Oyyy oyy oyy hayırlı olsun canım m, Bi hamiş imiz daha var72.44 geldi sonucum ... hamisim.. cok sagol cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy oyy oyy hayırlı olsun canım m, Bi hamiş imiz daha var72.44 geldi sonucum ... hamisim.. cok sagol cnm
Seninle aynı gün transferimiz cumartesi test günümbelki yarın sabah erken gebelik testi yaparım ilk idrarımla. senin test günün cmt değil mi?
Cok sagol canim benim... vallahi cok duyguslim suan .. simdi bakalim tek mi cift miOyyy oyy oyy hayırlı olsun canım m, Bi hamiş imiz daha var![]()
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun darısı bizeKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
Cok sagol .. amin tum isteyenlere rabbim nasip eder insallahMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun darısı bize![]()
Gözün aydın sağsalim kucağına da alırsın inşallah.Darısı benim gibi bekleyenlere olsun72.44 geldi sonucum ... hamisim.. cok sagol cnm
Amin canim herkeze allahim nasip etsin..Gözün aydın sağsalim kucağına da alırsın inşallah.Darısı benim gibi bekleyenlere olsun![]()
Doktorum bana iki kutu yazmıştı. Normalde tek kutu 150 TL. Reçeteyle tek kutu 25 TL ye aldikbir yazışta eczane kaç kutu veriyor peki?
kadın doğum doktoruna da muayene ücreti ödenmesi gerekiyor tabi ona göre hesplama yapmak istiyorum da :)
benden cuma günü istediler testiSeninle aynı gün transferimiz cumartesi test günüm
Canim kacinci gun test yaptirdin? Kacinci gun embrjyosuydu . Tebrik ederim72.44 geldi sonucum ... hamisim.. cok sagol cnm
bilgi için çok sağol canımDoktorum bana iki kutu yazmıştı. Normalde tek kutu 150 TL. Reçeteyle tek kutu 25 TL ye aldik
Muayene etmiyorlar cnm durumunu anlatınca direk reçete yazıyolar
Burda bi yere gitsem sgk ile anlasmali onlara yazdirabilirim o halde. Ama kadin muayene etmek isteyecek. Belki daha 10. Gun zararlıdır. Muayenesiz yazar mi qcaba
Canım hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasip etsinKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
tesekkur ederimCanım benim 19.gün de olmuş transferim baktım şimdi senin için
Ne güzel haberler gelmeye devam ediyorKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
Canım bende baktım 19.gün olmuşum transferimitesekkur ederim
samsundakine gidiyorum kimseye tavsiye etmiyotum.Hangi medical park’a gidiyorsun cnm? Ben istanbul goztepedekine gidiyorum simdilik cok memnunum
Malesef çokk uğraştı ama kalp atışı duyamadık.ya beni düşündüren şindiden insallah saglıklı gebelik olup doguma kadr giderse ben cok heycanlı biriyim normal dogurablcegmi düşünemiyoeum tansiyonun cikiyor ve kalbim hızlanıyor yeni biride inanirmi bilemem ama bu doktor bunlari hep gördü.. sen memnun degilsen defiş tabii .. ay ne tgüzel yaa kalp atışı bizde duyariz ins kaç haftlıksın sen simdi
Tam bir hafta once taransfer oldum 2 tane 5 aa kaliteCanim kacinci gun test yaptirdin? Kacinci gun embrjyosuydu . Tebrik ederim