2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Test yaptın mı :)
Şaka gibi test yaptım canım ama bozuk çıktı şu ucuz olanlardan yarın sabah tekrar gidip alacağım üşendim bir daha sörf onun için çıkmaya eşime de söyleyemiyorum hemen umutlanıyor yazık☹️

Kızlar 3.gun embrıyosuna 10.gun kan testı yaptırmıstım 0,400 cıkmıstı yanı negatıf ama sımdı okuyorum acaba mı dıyorum ılaclarımı falan da kestım test yaptırmayı dusunmuyordum napsam acaba tekrar kan versem mı
Senin idrarda pozitif kanda negatif çıkmıştı değil mi canım çıkmamasına çok şaşırmış çok üzülmüştüm istersen baktır.

Kızlar ben bişey itiraf etcem dayanamadım normal gebelik testi yaptım çıktı ama sevinemedim gonapeptyl in etkisi olduğunu düşündüm.Biraz durdukca daha da koyulaştı.
Yok canm icermiyor 3 doz vuruldugumda gebelik testi yaptim bembeyaz ciktı testim gebelil var gibi 🤗😍

Sağlıksız embriyoya bağladılar ama bana transfer edilirken hep kaliteli olduğunu söylüyorlardı
işte sorun orda zaten canim bakalim mevlam ne eyler Rabbimden gelene raziyim yapacak birşey yok
Ah kızlar ah sizi varya öylesine anlıyorum ki sırf bu durumdan dolayı bende embriyoları mecburen Ngs yöntemine gönderdim meğersem boş gebelik veya karında bebek oluyor ama ölüyor bunların hepsi anomalili embriyoların bize verilmesinden oluyormuş yıllardır araştırdım bu benim bu yolda 4.senem.. ve hala doktor ve embriyologlar diyordu ki 5.gün embriyoları ayıklıyoruz vs. Megersem belli olmuyormuş yaptıkları işlemde bu bebeklerin genetiği nasıl diye (sperm kaynaklı oluyor genellikle ) yani sizlere önerim olurda negatif sonuç kesinleşirse ve tekrar bu yola girerseniz transfer öncesi bebekleri genetiğe gönderin sadece 3 hafta sonra sonuç geliyor ve 1 hafta sonra transfer olunuyor toplam 1 ay diyebiliriz maddi olarak evet çok yüksege geliyor Ngs embriyo başı 300-350 Euro maalesef 🤦🏽‍♀️ Ama bu yolda harcadıklarımızı düşünürsek değer diyorum.. Rabbim cümle cemimize acı keder ugratmasın sağlıklı evladı kucaklara almamızı nasip eylesin 🤲🏼♥️♥️♥️♥️

Kızlar 3.gun embrıyosuna 10.gun kan testı yaptırmıstım 0,400 cıkmıstı yanı negatıf ama sımdı okuyorum acaba mı dıyorum ılaclarımı falan da kestım test yaptırmayı dusunmuyordum napsam acaba tekrar kan versem mı
Canim ben 2 kez 3. Gun embriyosu transferi oldum 2 sindede 10. Gundu test gunum..ve 0 cikti..malesef..ilaclari kestirmisti bana doktorum..ama cok icin rahat etmiyecekse yaptir..

Kızlar merhaba aklıma takılan birşey var benim 3.gün embriyosu transfer edilmişti 12 gün sonra kan testi yaptıracağım fakat 12 gün sonra adetimin 2.gününe falan geliyor adet olmadan önce belli olması gerekmiyormu?
Canim kullandigin ilaclardan adet olmassin..tecrubeyle sabit..merak etme..

Back
X