• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım hayırlı olsun transfer sonrası
cevabın için çok teşekkür ederim ne güzel hamilesin o zaman maşallah Allah bizlere de nasip etsin ben puan iğneyi üç günde bir kullanıyorum pozitif olduktan sonra veriyor demek 😒 benimde bel ağrım ve akıntım var kaçıncı günde öğrendin acaba
9. Gün kan testinde öğrendim. Hiç kaset test yapmadım ben cesaret edemedim. Zaten korkuyordum, hiç bişey hissetmiyorum sonra test sonucu Bi geldi hamileyim. İnşallah sanada nasip olur. Hepimizin kucaklarımıza almak kısmet olsun. 🙏

Bende progestan iğne kullanıyorum canım 12sinde transfer oldum transferden 4 gün öncesinde Başlamıştım hala devam ediyorum 10 gün sonra ultrason kontrolüm var ozamana kadar kullancam
Hergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorum

Bende transferden önce başladım hala kullanıyorum iğne. 1 ay haftada 1 kullandım. Şimdi 3 günde 1 e çıktı.
Her gün kullanıyorum ve artık kalçam düğüm düğüm oldu benim.önceki denememizde 5 gün kullanmıştım.tedirgin oldum canım. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize sağlıkla

Kızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
Hadi yarın o güzel haberi sağsalim alırsın inşallah dualarım seninle Canım benim 🤲🏼🥰😍♥️

Kızlar nolur okuyan bana dua etsin yarın sabah uyanır uyanmaz test yapacağım :) bu sefer de olmazsa artık motivasyonumu o kadar kaybettim ki 3. için epey bi süre dinlenmek istiyorum
🥰İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz bebişin ve sen🤰ben de dua ediyor olucam🤲

Hergün mü senin de canım.benim 1.tüp bebek denememde 5 gün kullanıp bırakmıştık.bun da hergün kullanınca artık kalçam düğüm düğüm oldu.apse falan yapacak diye korkuyorum
Evet hergün vurduruyorum bende çok sorun yok sadece hergün hastane aciline girmekten korkuyorum.Vurdurmadan önce elinde ısıt ve yavaş yapmasını söyle şişen yerler de ovdukca geçer belki

9. Gün kan testinde öğrendim. Hiç kaset test yapmadım ben cesaret edemedim. Zaten korkuyordum, hiç bişey hissetmiyorum sonra test sonucu Bi geldi hamileyim. İnşallah sanada nasip olur. Hepimizin kucaklarımıza almak kısmet olsun. 🙏
Amiiiin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bende kaset test yapmak istemiyorum bakalım sizin gibi test yaptırım 🤲😊

Kizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum

Eklentiler

• IMG_20200828_071519.webp
    IMG_20200828_071519.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar daha önce de yazdım cumartesi transferim oldu yoğun bel ağıdı yaşıyorum bugün 6. Günü bitirdim transferden sonra bunları kullanıyorum bana fazla geldi sizler ne kullanıyorsunuz bunlarda bel ağrısı yapıyor olabilir mi
bel ağrisi hamilelikten olabilir benmde son günlerde artmişti.. testten sorada dahada fazlaşiyır sanki 9 aaylık cocuk tşıyor gibiyim demiştim 😊

Back
X