ayy iyi maşallahkarnımdan ultrason oluyorum artık kuzum bir bebeğim görünüyor Karından kalbi veya tipi bir bebek gibi olmaya başlamış ilk kez cumartesi günü gördüm ne kadar hamd etsem az kalır rabbim nazarlardan korusun hepimiziama diğeri 1 hafta geride kalmış ve maalesef hareket görünmüyor kendi kendine ya kaybolur ya da bir sıkıntı olmaz dedi yine de 13.hafta ben iyice bakacağım çünkü aşağıda görünüyor vajinal bakmamı istersen şimdi bakarım dedi ama ben istemedim beklerim hocam değişen birşey olmayacak ne de olsa dedim
İşte nasip bunu bilerek 2 embriyo koydurmuştuk iyi ki de 2 embriyo koydurmuşuz %50 şansla yola çok şükür devam ediyoruz Canım.
Mide yanmam ve mide bulantım 6+3 de başladı sadece akşamları yaşıyorum berbat bir yanma diyebilirim
çok şükür şuan daha iyiye gidiyorum ama akşamları yine biraz biraz geliyor Sabahları öğlenleri az da olsa aşermelerim başladı 17 ekim de yine muayeneye gideceğim ayda 1 yeterli çok ultrasona girmene hiç gerek yok dedi Doktorum kuzum şimdilik böyle böyle geçiyor günlerim ve bu süreçte günde 30 dakika yürüyüş yeterli dedi prolutex ve prolutonu da bıraktım sadece içtiğim tek şey coraspin ve vitamin başka hiçbir ilacım kalmadı çok şükür o iğne devrini de kapatmış olduk![]()