Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elen123 C canskus
maviejderha
nitro
Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..
Bende de ara ara ağrı var ama ilk üç gündeki kadar değil.Beni de ağrının kesilmesi korkuttu.Teste bitürlü karar veremiyorum bi test alıyım diyorum bi direkt kana gidiyim diyorum bi çarşamba yapıyım diyorum kararım sürekli değişiyo korkuyorum da açıkcası nekadar umutlu kalmaya çalışsam daElen123 C canskus
maviejderha
nitro
Selamlar, nasılsınız, nasıl gidiyor süreç?Umarım, herşey yolundadır :) Ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz, merak ettim..
O bende de oluyor. Acaba kan değeri yukseliyor mu dusuk mu oluyor kimyasal miydi dis gebelik miydi bir endişe duyuyorum.cok gecmis olsun insallah bir daha böyle seyler hic yaşamassını. benim ara ara adet benzeri ağrım gelio cok kısa sürüyo ama sık da olmuyo agrı insallah hersey yolundadır ne diyim
Maalesef yapmıyor canım devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümleri var orda doktora görünüyorsun o sana kan vermen için kağıdını veriyor kanını veriyorsun ama sonuçlar biraz geç oluyor bilgin olsun 1 ay en azKizlar saglik ocagi faktor 2 ve faktor 5 kan pihtilasma testi yapiyor mu? Yarin saglik ocagjna gidip ilaclari yazdircam. Ve kan testlerini yaptircam. Insallah duzenli yükseliş vardir.
Bende de ara ara ağrı var ama ilk üç gündeki kadar değil.Beni de ağrının kesilmesi korkuttu.Teste bitürlü karar veremiyorum bi test alıyım diyorum bi direkt kana gidiyim diyorum bi çarşamba yapıyım diyorum kararım sürekli değişiyo korkuyorum da açıkcası nekadar umutlu kalmaya çalışsam da
Sabırsızım ama test günüme kadar bişey yapmayacağım sanırımElen123 C canskus
maviejderha
nitro
3 tanesi 5.gün e gitti canım 1 tanesi donduruldu 2tanesi transfer edildi şükür hamileyim ikizlere darısı sizlereNe guzel canim masallah sana da peki kaci donduruldu?
Kuzum, bence ağrının olması güzel birşey değil mi? Tutunmayı göstermez mi? Hiçbir gösterge olmada daha sıkıntılı sanki. Bence enerjini yüksek tut. Ben de Çarşamba bir deneme yapsam mı diye düşünüyorum, vazgeçiyorum, ben de kararsızım. Benim durum ise belimde bir ağrım var, bişey yok. Bu tüp bebek olayının ardından en zor yanı ilaçlar morluklat değil, bu bekleme süreci. Allah hepimize yardım etsin inşAllahModum çok düşük. Kasıklarımdaki ağrı arttı iyice bugün sağ tarafıma bıçak saplanır gibi bir agrı oldu iyice bitti umudum. Ben test günüme kadar yapmam sanırım canım. Cumartesi sabah idrar testi yaparım öyle giderim kan vermeye ilkindede öyle yapmıştım. Senin nasıl gidiyor?
