@vaveylam34 ve
P
poly-anna
siz Aret beye hemşire aracılığı dışında ulaşabiliyor musunuz? Orda kaçıncı denemeniz? Kaç yumurtanız toplandı kaç embriyonuz var?

[/QUO
Ben bu sürece Acıbadem Fulya’da başladım. Yıllardır gittiğim Prof oradaydı diye. Ancak süreç o kadar sıkıntılı oldu ki. Bana bir tane bile herhangi bir kan testi vs yapılmadı. Bilgilendirme hiçbir aşamada yapılmadı, ilgenilmedi. Yıllardır Acıbadem hastasıyız, bu kadar kötü süreç görmemiştim; ama eşim de ben de herşey pozitif olsun kafasında olduğumuz için birşeye takılmayalım dedik. Sonunda ise patladım, transferden 12 gün sonradan yine aynı hastanede test yaptım, negatifti. Beni kimse günlerce aramadı. Sonunda aradılar dediğimde ise dondurma ücrtini istediler. İşte o zaman ipler koptu. Hemen kalan 2 embriyomu alıp, Aret Bey’e geldik. Çok da memnunuz şu anlık. Evet, yoğun bir yer ama en azından herşey sistematik ve takip içindeler. Pozitif ya da negatif olsun farketmez, Aret Beyin sakinleştiriciliği ve kendisine güvenim tam. Bunu özellikle yazdım ki belki başka arkadaşlara yararım olur.