• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım 5. gun embriyosu ise 8. gun kanda çıkıyor. Ama 3. gun embriyosu mu 4 eylulse test tarihi 🤗 o zaman test tarihinden 2 gün önce yap 😃 2 sinde anlaşalım 😂 ben dün transfer oldum doktor ısrarla 3. gün koydu. Prp yaptı falan en uygun zaman bu dedi. Bana da stres olacak bişey daha vermiş oldu saolsun 😂
Olacağı varsa olacak cnm, sakın kendini kasma, o en tehlikeli sey, kafa rahat olmasi onemli, benimde soru isareti yapacagim cok sey oldu, allah ol dedikten sonra olmayacak bise var mi, dua et, tevekkul et, banada dua et, kulun kula duasi daha makbul, ismimi biliyorsun, sende ismini soyle bende sana dua edecegim😍

Hulusi hocanın grubunda martta bi arkadaşımız vardı lekelenmesi olunca bir iki gün önce test yaptırmıştı 30 küsür çıkmıştı onunda ama yavaş yavaş yükseldi devam ediyo hamileliği onun.Seninde artar inşallah moralini bozma
Çok saol nitrocum daha olumlu düşünüyorum şimdi inş🙏 İnsan ilk öğrenince direk düşüyor .
İnşallah sağlıkla hepimizinki ilerleyip evlat hasretimiz son bulsun 🤲🏻💕

Kızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif 🤲🦋 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin 🤲😊
Amin cnm, cok sevindim😍

Canım kimyasal gibi duruyor ama inşallah hızla artar...

Sana moral olması için 2 tane link atıyorum..

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏

Kızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif 🤲🦋 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin 🤲😊
Hayirli olsun darısı isteyen herkese inşallah 🤲

Bilmiyorum canım valla ne düşüneceğimi şaşırdım. Predictor early ile yaptım çok hassas olduğu için çıktı belki de. Sali günü tekrar yapacağım inşallah yukselir ,beklemekten başka yapılacak birsey yok
Predictor 6 gün öncesiyse eğer o çok hassas canım ben de ilk transferimde senin gibi yapmıştım 7,30 cıkmıştı yükselecek hiç merak etme bak gör 😍😍

Olacağı varsa olacak cnm, sakın kendini kasma, o en tehlikeli sey, kafa rahat olmasi onemli, benimde soru isareti yapacagim cok sey oldu, allah ol dedikten sonra olmayacak bise var mi, dua et, tevekkul et, banada dua et, kulun kula duasi daha makbul, ismimi biliyorsun, sende ismini soyle bende sana dua edecegim😍
Çok teşekkür ederim canım ben de sana dua edicem inşallah bu sefer yüzümüz gülecek heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ♥️🙏🏻

Back
X