2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hiç üzülme kuzum benim Allah görüyor biliyor bu dediğin gizleme durumunu da eşimin en yakın dostunun eşi yaptı kız doğurmak üzere 2 ayı kalmış ama hala gizliyor ben anlamıyorum ne oluyor çocuğu olmayan nazar mı eder ki benim içim benim karakterim kötü değil ki ben en fazla bol bol dua ederim ama anlayamıyorum bu insanları.. Benim hiç eltim yok eşim tek erkek ama şunu söyliyim Genel de hep bir çekememezlik oluyormuş etraftan duyduğum kadarıyla 🤣🤣 Sen tadını cıkar ben senin yerinde olsam anne babaya söylerim ama diğerlerine 12.haftayı atlattıktan sonra söylerim Malum en kritik hafta Allah’ın izniyle 12.haftaya kadar Eltinin iyi düşünceli olduğunu düşünmüyorsan bence söyleme hasetlenebilir 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
he bide o var dimi sanki cok fesatız göz edicez Allah bağışlasın yani ne diyebilirzki.. hiçde kıskanmam yani.ablam en son acıkladıgında hic söylemeseydin bize geldiginde de kızını saklardin böylelikle asla da öğrenmezdim dedim💆🏼‍♀️

Çok teşekkür ederim ♥ bende çocuklarımı 3 kez kaybettim 17.hafta,9.hafta ve 13.haftalarda maalesef kalpleri durdu her birinin ve hep alttan muayene oldum bilmiyorum belki de bu korku yüzünden acaba ondan mı diyorum elimde değil işte travma oluştu haliyle bakalım şu günler bi geçse bi güzel haberler alıp kucağımıza alabilsek başka ne isterim ki şu hayattan.. 🤲🏼♥♥
Duamdasın cnm sağlıkla doğar inş.🧿😘

Gözünaydın cnm inş.bebeklerine kavuşursun🧿😘

Kizlar simdi embriyologu aradim hah biz de sizin embriyolari konusuyorduk ne yapalim diye dedi. Dedim nasil gidiyorlar hepsi devam ediyor bolunmeye dedi dondursak mi diye konusuyorduk dedi. Dedim yasiyorlarsa 5.gune kadar bekleyelim evet oyle yapalim dedi. Sizce nasil siz ne dusunuyorsunuz dedim biz de oyle konustuk acaba biraz dondursak mi dedik ama gerek yok bolunmeye devam ediyorlar, iyi kalitelerde var iyi olmayanlar da var ama embriyo sayiniz cok 5 e kadar bekleyelim dedi.
Sizce normal bir konusma mi bu😕

Off çok tarifsiz duygular içindeyim bugün eczaneden progestn fitil alcam acaba test de mi alsam diyorum.Ama alırsam bugün yaparım.Negatif çıkarsa çok düşerim.Bugün 5.gün normalde test günüm cumartesi
Ya dayanamadım test yaptım erken olduğu halde pozitif görenleri okuyunca heveslendim ama çok umutluydum transfer günü hariç 6. Günüm 5. gün çift embriyo verilmişti hayalet bile olsa ikinci çizgi çıkmadı hiç 😔
Canım üzme kendini, bak 8. Gün negatif çıkan arkadaşın bile arttı. Kan vermeden üzme kendini

Kizlar simdi embriyologu aradim hah biz de sizin embriyolari konusuyorduk ne yapalim diye dedi. Dedim nasil gidiyorlar hepsi devam ediyor bolunmeye dedi dondursak mi diye konusuyorduk dedi. Dedim yasiyorlarsa 5.gune kadar bekleyelim evet oyle yapalim dedi. Sizce nasil siz ne dusunuyorsunuz dedim biz de oyle konustuk acaba biraz dondursak mi dedik ama gerek yok bolunmeye devam ediyorlar, iyi kalitelerde var iyi olmayanlar da var ama embriyo sayiniz cok 5 e kadar bekleyelim dedi.
Sizce normal bir konusma mi bu😕
Canım kaç tanesi iyi durumda 3.günde

Günaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize 🙏

Eklentiler

• 57A66CDA-BF37-40FA-8D2F-D23AF1D72A5A.webp
    57A66CDA-BF37-40FA-8D2F-D23AF1D72A5A.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın canlarım 16 yıllık mucize gerçek oldu benim bebişim organik bebek olmaya karar verdi lütfen dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum boş gebelik olacak diye ben tedavi için regl olmayı beklerken Rabbim mucizesini gönderdi Allahım hayırlı ve sağlıklı olanı nasip et hepimize 🙏
Ay çok duygulandım allahım çok büyüksün canım dualarım seninle Allah kucağına da almayı nasip etsin 🙏🙏

Yaaaa nasıl sevindim, sen regli olamıyorum yazdıkça acaba dedim. Tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sıhatle kucağına alırsın. Sen burda okadar insanı buluşturdun herkesin duasını aldın🙏🙏🙏

Yaaa inanmiyoeum yuce rabbim bak ne dedik allahim ol derse olur.. cok sukur.

Çok sevindim canım has inşallah kat kat artar da değerin sağlıcakla kucağına almak da nasip olur.

Back
X