2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

alttan zarari neee ??
Ben profa gidiyorum gebeliğin 17.haftasına kadar vajinal ulterason en sağlıklı olan dedi çok sağlıklı vebeğim doğdu hiç açımadıda açıklık flnda olmadı normal haftamda doğdu kasmayın tadını çıkarın

İnşallah duyarsın kalp atışlarınıda canım. Ben bi bloggerda görmüştüm. Ailesiyle fotoğraf çekinmek için oturuyor yanyana eşide o arada fotoğraf çekiyorum diye kamerayı açıyor kayıt yapıyor tam herkes poz verirken kız birden hamileyim diyor ve ultrason görüntüsünü çıkarıyor☺ Tabiki herkes şaşkın hem o anlarıda kayıt altına almış olursun. Benim fikir çok hoşuma gitti. Nasip olursa yapmak isterim 🥰
İnşallaaah canım🤗🤰oyle bişi bende izledim ultrason görüntsü cıkarmıodu ama hamileim diyordu tam oan😄bizimkilerin birde evlilik yıldönümü 3 hafta sonrz insallah ozamaba duyarızz😁direk kalp atışımı mi dinletsek diye aklıma geldi ama eşmde olur dedi yada patik alıp bi eşini annee bi eşini babaya verelim yıl dönümü hediyssi gibi dedi 😃düşüncsm iyi bişey😄

Sende haklısın valla doğru düşünmüşsün 😊 seninde mi tüp bebek 😊
Evt canım tüp ilk denememdi ins sag salim.ilerler
Ben hep şöyle hayal kurardım.İki aile de bir gün toplamdığımızda sadece tek bir kişiye söylicem önceden.Topluca fotoğraf çekinelim dicem fotoğrafı o tek söylediğim kişi çekcek, aslında foto değil video çekcek hepimiz poz verirken hamileyim dicem.Böylece ilk tepkilerini kayda almış olcaz😬 yada bitane emzik alıp karşılarına geçip hiçbişey demeden emziği de verebilirsin😊 çok hayaller kurdum inşallah pozitif güzel sonuçlar alırım
ahahah aklıma eltilerin savŞı filmi geldi ordada eltisine tut kamerayi diyordu öylrmi yapsam😁😁 ozamanında az üzmedi beni bebek konusunda

😄

Kızlar Ben de çarşamba günü bi daha kan vericem içim rahatlasın istiyorum 🤲🏼🥰 doktor beni Eylül 5 gibi cagırdı hem kese hem kalbe bakalım diye ama ben kesinlikle alttan muayene istemiyorum her gebelikte alttan takip ettiler bu sefer istiyorum ki karından ultrasonla bakılsın o sebeple daha da mı geç gitmeliyim ve sizler hangi muayeneyi tercih ediyorsunuz
Benim kafam çok karışık 🤦🏽‍♀️
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş.İlk gebeliğimde düşük yaşadım karından bakıldı hep 9.haftada kalbi durmuştu 2.gebelikte prof a gittim 17.haftaya kadar vajinal ultrason sağlıklı olan dedi hep alttan baktı cnm hiç acıma açıklık fln olmadı normal doğum haftasında doğdu bebeğim tadını çıkar olumsuz düşünceleri at kafandan

Ben profa gidiyorum gebeliğin 17.haftasına kadar vajinal ulterason en sağlıklı olan dedi çok sağlıklı vebeğim doğdu hiç açımadıda açıklık flnda olmadı normal haftamda doğdu kasmayın tadını çıkarın
sizdeb okumakds iyi gelid buarad zarari yoksa mesela ben tabi cok karsı degilim alttan olmasına sadedce acaba zaraı çokmh diyr düşündüm tecrübeliler daha iyi bilir dedi ama şimdi öğrenmş olduk sagolasın😄benim ama gebelik haftası hesaplayınc 3. Haftanın sonları diye hesSaplıor cok küçük daha 😁

Son düzenleme:
Senin idrarda pozitif kanda negatif çıkmıştı değil mi canım çıkmamasına çok şaşırmış çok üzülmüştüm istersen baktır.
evet ıdrarda pozıtıf gordum takıntı ya bıdaha ıkı gun sonra test yaptım sılıklestı testım dedımkı bırakıyor benı ertesı gunu de kan verdım ıyıce gıtmıs 0 dı test sonucum

Ya dayanamadım test yaptım erken olduğu halde pozitif görenleri okuyunca heveslendim ama çok umutluydum transfer günü hariç 6. Günüm 5. gün çift embriyo verilmişti hayalet bile olsa ikinci çizgi çıkmadı hiç 😔

