2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

26 Ağustos transfer oldum, Tüp bebek yaptırdığım merkez (Şişli Memorial) 26 Eylülde kese ve kalp atışı için muayeneye çağırdı ama ben 14 Eylülde rapor almak için başka bir kadın doğumcuya gittim kese ve bebek göründü haftaya kalp atışı için gel dedi. Mide bulantılarım aşırı arttı hiç bir şey yiyemez oldum bugün gittim ve kalp atışını duyduk 💖
Bulantım için prilam verdi işe yarıyor mu kullanan var mi acaba
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz bende şişli memorial hastasıyım ☺️ 26 eylülde gıdıcem kalp ve kese görmeye bende . Yücel bey benım doktorum sizin kimdi? Benım henüz mide bulantım yok arada içim kalkıyo sadece kokulara cok duyarlı oldum 🙈 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

26 Ağustos transfer oldum, Tüp bebek yaptırdığım merkez (Şişli Memorial) 26 Eylülde kese ve kalp atışı için muayeneye çağırdı ama ben 14 Eylülde rapor almak için başka bir kadın doğumcuya gittim kese ve bebek göründü haftaya kalp atışı için gel dedi. Mide bulantılarım aşırı arttı hiç bir şey yiyemez oldum bugün gittim ve kalp atışını duyduk 💖
Bulantım için prilam verdi işe yarıyor mu kullanan var mi acaba
Benim bulantım da çok oluyor yemek yiyemiyorum bana da prilam verdi doktor dün kullandım ilk defa biraz rahatlattı beni

Kızlar bende 26 ağustosta transder oldum geçen cumartesi kontrole gittim kese göründü ama içinde bişey görünmedi doktor bişe demedi haftaya cumartesi gel dedi ama ben çok korkuyorum boş gebelik diye belirtimde yok çok fazla o küçük kese sizde ne zaman göründü.
Bende 26 sında transfer oldum canım çarşamba gitmiştim kontrole bana da kese daha küçük sonra gel dedi bende bilmiyorum ama sanırım bir sıkıntı olsaydı söylerlerdi
Kızlar bence erken gitmişsiniz kontrole ondandır. Ben 27 Agustosta transfer oldum ve doktorum ultrason randevusunu 25 Eylül'e yani 6+3e verdi. Siz tam olarak kaç haftalıkken gitmiş oldunuz doktora. Hatta ben daha kesin olsun diye 30 Eylülde gitmek istiyorum ama doktorum yoğun randevuyu değiştiremez.

Bence böyle yapma canım daha erken böyle asıl kötü olur olumlu düşün hep benim kontolüm cuma günü benimde belirtim yok ama göğüslerim çok hassas uçlarına dokunduğunda acıyor
Kızlar bence erken gitmişsiniz kontrole ondandır. Ben 27 Agustosta transfer oldum ve doktorum ultrason randevusunu 25 Eylül'e yani 6+3e verdi. Siz tam olarak kaç haftalıkken gitmiş oldunuz doktora. Hatta ben daha kesin olsun diye 30 Eylülde gitmek istiyorum ama doktorum yoğun randevuyu değiştiremez.
Ben 5+5 te gittim.

Kızlar yolk kesesi göründü fetüs belli belirsiz dendi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. 6+3 üm bu arada. Sizler bu sürede kalp atışı duymuş muydunuz. Yada fetüs görünmüş müydü

Ben 5+5 te gittim.
canım bende 5+3 de gitmiştim

Kızlar yolk kesesi göründü fetüs belli belirsiz dendi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. 6+3 üm bu arada. Sizler bu sürede kalp atışı duymuş muydunuz. Yada fetüs görünmüş müydü
Vallahi tam bilmiyorum ama 7.haftada duyuluyor kalp atışı tabi daha erken duyanlarda var ama herkeste farklı olabilir.

