- 20 Aralık 2016
- 131
- 122
- 53
Canım benim ben 3 embriyoyu bile iki yılda toplatabildim bu benim 8. Denememdi Yaklaşık olarak 150 bin lira harcadım bu yolda parası zerre kadar umrumda olmadı sonuçta kadere inanıyorum vardır bir hayır diyorum güçlü olabilmek için kan sonucum 1.20 çıktı bu defterde bugün itibariyle kapandı 9. Denermiyim bilmiyorum ileride karar vericem hepinize ayrı ayrı dua ediyorum rabbim mücadelenizi mükafatlandırsınAh kızlar ah sizi varya öylesine anlıyorum ki sırf bu durumdan dolayı bende embriyoları mecburen Ngs yöntemine gönderdim meğersem boş gebelik veya karında bebek oluyor ama ölüyor bunların hepsi anomalili embriyoların bize verilmesinden oluyormuş yıllardır araştırdım bu benim bu yolda 4.senem.. ve hala doktor ve embriyologlar diyordu ki 5.gün embriyoları ayıklıyoruz vs. Megersem belli olmuyormuş yaptıkları işlemde bu bebeklerin genetiği nasıl diye (sperm kaynaklı oluyor genellikle ) yani sizlere önerim olurda negatif sonuç kesinleşirse ve tekrar bu yola girerseniz transfer öncesi bebekleri genetiğe gönderin sadece 3 hafta sonra sonuç geliyor ve 1 hafta sonra transfer olunuyor toplam 1 ay diyebiliriz maddi olarak evet çok yüksege geliyor Ngs embriyo başı 300-350 Euro maalesefAma bu yolda harcadıklarımızı düşünürsek değer diyorum.. Rabbim cümle cemimize acı keder ugratmasın sağlıklı evladı kucaklara almamızı nasip eylesin
♥♥♥♥