Hepimiz aynı durumdayız nitrocum, korku umut hepsi bir arada. İnşAllah çoğu gitti azı kaldıBende de ara ara ağrı var ama ilk üç gündeki kadar değil.Beni de ağrının kesilmesi korkuttu.Teste bitürlü karar veremiyorum bi test alıyım diyorum bi direkt kana gidiyim diyorum bi çarşamba yapıyım diyorum kararım sürekli değişiyo korkuyorum da açıkcası nekadar umutlu kalmaya çalışsam da
Canim hic oyle deme. Bebisko geleceği zamani kendi ayarlıyor. Bak benim transferim aslinda temmuzda olacakti. Belim tutuldu. 1 hafta yataktan kalkamadım. Ağlıyordum ağrıdan. Surekli tek pozisyonda yattım. Ayağa kalkabildigimda doktora gittik. Mr falan çekildi. Sadece omurga zarar görmüş. 3 gun hic hareketsiz yatacaksın dedi doktor. O sureSenede 1 kez falan grip olan biriyim ve bu sene tam da bu zamanı buldu çok ağır grip oldum hatta korona sandık test yaptırdık negatif çıktı çok şükür. Doktoruma mesaj attım grip oldum antibiyotik ilaç falan kullansam sıkıntı olur mu diye direk bi dahaki aya erteleyelim acele etmeyelim dedi. Ben kaç yıldır bekliyorum iki aylık rahim dinlendirmede saatleri saydım resmen. Bekle demesi kolay bide bekleyene sor. Şu an hem hastayım hem psikolojim alt üst oldu hayatımda hiç hamile kalmadım, her gün hamile haberi, doğum haberi duyuyorum çevremde artık kafayı yemek üzereyim ben bittim siz devam edin
Ozel saglik sigortasi belki karşılar.Maalesef yapmıyor canım devlet hastanelerinin tıbbi genetik bölümleri var orda doktora görünüyorsun o sana kan vermen için kağıdını veriyor kanını veriyorsun ama sonuçlar biraz geç oluyor bilgin olsun 1 ay en az
Ben de Cuma gününe kadar dayanmak istiyorum, bir taraftan da yapayım diyorum.. En güzeli sabretmek aslında.. Birbirimize destek olalım inşAllahSabırsızım ama test günüme kadar bişey yapmayacağım sanırımnegatifi görürsem modum çok düşücek biliyorum. Test günüm cuma. Eşimle dedik sabahın yedisinde gideriz artık hasaaneye:) yani bilmiyorum hamilelik belirtilerim yok cok korkuyorum. Bi yandan pskolojimi iyi tutmaya calısıyorum. Sen nasılsın canım
Oda bişeymi eşim dinini öğrensin ahlaklı vicdanlı olsun diye düzgün bi okula bile veriyo çocuğumu:) çok bekleyince hayaller birikiyo galiba. Evet rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsinsonra bir kardesi daha olur birlikte büyürler insallah :)
olsun da tek cift farketmez yeterki saag salim alalım kucagımıza
ayy deme öyle deme bende valla böyle bakıyorum smdiden nette keşke diyorum hemen keseyle kalpde duyulsa hemen cinsiyetide görseler ve başlasam alısverise smdi ne olacagını bilmiyorki insan![]()
ama böyle ufakdan oda fikirlerine bakyıorum cünkü kendimi biliyorum okdaaaaaaaar zor karar veririmkii
simdiden kafamda otursun istiyorumdaha olmayan cocugua don biciyour z işte
Benim var benim de havuz yöntemi oldu birkaç yumurta toplama oluyor döllenen yumurtalar en az 3.gün donduruluyor.Benim 1. Toplama şubatta yapıldı 3 embriyo 3. Gün donduruldu.2.toplama mayısta oldu 1 embriyo donduruldu.Transferden önce çözülüp 5.güne gitmesi beklendi ve transfer edildi.arkadaslar size bir uzmanlik sorum var :)
yumurta toplamada "havuz yontemi" nedir, bilginiz var midir?
Benjm de ilk 3 gun vardi. Sonra birden hic bir belirti olmamaya başlamıştı. Simdi 9. Gun ara ara sag tarafım ağrıyorHepimiz aynı durumdayız nitrocum, korku umut hepsi bir arada. İnşAllah çoğu gitti azı kaldı
Benim var benim de havuz yöntemi oldu birkaç yumurta toplama oluyor döllenen yumurtalar en az 3.gün donduruluyor.Benim 1. Toplama şubatta yapıldı 3 embriyo 3. Gün donduruldu.2.toplama mayısta oldu 1 embriyo donduruldu.Transferden önce çözülüp 5.güne gitmesi beklendi ve transfer edildi.
Benim doktorum yapmıyo zaten çok yoğun öyle bir vakti de yok sadece infertiliteyle ilgileniyoOda bişeymi eşim dinini öğrensin ahlaklı vicdanlı olsun diye düzgün bi okula bile veriyo çocuğumu:) çok bekleyince hayaller birikiyo galiba. Evet rabbim sağ salim doğmalarını nasip etsin
Bu tüp bebekciler gebelik takibi yapıyomu sizin gebeliğinizi aynı doktormu takip edecek
Oh masallah canim darisi bize insallahh3 tanesi 5.gün e gitti canım 1 tanesi donduruldu 2tanesi transfer edildi şükür hamileyim ikizlere darısı sizlere