Ya dayanamadım test yaptım erken olduğu halde pozitif görenleri okuyunca heveslendim ama çok umutluydum transfer günü hariç 6. Günüm 5. gün çift embriyo verilmişti hayalet bile olsa ikinci çizgi çıkmadı hiç 😔
çok erken dahaaaa benim o günlerde ara ara adet benzeri ağrılarım oluodu son 3-4 gün kala da ayak tabanlarım içten yanıyordu sık acıkıyordum ama bunlar benim normal adet belirtilerindi zaten oyuzden ben kesin adet olurum diyodum😬 sıkma simdiden canını
bide degisik ağrı olan altan iki üc kez zonklama seklinde agrı vurup cıkmıştı tabi bekirtiler de herzaman yyüzde yüz hamilelik demiyor ama

tamamen aynı fıkırdeyım zaten bıraz once de adet oldum
3. Gu embriyosuna karsi fobim olustu artik benim canim ...2 kere transfer yaptilar bana hrmde 2. Kalite..burdaki arkadaslarada baktim hamile kalan arkadaslara ...hepai 5. Gun embriyosu...tabikide 3. Gun embriyoauylada hamile kaliniyoo..ama mesela suan bu topigin 1. Sayfasina bakmamiz bile..3. Gun embriyoaunun sansinin dusuk oldugu goz onunde zaten..3. Gun embriyoauyla negatifi goren arkadaslarrr hic uzulmeyin sanss zaten dusuktü..ben mesela bi dahaki sefere 5. Gunu beklicem gitmezse transferi asla dusunmiyorumm..3. Gun transferi olmayi asla dusunmuyorum..2 kere denedim bide.

3. Gu embriyosuna karsi fobim olustu artik benim canim ...2 kere transfer yaptilar bana hrmde 2. Kalite..burdaki arkadaslarada baktim hamile kalan arkadaslara ...hepai 5. Gun embriyosu...tabikide 3. Gun embriyoauylada hamile kaliniyoo..ama mesela suan bu topigin 1. Sayfasina bakmamiz bile..3. Gun embriyoaunun sansinin dusuk oldugu goz onunde zaten..3. Gun embriyoauyla negatifi goren arkadaslarrr hic uzulmeyin sanss zaten dusuktü..ben mesela bi dahaki sefere 5. Gunu beklicem gitmezse transferi asla dusunmiyorumm..3. Gun transferi olmayi asla dusunmuyorum..2 kere denedim bide.
aynen bende aynı fıkırdeyım.. kı benım embrıyom 1. kalıte ıdı.. zaten dıger embryolar 5.gune gıtmedıgınde kafama tava yemıs gıbı olmustum umıdım de kırıldı yanı

Maalesef olmadi canım. Hamile arkadaşları tebrik ederim, negatif alanlar inşaallah Rabbim tez vakitte nasip eder, vakti gelmemiş demek.Beni de listeden silebilirsiniz. İnşaallah test gününü bekleyenler güzel haber almayı nasip eder. Allah a emanet olun

Maalesef olmadi canım. Hamile arkadaşları tebrik ederim, negatif alanlar inşaallah Rabbim tez vakitte nasip eder, vakti gelmemiş demek.Beni de listeden silebilirsiniz. İnşaallah test gününü bekleyenler güzel haber almayı nasip eder. Allah a emanet olun
😔Üzüldüm canım Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun

Benim hayalim kalp atisi ekraninin videosunu cekip onu gostermek💕🙏🙏
bende yukarıda aynı seyi yazdım :)) cok güzel ve özel bir an olusn istiyorum ..
birde onların evlilik yıldönümü olaacak güzel bir hediye olur insallah torunları :))
aslında tam hediyelerini actıklarında arka plandada kalp sesi oynatabilriz oda olabilir :) hediyede tabi yine bebekle ilgili olur

Evt canım tüp ilk denememdi ins sag salim.ilerler
ahahah aklıma eltilerin savŞı filmi geldi ordada eltisine tut kamerayi diyordu öylrmi yapsam😁😁 ozamanında az üzmedi beni bebek konusunda

😄
Rahmime nur düştü de.🤣🤣🤣 Elticinin kaç çocuğu var belki kıskançlıkla 1 tane daha patlatır. Sen de onu gördükçe Felak, nas oku. Gelmesin kötü enerjisi.

Back
X