2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

karnımdan ultrason oluyorum artık kuzum bir bebeğim görünüyor Karından kalbi veya tipi bir bebek gibi olmaya başlamış ilk kez cumartesi günü gördüm ne kadar hamd etsem az kalır rabbim nazarlardan korusun hepimizi 🥰🥰🧿🤲🏼♥️ ama diğeri 1 hafta geride kalmış ve maalesef hareket görünmüyor kendi kendine ya kaybolur ya da bir sıkıntı olmaz dedi yine de 13.hafta ben iyice bakacağım çünkü aşağıda görünüyor vajinal bakmamı istersen şimdi bakarım dedi ama ben istemedim beklerim hocam değişen birşey olmayacak ne de olsa dedim
İşte nasip bunu bilerek 2 embriyo koydurmuştuk iyi ki de 2 embriyo koydurmuşuz %50 şansla yola çok şükür devam ediyoruz Canım.
Mide yanmam ve mide bulantım 6+3 de başladı sadece akşamları yaşıyorum berbat bir yanma diyebilirim 🤢
çok şükür şuan daha iyiye gidiyorum ama akşamları yine biraz biraz geliyor Sabahları öğlenleri az da olsa aşermelerim başladı 17 ekim de yine muayeneye gideceğim ayda 1 yeterli çok ultrasona girmene hiç gerek yok dedi Doktorum kuzum şimdilik böyle böyle geçiyor günlerim ve bu süreçte günde 30 dakika yürüyüş yeterli dedi prolutex ve prolutonu da bıraktım sadece içtiğim tek şey coraspin ve vitamin başka hiçbir ilacım kalmadı çok şükür o iğne devrini de kapatmış olduk 🤲🏼🤲🏼🥰🥰😍♥️
ayy iyi maşallah 🍀 benimde 3 ekimde randevum bakalım busefer karından görebilcwkmi bende estrofem progestan fitil ve prolutan iğne oluorum düşük riskinden dolayı😕

Ben de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyor
Bende senin dediklerin olmuştu cnm transferim olumluydu

Doktorunuz daha iyi bilir ama karbonhidratlarla alakali net calismalar yok zarar verdigini dair o yuzden asiri kisitlamaya gerek yok bence ama minimum tuketmek en iyisi. Esas en yararlisi yanmis yaglar kizartmadan uzak durmak lazim ama gecen canim falafel cekince yedim tabii. Bir de ben hic kafein kullanmiyorum (cay, yesil cay, kahve) okudugum bilimsel calismalar hamile kalamayanlarda negatif etkisi oldugu yonundeydi. Papatya ya da zencefil cayi iciyorum. Maydanoz sokturucu ozelligi oldugu icin transferden beri yemiyorum. Bir de ton baliklari derin su baligi ve civa icerebildigi icin zararli onu da hic yemiyorum. Bu aralar en favori yiyecegim yogurta salatalik dogramak herseyi midem almiyor maalesef.
Kızartma ben de yemiyorum ama tereyağı yakıp sarımsaklı yoğurda döküyoruz bazı yemeklerde. Demek ondan da uzak durmam gerekiyor bu süreçte. Yoğurt benim için de kurtarıcı. Gece yatarken karnım gurulduyor. Hemen küçük bir kase yoğurt yiyorum. Öyle yatıyorum. Hem açlığımı bastırıyor hem de mideme dokunmuyor. Çayı ben de hiç içmiyordum. Ama artık günde 1 bardak çok açık şekilde içeceğim. Bitki çaylarını tabi hiç içmiyorum. Afiyet olsun bu arada falafel yedim demişsiniz :)

ayy iyi maşallah 🍀 benimde 3 ekimde randevum bakalım busefer karından görebilcwkmi bende estrofem progestan fitil ve prolutan iğne oluorum düşük riskinden dolayı😕
Canım İnan benim de 3 günde bir lekelenmem oluyor doktor ağrı sızı yoksa bu cok normal rahim genişliyor bazı rahim türlerinde bu yaşanır dedi (arkuat uterus kalp şeklinde rahmim benim ) bunu yaşayacaksın artık takılma dedi yoğun bir kanama ve ağrı olmadığı sürece normal hisset dedi 😅 ama seni çok iyi anlıyorum görünce bile sinirlerim bozuluyor Allah’ın izniyle 3 ekim de çok güzel olacak herşey sen bol bol dinlen kendini hiç yorma bol bol dua et karnını sevip 🥰🥰🤲🏼🧿 inşallah düşük riski bitince de o ilaçlar bitecek az kaldı bak gör içime doğuyor 😍😍

Kızartma ben de yemiyorum ama tereyağı yakıp sarımsaklı yoğurda döküyoruz bazı yemeklerde. Demek ondan da uzak durmam gerekiyor bu süreçte. Yoğurt benim için de kurtarıcı. Gece yatarken karnım gurulduyor. Hemen küçük bir kase yoğurt yiyorum. Öyle yatıyorum. Hem açlığımı bastırıyor hem de mideme dokunmuyor. Çayı ben de hiç içmiyordum. Ama artık günde 1 bardak çok açık şekilde içeceğim. Bitki çaylarını tabi hiç içmiyorum. Afiyet olsun bu arada falafel yedim demişsiniz :)
Teşekkürler 🤤 Bir de kabiz olmamaya calismak lazim o yuzden sabahlari kuru kayisi ve aksamlari da bi kase corba iciyorum genelde sukur bi sıkıntım olmadı.

