• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

iğne icin eve hemşire gelir mi sizce kızlar bi bilginiz varmı? yada nereyi aramam gerekir
gelmezlerse yürümem gerekiek saglık ocagına
Gecmis olsun her sey guzel olacaktir 🙏🏻 Benim onceki transferimde doktor eve gelsin demisti. Saglik ocagindaki cocuk gelip vuruyodu. 25 lira veriodk her gun sen de bir sor geliyorlardir.

Canım çok şükür bebeğini duyduğun için çok sevindim hamdolsun 🤲🏼♥♥🥰 Ben her hafta proluton vuruluyorum herhangi bir riskim yok doktor aksine normal hayatına devam et gez dolaş demesine rağmen ben eve ücretli olarak hemşire çağırıyorum çok memnunum evet belki her hafta normal enjeksiyondan baya fazla ödüyorum ama bugünler de geçecek inşallah ortalama 4.aydan sonra rahatız sütten o kadar agzım yandı ki ben de yoğurdu üfleyerek yiyorum tabiri caizse 🥺🤲🏼 Yani bana Türkiye’nin en güvenilir doktoru bile git gez dese ben 4-5. Aydan önce evimden doktor harici çıkmayı düşünmüyorum hepimiz maddi manevi emek veriyoruz kaybetmek çok acı o duygunun ne olduğunu çok acı olarak biliyorum sabredeceğiz inşallah bakın görün başaracağız 🥰🥰🤲🏼🧿🧿
cook sevindik duyunca ama cok buruk olduu sevincimiz.. o kanama alannı da görünce ne kadar büyük ..
insallah bunlarda gecer dedigin gibi evde kalırız o sorun degil zaten virüs var ben 9ay evde kalmayada okeyim :)
bian önce o kanama yeri yok olur insallah. Doktorum yine pozitiffdi stres yapma büyük ihtmalle kaybolcak sorun olcagını düşünmüyorum ben dedi ama senin sürekli yatman gerekiyor dedi. vucut o alanı kendi kendine yok ediyormus... bi ilac icmek icin kalkıyodum oda vucudum cok agrıdıgından ama artık onada kalkmam anca tuvalete gider gelirim napalım :(
sen cok iyi yaptırmışsın canımm igne yaptırırarak garanti en azından sonucta her gebelik icin risk varmış
bide ben 3 kg vermişim doktor kusuyomusun dedi hayır dedim ama baya vermişim

Gecmis olsun her sey guzel olacaktir 🙏🏻 Benim onceki transferimde doktor eve gelsin demisti. Saglik ocagindaki cocuk gelip vuruyodu. 25 lira veriodk her gun sen de bir sor geliyorlardir.
amiiiiiin insallaaah her ezanda dua ediorum :KK17: aa iyimiş canım benim hafta da 1 olcak zaten insallah gelirler bi arayıp sorayım cok sağolasın:KK200:

Ben de dayanamıcam valla 10. Günümde pazartesi (3. Gün embriyosu çift) yapıcam kan canlar 🥰😬🙈hem böyle pozitif haberleri olunca heyecan yapıyorum hem de çok sabırsızlanıyorum😬😂geceleri uyku da kalmadı🐑 Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah ve hamiş olan arkadaşlarım da inşallah sağ selim evlatlarınıza kavuşun🤲🏻👼🏼🧡

Bol bol dinlen canım sakın iş yapma bende de kesede kanama alanı vardı adet kanaması gibi kanamaların oldu ilk hamileligimde yattım sürekli 3. aya girdigimde azalmıştı 4. ayda tamamen kesildi. Eğer kanamam olursa mutlaka git hastaneye serum takip yatış yapabiliyorlar 1 hafta hastanede yattım serumlar sayesinde oğlum bana tutundu düşmedi
öylemii canım valla umut oldun bana insallah tutunur .. hic kalkmadan yatıcam kesede kanama olursa direk düşer diye düşündüm ama öyle degil ozman senin yazdıgındanda anladıgım
bide kasık agrın varmı diye sordu cok az dedim
daha şddetli olursa blgim olsun dedi :cry:

@kalpsizce hilal-ss hilal-ss @ilknurtweety @Maciacz Arkadaşlar merhabalar aynı gün transfer olmuştuk hepimize hayırlı olsun tekrardan.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütelim inşallah.Benim ki 5. Gün embriyosuydu ayın 30 unda test yaptım. 2 gün sonra tekrarladım. Sizler kaç kez tekrarladınız? Doktora gittiniz mi? Ne zamana doktor randevusu aldınız?
Kızlar benim transferimde sizinle aynı gün oldu.ben 31 inde yaptırdım ilk testi ve 25.45 çıktı.bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum.inşallah değerim sağlıklı bir şekilde katlanarak artar.sizlerinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
[/QUOTE]
İnşallah katlanarak artar canım.

Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.
Hayırlı olsun canım keseyi gördünüz sanırım Aret bey mi baktı?ilaçlatla ilgili bir şey söyledi mi?

Öğretmenim ben, geçen hafta bir kurumdaydım ve çok ayakta kaldım 4 gün üst üste. Gönüllü olarak yaptığım bir şeydi. Kanama olunca doktorum bırakmamı istedi. İstirahat verdi. Açıkçası ben de vicdan azabı çektim.
Bu hafta uzaktan eğitim başladı. Okullara gidilip verilecek.
Uzaktan eğitim okullarda verilmiyor. Her okul kafasına göre yapıyor. Bizim okul zümre zümre çağırdı . Haftada bir okulda olacağız yani. Uzaktan eğitime de evlerden başladık. Bakan bile söylüyor. Bütün öğretmenleri okula toplamayın diye

kızlaar doktordan geldik cok sükür kalbini duyduk...
ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım :KK43:
Ayyy canım hadi şükür darısı başıma inşallah ben de duyarım aman dikkat et uzan bol bol Rabbim korusun bebişini🙏

Kızlar hamile kaldıktan sonra hapları devam ediyormusunuz ? Mesela estrofem,progestan fitil, dubpaston gibi yani doktorunuzun verdiği ilaçlar neyse gebelik sağlandıktan sonra da devam ediyormusunuz ?

Kızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerim😔dr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.

Back
X