoz iğnesiylemiydi? Normalse birşey olmaz kuzum iyileşip vücudunu dinlendirmen embriyo için daha iyi olur benim doktorum da bu tarz durumlarda, hastalıklarda iptal ediyor birdahaki ay yapıyor.Anlıyorum seni akrabalarından arkadaşlardan sürekli hamile haberi almak çok sinir bozucu birşey.Ben de aralıktan beri bu transferi bekledim hep bişeyler çıktı.Sabret kendine iyi davran Allahım senin için güzelleştirdiği için geciktiriyordur umarım.Üstelik daha adet bile olmadım bi haftaya hastalığım tamamen iyileşirdi yani adet olduğumda iyileşmiş olurdum transfer zaten adetten 15 gün sonra falan oluyor o zamana hiçbişey kalmazdı biraz abartmamış mı doktor sizce
Yok canim o agri dedigim sey de evde duramazsin direk hastaneye götürün dersin ... cok sagol cnm ben 2016 da psikolojik tedavi glrdüm cok zor zamanlar gecirdim diyer tüpüm de hasar aldi ameliyatda yani dogal bende imkansizcok gecmis olsun insallah bir daha böyle seyler hic yaşamassını. benim ara ara adet benzeri ağrım gelio cok kısa sürüyo ama sık da olmuyo agrı insallah hersey yolundadır ne diyim
Ben naturel transfer olacağım. İlk önce sadece folik asit verdi. Transfer olacağım hafta rulid,prednol ve crinone jel kullanmaya başlayacağım. Rulid ve prednol u 4 gün kullanıp 5. Gün transferim olacak inşallah.Rahim dinlendirme sonrası transfer olan arkadaşlar bi sorum var. Adette doktora gittiğinizde transfere kadar olan sürede hangi ilaçları kullandırıyo? Antibiyotik kullandınız mı o süreçte ?
Ben korkular içersindeyim.tesekkür ederim insallah.. ben dün kan verdim 157 cıktı degerim iste doktor tekrar kan icin carsamba gelmemi söyledi kese daha sonra sanırım.. Ben heycandan okdar deli oluyorum ki suan... tek kese iki kese mi
nası hamilelik olacak nası dogum olacak simdiden hersey okdar kafamda dolukii
Allah herkese nasip etsin insallahhh
Duş almadan olmazki.Hahahhahaha ben de aynen böyleyim biliyor musunuz illa ki o suya değeceğim. Yoksa ne stresim gidiyor ne de hırçınlığım.
Neden tatlım be oldu?
olsun canım doğal yada tüple kavusalım da insalah bitti o günler herkes kucagına alır insallah.. tek istedigim bu valla kendim kadar digerleri icinde cok istiyorum cok zor böyle boş beklemek cok iyi biliyorum..Yok canim o agri dedigim sey de evde duramazsin direk hastaneye götürün dersin ... cok sagol cnm ben 2016 da psikolojik tedavi glrdüm cok zor zamanlar gecirdim diyer tüpüm de hasar aldi ameliyatda yani dogal bende imkansiz
Senin iki tane mi kızın var?Dis gebelik korkusu olanlara cevaben... benim tüp bebek yapmamin sebebi normal yolla hamile kaldim ilk kizimda ikinci hamileligim dis gebelikdi ve doktor ihmalinden 7inci haftama kadar tüpümde büyüdü ve patlatdi öyle bi kanamayla gittim ki hastaneye son dakka yetisdirdiler acil ameliyata alindim 1.5 litre kan dolmusdu karnim yani ic kanamadan gidiyordum.. velhasil tüpüm tabi ki ampute oldu ve iki sene normal bidaha bebwgim olmadi.. ta ki 2018 de ilk tüp bebekle ikinci kizimi kucagima alana kadar.. simdi ise ilk günkü gibi heycanliyim cünkü benim normal yolla hamile kalmam imkansiz gibi bir sey.... simdi belirtilerinin en büyü düsük deger ikincisi de devamli siddetli agrilar akabinde kanama ..zamaninda kese görülmemesi en büyük sorundur zaten dr unuz bunu size analatacak kese yoksa bebek baska yere yerlesmisdir ona göre deger düsük olur ve agri da oluyor
sonra bir kardesi daha olur birlikte büyürler insallah :)Ben korkular içersindeyim.
Bu kullandığımız ilaçlar korkutuyo beni.
Birde gidip minik minik kıyafetler almak istiyorum tabiki çok erken ama heves işte.
Ben ikiz için ölüp bitmiştim ama allah istemedi benim geçirdiğim ameliyattan dolayı uygun bulmadılar sana nasip olur inş
Neden tatlım be oldu?
Normal adet olarak . İkinci adette gel demişti bi kaç gün içinde ikinci adetimi olacaktım transfer için hazırlıklara başlayacaktık. Bi de ben pcoyum yani öyle 28 günde bi adet olmuyorum geç oluyor zatenRahim dinlendirme normal adet olarakmıydı yoksa geçici menopoz iğnesiylemiydi? Normalse birşey olmaz kuzum iyileşip vücudunu dinlendirmen embriyo için daha iyi olur benim doktorum da bu tarz durumlarda, hastalıklarda iptal ediyor birdahaki ay yapıyor.Anlıyorum seni akrabalarından arkadaşlardan sürekli hamile haberi almak çok sinir bozucu birşey.Ben de aralıktan beri bu transferi bekledim hep bişeyler çıktı.Sabret kendine iyi davran Allahım senin için güzelleştirdiği için geciktiriyordur umarım.
Canım bence konuş doktorla korona değilsin madem iyileşirsin mevsimsel grip en fazla 10 güne geçer yani ısrar etÜstelik daha adet bile olmadım bi haftaya hastalığım tamamen iyileşirdi yani adet olduğumda iyileşmiş olurdum transfer zaten adetten 15 gün sonra falan oluyor o zamana hiçbişey kalmazdı biraz abartmamış mı doktor sizce
Canım sen naptın bellimi sonucunTeşekkürler canım 6 ağustos 8. Deneme 3 tane 5. Gün embriyosu