• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin
Canim Allah yuzune gulsun kuzum seninde 🙏🙏insallah degerlerin artar..💕panik yapma lutfen..2 gun sonra tekrar yaptir istersen..dualarim seninle olucak..canim..🙏🙏

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bu defa doltorum uygulayabileceğim tüm protokolleri uyguluyor intralipid serumda kullanacak. Umarım Allah emeklerimizin karşılığını verir. Sizin durumunuz neydi acb ve transfer sonrası gebelik elde edebildiniz mi? (Önceki mesajlarda yazdıysanız görmedim k.bakmayın)
Benim de 2. Kez Donmuş embriyo transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 side. Dün transfer oldum 30 ağustosta sonuç alıcam inşallah 🙏 bana bu sefer bağışıklık baskılayıcı serum ve tablet verdiler öncekinde vermemişlerdi. İçimizi ferah tutalım allahın izniyle hepimize mucizelerimizi nasip etsin inşallah😇👼🏻

Kızlar merhabaa 🌿

Merhaba melika hanım, mthfr heterozigot olduğunuzu yazmışsınız, bu bende de çoktı ancak birden fazla doktor özellikle Türk kadınının %70 veya 80 inde beklenilen bir durum olduğunu, homozigotun sorun olduğunu ama heterozigotun bi sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Hatta yeni gittiğim doktora bundan bahsettiğimde neden böyle bie test yaptırdınız ki ben yaptırsam muhtemelen bende de çıkar demişti :)
Merhaba arkadaşım, aynı açıklamayı yaptı benim doktorum da. Hatta yetinmeyip bir kaç doktora da danıştım. Ailede genetik mthfr mutasyonu var bizde babamda da pıhtı oluşumu vardı o yüzden kan testi yaptırmıştım. özellikle en büyük kuzenim doğum esnasında gözüne pıhtı attığı için ailede bir panik havası olmuştu düşüğe de neden oluyor diye. Ben de bebek düşünmeden önce testlerimi yaptırdım ama zaten mthfr den önemlisi yumurta rezervimin azaldığını öğrendim evlenir evlenmez tüp bebeğe başladık.

Benim kızım olacağı için evde vakit nasıl geçer diye çok düşünmüyorum ama kitap okumayı seviyorsanız şimdiden alın ya da el işi vs. gibi şeyler tarzında bir şeyler alın veya bir dizi belirleyin kendinize onu izleyin. Ben transferden doğuma kadar her gün 1 yasin okumuştum. Bana iyi geldiği için okumuştum, okunması gerekli bir dua mıdır bilemem.
Annem bana tesbih çekmemi önerdi, hem rahatlarsın demişti. Günlük 998 tane ya hıfz ya da ya hafız çekebilirsiniz. Koruyan muhafaza eden demekmiş. Çok tedirginim çünkü beni rahatlatsın istiyorum bir şeyler

Kızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?

merhabalar, bende bugun yumurta toplama işlemine girdim, 4 tane folikül toplandı. 2. tüp bebek deneyim,2 ay önce ilkini yapmıştık, 10 yumurtadan 1 tanesi 5.güne gelmişti, oda 2. kaliteydi ve tutmadı. umarı
m hepimiz isteğimize kavusuruz.
Ahh inşallah Allah bu yolda bizim yüzümüzü güldürsün.

Kızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?
Merhaba, benimde akıntım oluyor hem fitil kalıntısı geliyor. Transfer öncesi de çok akıntım oluyordu doktora sormuştum ilaçlar östrojen hormonunu arttırdığı için de olur dedi. Tabi ki tutununca da oluyor yerleşme belirtisi. Ama direk ona yorumlayamıyorsun işte ilaçlardan da olabilir

arkadaşlar aranızda dondurulmuş embriyo transferi olanlara sorum var☺️ Transfer hazırlığı için adet ikinci günü gidecekmişim. Doktorunuz sizi kaç kere çağırdı tahmini olarak transfere kadar kaç kere gidiliyor doktora bilen yazabilirse çok sevinirim

Annem bana tesbih çekmemi önerdi, hem rahatlarsın demişti. Günlük 998 tane ya hıfz ya da ya hafız çekebilirsiniz. Koruyan muhafaza eden demekmiş. Çok tedirginim çünkü beni rahatlatsın istiyorum bir şeyler
Bana da büyüklerimiz ya mübdi ya müid esmasını çekmemi söylemişlerdi muradının hayırla gelmesi için. Bende sizlerle paylaşmış olayım☺️

Evet olmuştu progestanın kalıntıları su ile birlikte geliyor, özellikle gece oluyor benim.

Kuzular merkezi aradım tüm ilaçlara başlattı doktor günde 6 tane estrofem koraspin oksapar iğne progestoran iğne crinino jel siz de bunları mı kullanıyorsunuz? Ne çok ilaç haftaya perşembe de kese için gelsin demiş
Evet bende bunları kullanıyorum bir de vitamin vermişti.

Back
X