- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda pozitifi de görürsün inş canım.Transferden sonra mı yapmıştın gonapeptyl iCanim bende 3. Ya da 4. Gunu yaomistimm..testlerim hep negatifti..idrarda..sanirim bende bi etkisi olmadi hcg yi yukseltmedi yani..cunki hep tek cizgi gordum..ve kandada negatifti zaten..
Bu da birkaç dk sonraki hali
Valla hiç bilemedim doktoruma sorcam aslında ama şimdi kızar niye erken test yaptın diyeYaaa baya net çıkmış canım. İnşallah vardırDediğin iğneyi hiç bilmiyorum ben. Acaba hemşireye falan mı sorsan onlar bilgi verirler.
Canım ben de çatlatma iğnesi olmadığını düşünüyorum bence hamilesin bu iş tamamdır ama git kan ver kafamda soru işareti kalmasın ovitrella çatlatma iğnesi
Valla hiç bilemedim doktoruma sorcam aslında ama şimdi kızar niye erken test yaptın diye![]()
Bence çıkmış canım görünüyor çok sevindim darısı başımızaKızlar ben bişey itiraf etcem dayanamadım normal gebelik testi yaptım çıktı ama sevinemedim gonapeptyl in etkisi olduğunu düşündüm.Biraz durdukca daha da koyulaştı.
İnşallah canım yaa kanı biraz daha test günüme yakın veriyim diyorum en azından 8.gün fln bugün daha 5.günümCanım ben de çatlatma iğnesi olmadığını düşünüyorum bence hamilesin bu iş tamamdır ama git kan ver kafamda soru işareti kalmasın ovitrella çatlatma iğnesi
Hayırlı olsunn insallah sağlıkla doğarKizlaaaaaarrrrr 7 inci gunum bugun 72.44 ciktiiii❤❤
Amin insallah cok tsk ler.Hayırlı olsunn insallah sağlıkla doğardarısı bizlere
![]()
Ben 4 uncu gun kan verdim 5.8 cimistiİnşallah canım yaa kanı biraz daha test günüme yakın veriyim diyorum en azından 8.gün fln bugün daha 5.günüm
Uff biliyodum böyle sürüncemede kalcamı ama yine de yaptım işte:)Ben 4 uncu gun kan verdim 5.8 cimistisabirsiz olanlardanim bende bugun tam bir hafta oldu 72.44
Yarin birdaha idrar yap koyulasirsa kan ver cnmUff biliyodum böyle sürüncemede kalcamı ama yine de yaptım işte:)
Acaba ikiz miBugün tekrar kan verdim cumartesi 114tü bugün 374 cıktıKeseyi ne zaman görebilirim unuttum artık 5 yıl geçince
Ben ikiz istemediğim için tek istedim tek transfer yapıldı ama ikiz olursa da kabulüm tabiAcaba ikiz mi![]()
Merhaba evet tekrar yükseldi 3. gün embriyosu 8. günde kan verdim değerim 1 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı aradan 3 gün geçti doktor tekrar test yaptınız mı diye sordu bende negatif diye yapmamıştım aynı merkezde tekrar kan tahlili yaptırdım değerim bu sefer 10 çıktı ilaçları başlattı yani bugün için tekrar kan vermemi söyledi bugün sabah idrar tahlili yaptım çok silik Bi çizgi çıktıMerhaba ben doğru mu anladım önce değeriniz sıfır çıktı sonra tekrar mı yükseldi? Bunları yaptırırken aynı yerde mi yaptırdınız? Kaçıncı gününüzdü?
Test beklediysw ozamanda silik çıkabiliyor kullandığımız hormonlardan silik çıkabiliyor trsk doğru test kan testi maalesefGünaydın kızlar negatif kan sonucumdan 3 gün sonra bugün aşılamamın 14.günü idrar yaptım testi yaptım
Çok silik çıktı yine bu nasıl iş anlamadım
10 dk içinde çıktıTest beklediysw ozamanda silik çıkabiliyor kullandığımız hormonlardan silik çıkabiliyor trsk doğru test kan testi maalesef