Bende tam 6+3 te gitim öyle çağırmıştı doktor. Ama kalp atışı duyamadık😌

Benimde kese ufak işte daha küçük dedi yani sorun mu dedim hayır erken çağırmışızdır seni dedi inşallah öyledir özele mi gidiyorsun
Canım bende 26sında oldum transfer cumartesı gıttım keseyı gordu ama bebegı goremedi karından baktı ama rısklı dıe vajınal bakmak ıstemedı haftaya gel inş. Bakalım tekrar dedi sıkma canını daha cok kucuk herkes ole soyledı bana gırunmez dedı.

Canım bende 26sında oldum transfer cumartesı gıttım keseyı gordu ama bebegı goremedi karından baktı ama rısklı dıe vajınal bakmak ıstemedı haftaya gel inş. Bakalım tekrar dedi sıkma canını daha cok kucuk herkes ole soyledı bana gırunmez dedı.
İnşallah canım geç gözüksünler razıyım sağlıklı olsunda yeter senin belirtin var mı benim sadece göğüs uçlarım acıyor arada akıntım oluyor o kadar

Bende seninle aynı gün transfer olup aynı gün kontrole gittim ben o gün çok üzüldüm ertesi gün hafif sarı kahve arası lekelenme oldu bel ağrısıyla beraber belkide düştü daha oluşmadan çok korkuyorum.

İnşallah canım geç gözüksünler razıyım sağlıklı olsunda yeter senin belirtin var mı benim sadece göğüs uçlarım acıyor arada akıntım oluyor o kadar
Benımde belırtım yok hafıf içim kalkıyor ama zaten mıdem sorunlu ara ara bu sorunu normalde de yasardım benım ıcın bu da belırtı degıl yanı 🙈 bıde kasık agrım var hafif o da crınıno jelden dıe dusunuyorum jeli yapıyorum ama hiç çıkmıyor nereye gittiğinide cok merak edıyorum yani 🤪 hayırlısı ben artık teslim oldum nasipte ne varsa o yaşanıcak umarım anne olma vaktimiz gelmiştir die dua ediyorum sadece 🙏😊

Benımde belırtım yok hafıf içim kalkıyor ama zaten mıdem sorunlu ara ara bu sorunu normalde de yasardım benım ıcın bu da belırtı degıl yanı 🙈 bıde kasık agrım var hafif o da crınıno jelden dıe dusunuyorum jeli yapıyorum ama hiç çıkmıyor nereye gittiğinide cok merak edıyorum yani 🤪 hayırlısı ben artık teslim oldum nasipte ne varsa o yaşanıcak umarım anne olma vaktimiz gelmiştir die dua ediyorum sadece 🙏😊
amin amin canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)

Ben de bu gün kontrole gittim ve ikiz olduğunu gördük birinin kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadik haftaya tekrar gideceğim insllh diğerinin de kalp atışını duyarım 6+2 deyim benim kullandığım çok fazla ilac var ve doktor devam edeceksin dedi hiç birini kesmedi ilaçların
Sizin için çok sevindim, hele 3 kez tedavi görüp de bu sonucu almak, ne kadar sevindirici🙏🏻❤️Benim de ilk transferim negatif oldu. Yeniden 2. Kez yumurta toplanacak. Bana umut oldunuz🙏🏻🥰

Bende seninle aynı gün transfer olup aynı gün kontrole gittim ben o gün çok üzüldüm ertesi gün hafif sarı kahve arası lekelenme oldu bel ağrısıyla beraber belkide düştü daha oluşmadan çok korkuyorum.
Canım ben düşük yaptım düşük öyle lekelenmeyle olmuyor merak etme bel agrısıyla da olmuyor şiddetli bir kasık agrısı ve sadece kan değil parca şeklinde kan oluyor endişelenme rahat ol biraz. Benım kahve akıntım oluyor crınıno jeldendır dıe soylemıyorum bıle doktora yogun parçalı kanama olmadıgı sürece endişelenme ☺️

Back
X