2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Eklentiler

• Screenshot_20200808-153857_YouTube.webp
    Screenshot_20200808-153857_YouTube.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ben 8. Günü test yaptım 1.01 çıkmıştı negatif sonra doktor aradı ilaçları bırak dedi aradan 3 gün geçti doktor msj attı tekrar test yaptırdınız mı diye artık negatif diye yaptırmamıştım. Dün akşam tekrar kan testi yaptırdım bu sefer değer 10 yarın tekrar kan vereceğim niye böyle oldu bilmiyorum
Doktorun erken bıraktırmış 8. Gün zaten erken geç tutunma olabiliyor .Değer her ne kadar 5 ve üzeri var sayılsa da 1 ve üzerinde artış olabiliyor çok oldu çevremde.

12 14 çok iyi değer benim transfer 1 gün öncesi 11 Di. İlk kontrolde 6 idi estrofem 6ya çıkardık sonra 5 e düşürdük hala kullanıyorum. Hergün 2 bardak nar suyu içtim. Bi yerde okumuştum, oda çok iyi geldi. Ben hala günde 1 bardak doğal nar suyu içiyorum.
Evet nar suyunu duymuştum 👍🏻

Benim bir arkadaşıma direkt doktoru tavsiye etmişti nar suyunu transfer hazırlığında
Transfer sonrasi rahim katılması yapiyor. Aşağıda transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler diye br sey var. Bir doktorun açıklaması. Ordan ekran görüntüsü koyuyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200808-153857_YouTube.webp
    Screenshot_20200808-153857_YouTube.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 55
Transfer sonrasi rahim katılması yapiyor. Aşağıda transfer sonrasi dikkat edilmesi gerekenler diye br sey var. Bir doktorun açıklaması. Ordan ekran görüntüsü koyuyorum.
Transfer sonrası zararlı olabilir canım transfer öncesi rahimi kalınlaşmayanlar için doktprlar tavsiye diyorlar

Back
X