Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şekilde ilk gittiğim doktor cok ılımlıydı herseyi detaylı inceleyip hayırlı olsun 2 hafta sonra gel kalp atışını görelim dedi ama dün gittiğim doktor kese sanki ufak kalmış hersey olabilirgelişebilirde gelişmeyebilirde diye bilgi verdi oralim çok bozuldu inşallah hayırlı haberler alırızcanım bende 26 sında transfer oldum 16 sında gittim kese çok küçük dedi git 10 gün sonra gel dedi bende aynı durumdayım neden gözükmüyor diye sorun yok deyip geçiyorlar ama ne bilim ben düşünmekten yoruldum
bende aynı durumdayım keseyi tam göremiyorum küçük dedi 10 gün sonra bakalım dedi ama içim içimi yiyor neden diye belirtiniz var mı peki ? bende sadece göğüs hassasiyeti var uçlarda azıyor basınca daha da birşey yokaynı şekilde ilk gittiğim doktor cok ılımlıydı herseyi detaylı inceleyip hayırlı olsun 2 hafta sonra gel kalp atışını görelim dedi ama dün gittiğim doktor kese sanki ufak kalmış hersey olabilirgelişebilirde gelişmeyebilirde diye bilgi verdi oralim çok bozuldu inşallah hayırlı haberler alırız
Belirti hic takip etmiyorum ki gogus hassasiyeti disinda bende kese tam gozukuyor ama ufak ve icinde gozukmuyormus ne zaman gozukurki anlayamadimbende aynı durumdayım keseyi tam göremiyorum küçük dedi 10 gün sonra bakalım dedi ama içim içimi yiyor neden diye belirtiniz var mı peki ? bende sadece göğüs hassasiyeti var uçlarda azıyor basınca daha da birşey yok
Allah yardimcin olsun guz3l haberlerle donun insallah buraya dualarimiz sizinleBu gece yine adet olacakmışım gibi ağrılarım olduinşallah ters bişey yoktur bugün kontrolüm var dualarınıza ihtiyacım var
![]()
Benimde kese ufak işte daha küçük dedi yani sorun mu dedim hayır erken çağırmışızdır seni dedi inşallah öyledir özele mi gidiyorsunBelirti hic takip etmiyorum ki gogus hassasiyeti disinda bende kese tam gozukuyor ama ufak ve icinde gozukmuyormus ne zaman gozukurki anlayamadim![]()
Simdi anladim kusura bakmayin evet ozele gidiyorum bende ama su surec bi an once hayirlisiyla gecsin cok gergin bi surecBenimde kese ufak işte daha küçük dedi yani sorun mu dedim hayır erken çağırmışızdır seni dedi inşallah öyledir özele mi gidiyorsun
inan bende aynı durumdayım hiçbirşey hissetmiyorum doğru düzgün daha önce böyle durumu yaşamış birilerinden bilgi alma peşindeyim sürekliSimdi anladim kusura bakmayin evet ozele gidiyorum bende ama su surec bi an once hayirlisiyla gecsin cok gergin bi surec![]()
Evet sagolsun burdaki arkadaslar su serpiyolar insanin icineinan bende aynı durumdayım hiçbirşey hissetmiyorum doğru düzgün daha önce böyle durumu yaşamış birilerinden bilgi alma peşindeyim sürekli
doğru sölüyosun korku sinir bozulmasi hep oluo oyle durumlarda bende bide hep sey endisesi var doktora girene kadar oluyı acaba iyimi bise oldumuCanım İnan benim de 3 günde bir lekelenmem oluyor doktor ağrı sızı yoksa bu cok normal rahim genişliyor bazı rahim türlerinde bu yaşanır dedi (arkuat uterus kalp şeklinde rahmim benim ) bunu yaşayacaksın artık takılma dedi yoğun bir kanama ve ağrı olmadığı sürece normal hisset dediama seni çok iyi anlıyorum görünce bile sinirlerim bozuluyor Allah’ın izniyle 3 ekim de çok güzel olacak herşey sen bol bol dinlen kendini hiç yorma bol bol dua et karnını sevip
inşallah düşük riski bitince de o ilaçlar bitecek az kaldı bak gör içime doğuyor
![]()
İnşallah geç gözüksün ama sağlıklı olsun inşallahhhEvet sagolsun burdaki arkadaslar su serpiyolar insanin icineinsallah bilgisi olan vardir
Insallah Rabbin isteyen ozenen ve bizlerede o mutlulugu insallah yasatsinİnşallah geç gözüksün ama sağlıklı olsun inşallahhh
Sana samimiyetimle söylüyorum; o muayene koltuğuna her yatışım da acaba yaşıyor mu düşüncesini kafamdan atamıyorum elimde değil ve biliyorum ki kucağıma sağsalim alınca anca atlatacağım 33-34 haftayı görene kadar bir zıbın bile alamamdoğru sölüyosun korku sinir bozulmasi hep oluo oyle durumlarda bende bide hep sey endisesi var doktora girene kadar oluyı acaba iyimi bise oldumubu korkular hep olcakmi acaba cok fena bisey
aynen bende öyleyim bide hemen kalbini sesliye vermiyor direk kalbi atıyormu diyorumSana samimiyetimle söylüyorum; o muayene koltuğuna her yatışım da acaba yaşıyor mu düşüncesini kafamdan atamıyorum elimde değil ve biliyorum ki kucağıma sağsalim alınca anca atlatacağım 33-34 haftayı görene kadar bir zıbın bile alamamtravmaları atlatırım her yeni gebelikte desem de olmuyor annelik şimdiden başladı hepimiz de hep bir endişe
ama bol bol dua ediyorum elimle göğüslerimi yokluyorum iştahsızlık beni mutlu ediyor Bizler bu hayata 1-0 yenik başlayanlardanız belki de hep bir emek hep bir endişeyle yaşayıp gideceğiz sanırım ama şuan ın da tadını çıkarıp hep güzel düşünmeye itmemiz lazım kendimizi kuzum
![]()
Bende 26 sında transfer oldum canım çarşamba gitmiştim kontrole bana da kese daha küçük sonra gel dedi bende bilmiyorum ama sanırım bir sıkıntı olsaydı söylerlerdiKızlar bende 26 ağustosta transder oldum geçen cumartesi kontrole gittim kese göründü ama içinde bişey görünmedi doktor bişe demedi haftaya cumartesi gel dedi ama ben çok korkuyorum boş gebelik diye belirtimde yok çok fazla o küçük kese sizde ne zaman göründü.
Ben çok korkuyorum kaç gündür ağlıyorum canım inşallah görürüz. Sen ne zaman kontrole gideceksinBende 26 sında transfer oldum canım çarşamba gitmiştim kontrole bana da kese daha küçük sonra gel dedi bende bilmiyorum ama sanırım bir sıkıntı olsaydı söylerlerdi
Bence böyle yapma canım daha erken böyle asıl kötü olur olumlu düşün hep benim kontolüm cuma günü benimde belirtim yok ama göğüslerim çok hassas uçlarına dokunduğunda acıyorBen çok korkuyorum kaç gündür ağlıyorum canım inşallah görürüz. Sen ne zaman kontrole gideceksin