• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben bu şekilde kimyasal gebelik yaşamıştım. Normal bir gebelikte örneğin ayın 1 inde kan verdiyseniz ayın 3 ünde bu kan değerinin iki katına çıkmış olması gerekiyor. Benim gebeliğimde 3 günde bir iki katına çıkıyordu. Bir yere kadar yükselmeye devam etti kan değerim ama sonrasında düşmeye başladı. Çok şükür operasyon olmaya gerek kalmadan regl ile sonuçlanmıştı. Size tavsiyem bir gün durup bir gün kan vermeye devam edin seri olarak artış nasılmış takip edersiniz. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir🤲🏻
Benimde içime şüphe düştü canım bakalım yapacak birşey yok beklicez yine yaptırırım iki gün sonra inşallah sağlıkla devam eder tek temennim bu 🙏

Şimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırım:KK43:
Bence de tekrar yaptır tatlım inşallahhh düzenli artar peki kaç embriyo konuldu belki başta ikisi tuttu biri kimyasal falan olmuştur

hamilelik varsa gitmelisin düşük riskinw karşı igne yapıyolar.. ama hamilelik yoksa doktorunla bir iletişime geç mutlaka ona uygun birseyler söyleyecek yada önerecektir
Hamileyim canım. Gittim doktora. Hala da azar azar geliyor. Iğne yaptılar hemen. Bir de istirahat verdi.

Kızlar merhaba, bu kullandığımız crinone jel bazen kahve Pembe arası bı renkle toparlanıyor. Normal midir?? eskiden sadece beyaz renkte olurdu

Canım benimki beyazdı dün baya topak topak düştü

benımde 7. gün hafıf kahve lekelenme oldu , sonra sadece cok az bel agrısı kızlar cok cok belırtı beklemeyın bence

Benim de bugün 4. Gün bugün aşırı bir ağrı girdi belime kasıklarıma adet ağrısı gibi 🙈yok artık dedim adet olmuyorumdur herhalde 😂 bacaklarıma ağrı giriyor arada da 🙈 belirti aramak istemedim ama böyle ağrı vs olunca acaba mı diyorum ve kendimi dinlemeye başlıyorum 😬

Back
X