• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kizlar herkes en az 2 dwfa kan testi verdi mi? Ben bir defa verdim.
Canım bende yarın kan vereceğim yani 4 gün sonra kan vermiş olacağım 705 cıkmıştı şimdi yarın en az 3000 lerde cıkması lazım bakalım inşallah sağlıklı ilerlediğini hepimiz görürüz bu işler çok stresli 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Kuzum benim hiç korkma Alahın izniyle olmaz düşük dediğimiz şey Allah korusun öyle 2-3 şekerlik birşey değil için rahat olsun bu arada benim de bel ağrım ve şeffaf sarımsı bi akıntım var hep kontrol halindeyim travmalar bitmiyor sen bol bol yat Allah’ın izniyle hiç korkma ama dinlen kendini yorma 12.haftaya kadar sabret
uyumusum yinee bu saatlwrde cok uykum geliyor bide öğlenleri ama işden dolayi öğlen uyuyamiyorum tabi. cok korktum yaa yarın kan verirsemde briaz rahatlarim.. bende durmadan bakıyorum. dün ben dolap düzelttim yordum kendimi sanirim bugün de ortaligi düzenledim banyoyu sildim💆🏼‍♀️ akşama dogru da bi mide bulantisi aha kusuyorum dedim attm kendmi yatga uyumusum ama bukdr erkenden bulanmaz heralde mide 👀

Selamlar, şimdi doktordan geldik pazartesi 12.30 da transfer gerçekleşecek. Ne olur dualarınızda beni de unutmayın....
Tatlım selam kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilecek? Yazarsan listeye bilgileri ekleyeyim 😊😊

Herkese merhaba, bende dün kontrole gittim. rahim 8 küsür mm. 3çizgi imiş. c tesi transfer inşallah. embriklerimden bir 8 diğeri 6 hücreli imiş. inşallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder allah
Selam tatlım hayırlı olsun kancı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek listeye bileğilerini ekleyeyim 😍😊

Canım bende yarın kan vereceğim yani 4 gün sonra kan vermiş olacağım 705 cıkmıştı şimdi yarın en az 3000 lerde cıkması lazım bakalım inşallah sağlıklı ilerlediğini hepimiz görürüz bu işler çok stresli 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Canim ilk kan kan ne cikri 2. Ne cik
yarin yine hep birlikte kan veriyoruz😃
Aynen kan verme seansları baslqdi.

uyumusum yinee bu saatlwrde cok uykum geliyor bide öğlenleri ama işden dolayi öğlen uyuyamiyorum tabi. cok korktum yaa yarın kan verirsemde briaz rahatlarim.. bende durmadan bakıyorum. dün ben dolap düzelttim yordum kendimi sanirim bugün de ortaligi düzenledim banyoyu sildim💆🏼‍♀️ akşama dogru da bi mide bulantisi aha kusuyorum dedim attm kendmi yatga uyumusum ama bukdr erkenden bulanmaz heralde mide 👀
Yapma canım ya iş felan. O kadar uğraştık Allah aşkına bırak dolap dağınık olsun. Biz Ken Di Ke dimize yapıyoruz valla ya. Yatabildiğimiz kadar yatalım. Allah korusun Elimizden geleni yapalım, gerisini Allaha bırakalım.
İçini rahat tut hiç bişey olmaz. Benim bütün arkadaşlarımda hep geldi az da olsa kan. Hiç bişey olmuyor🥰

Yapma canım ya iş felan. O kadar uğraştık Allah aşkına bırak dolap dağınık olsun. Biz Ken Di Ke dimize yapıyoruz valla ya. Yatabildiğimiz kadar yatalım. Allah korusun Elimizden geleni yapalım, gerisini Allaha bırakalım.
İçini rahat tut hiç bişey olmaz. Benim bütün arkadaşlarımda hep geldi az da olsa kan. Hiç bişey olmuyor🥰
ay daha yapmam zateeen. o dolaaap cok fenaydı coktandır batıyordu gözüme agır brseyde yoktu iiçinde olsayapmazdım zatende.. ama artık hep yatış modu :)

Kızlar merhaba, transfer sürecinde olup da progestan dex 25 mg iğne kullanan var mi? Göbekten çok zor oluyor hep morardı nerdeyse

Kuzum ben 30 temmuzda ovitrelle olmuştum sonra 7 agustos da transfer sonrası 3.güne denk geliyordu idrar testi yapmıştım çok silikti ona yormuştum sonra transfer sonrası 6.gün ve 9.günler yapınca cizgi çok belirince hamile olduğumu öyle anladım yoksa ovitrelle mutlaka bi acaba bıraktırıyor insanın aklında
Sağol canım inşallah kanda da pozitifi görürüm🙏🏻

ama benim anlamadıgım gebelik hesaplama var mesela embriyo transfer tarihini secebiliyoruz 5 agustosu girdim
orda 4 hafta 1 günlük hamile cıkıyorum ne ara 4 haftalık oldumki?
1597774554773.webp

Eklentiler

• 1597774497799.webp
    1597774497799.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 22
sizde de hala bi sürü igne ilac devam ediyormu oksapar , prednol ., porgestan fitik, prolutex, estrofem günde 4 tane bide coraspin vardi biraktirtti simdi normalmi siZce folik de var da hadi o vitamin gibi bisey
İlk denememde bende kullanmıştım bu ilaçları aklıma direk Medical Park geldi. Lekelenmeler olabilir canım tedirgin olma sen

İlk denememde bende kullanmıştım bu ilaçları aklıma direk Medical Park geldi. Lekelenmeler olabilir canım tedirgin olma sen
az önce bi damla yine gelmis ama herkes normal demis hemşirede korkulcak birsey yok demis yinede kan sonucum bir yükselsinde öyle rahat edicem bii gözümlede göreyiim:) simdi nerde yaptırıyorsun?

Back
X