Ben de bu gün kontrole gittim ve ikiz olduğunu gördük birinin kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadik haftaya tekrar gideceğim insllh diğerinin de kalp atışını duyarım 6+2 deyim benim kullandığım çok fazla ilac var ve doktor devam edeceksin dedi hiç birini kesmedi ilaçların

Ben de bu gün kontrole gittim ve ikiz olduğunu gördük birinin kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadik haftaya tekrar gideceğim insllh diğerinin de kalp atışını duyarım 6+2 deyim benim kullandığım çok fazla ilac var ve doktor devam edeceksin dedi hiç birini kesmedi ilaçların
Hadi gözünüz aydın darısı başıma☺️ Yarın gideceğim doktora bende. Sizde ağrı sızı mide bulantısı falan var mı

Hadi gözünüz aydın darısı başıma☺ Yarın gideceğim doktora bende. Sizde ağrı sızı mide bulantısı falan var mı
Hem de nasıl 😊Bel ağrım yok ama fena halde midem bulanıyor kusmaya bile başladım hiç bir şey yiyemiyorum bütün yiyeceklerden tiksiniyorum hatta mutfagima bile giremiyorum :KK43: sadece yoğurt ve yanında biraz ekmekle yetiniyorum sonrasında da hemen yatıyorum ki kusmayayim diye zaten uykudan gözümü açamıyorum ama bu gün bulantı için ilaç yazdırdım doktora biraz rahatladım şimdi:KK54: insllh sizin de her şey yolunda gider

Kizlar iyi aksamlar 28 agustos transfrim taze 3 gun embriyisu en son 13 de beta baktirdim 426 cikti bugun tekrar yaaptirdim 3928 cikti sizce normalmi ultrasona da girdim kese ufak 10 gub sonra tekrar gel dedi icim icimi yiyor

Kizlar iyi aksamlar 28 agustos transfrim taze 3 gun embriyisu en son 13 de beta baktirdim 426 cikti bugun tekrar yaaptirdim 3928 cikti sizce normalmi ultrasona da girdim kese ufak 10 gub sonra tekrar gel dedi icim icimi yiyor

Bence değerin güzel artmış merak etme bende ilk gittiğimde sadece keseyi gördüm bebek görünmüyordu 15 gün sonra çağırmıştı kalp atışınıda duyduk. Hiç sıkıntı yapma kendine biliyorum insan hep en kötüsünü düşünüyor, inşallah gittiğinde sağlıkla kalp atışınıda duyarsın 🙏🏻

Bence değerin güzel artmış merak etme bende ilk gittiğimde sadece keseyi gördüm bebek görünmüyordu 15 gün sonra çağırmıştı kalp atışınıda duyduk. Hiç sıkıntı yapma kendine biliyorum insan hep en kötüsünü düşünüyor, inşallah gittiğinde sağlıkla kalp atışınıda duyarsın 🙏🏻
Insallahh cok sagolun ama su isi bi anlayamadim 😐bu beta 2 katimi olmasi gerekiyor bebek ne zaman gozukur walla cok zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun ayin 13 undeki degerle 21 arasini tutturamadim😐

Insallahh cok sagolun ama su isi bi anlayamadim 😐bu beta 2 katimi olmasi gerekiyor bebek ne zaman gozukur walla cok zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun ayin 13 undeki degerle 21 arasini tutturamadim😐

Gerçekten bizler için sadece hamile kalmak yeterli olmuyor bekleyişimiz yorucu ve sabır gerektiriyor. Beta 2 günde 2 kat artması gerek ama %60 artışıda yeterli görüyorlar sanırım. 6. Haftada içinde bebek görünüyor 7. Hafta içindede kalp atışı duyuluyor diye biliyorum tabi herkeste farklı daha erken yada daha geç olabilir haftalar. Doktorlar net olsun diye biraz geç çağırıyorlar.

Gerçekten bizler için sadece hamile kalmak yeterli olmuyor bekleyişimiz yorucu ve sabır gerektiriyor. Beta 2 günde 2 kat artması gerek ama %60 artışıda yeterli görüyorlar sanırım. 6. Haftada içinde bebek görünüyor 7. Hafta içindede kalp atışı duyuluyor diye biliyorum tabi herkeste farklı daha erken yada daha geç olabilir haftalar. Doktorlar net olsun diye biraz geç çağırıyorlar.
Benim betam %60 tamamliyormu sizce sunu bi hesaplayabilsem 😂bu arada Allah saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin hayirli olsun sizede💛

Peki doğal gebeliklerinizden ikincisi erkek miydi ?
Cinsiyeti malesef öğrenecek zamana erişemedik hiç.ilk gebeligim 8+4 iken kalp durması sonucu oldu. Ikincisi çift yumurta ikiziydi ama onlarda 7.haftaya kadar beklememize rağmen kalp atışı olmadi.

Artis hizin %75 gayet normal rahat ol

8 gun oldugu icin 4 defa katlama oluyor
Hesap kolay 426×1.75×1.75×1.75×1.75 = 3928

canım bende 26 sında transfer oldum 16 sında gittim kese çok küçük dedi git 10 gün sonra gel dedi bende aynı durumdayım neden gözükmüyor diye sorun yok deyip geçiyorlar ama ne bilim ben düşünmekten yoruldum

Back
X