Geldi geldi saati saatine hemde istesem bukadar duzenli olmazGeldi mi yine lüzumsuzbenimki de yolda sanırım heryerim ağrıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi geldi saati saatine hemde istesem bukadar duzenli olmazGeldi mi yine lüzumsuzbenimki de yolda sanırım heryerim ağrıyor
Benimki de öyle gününden önce gelir boşuna ümitlenmeyeyim diyeGeldi geldi saati saatine hemde istesem bukadar duzenli olmaz![]()
Amin canim amin insallahBenimki de öyle gününden önce gelir boşuna ümitlenmeyeyim diye ☺ Hayırlısı canım, dedim ya sana ocakta yüzümüz gülsün inş
Masallah canim hadi gozun aydin cokkk sevindim saglikla insallah
Iyiyim canim calisiyorum isteyim oyle ozel bir calismamiz yok acikcasi umidimde yok ocagi bekliyorum dr gitmek icin. Hem yil sonu isler biraz yogun hem kp-kv bende birkac gundur. Ustune babam 2. Ye felc gecirdi hastanede beynine pihti atmis onu yok etmeye caliyolar. Ayrica halam yasli ve yalnizdi o annemlerin yanina tasindi sakaryaya ama izmirden gelmeden dusmus acile gitmis birseyin yok demisler ama annemlere tasininca annem dr goturmus onu kaval kemigi kirikmis alcida o evde yatiyor. Iste hala 76 baba 72 yasinda anne 68 yasinda. Annem babanami bakayim Halana mi bakayim yoksa kendimemi diyor abim izin aldi gitti refakatci o kaliyor bende hafta sonu gidicem anca ayrica esim agir grip geciriyor dertler bitmiyor. Dusunmeyede firsat kalmiyor:) sizler nasilsiniz ben girmiyorum bakmiyorum artik buraya sen yazdin diye baktim insallah mutlu haber vererek donerim ocakta seninde sibelinde hersey yolundadir insallah
Ayyy hangi biri için geçmiş olsun diyim yeşiimmm. Neler neler geçmiş başınızdan. Rabbim şifalar versin inşallah. Annen için çok zor tabiki. Allah onun da yardımcısı olsun. Bence de buralardan uzak durmak, hamilelik konusundan biraz uzaklaşmak iyi fikir. Çünkü burayı okuyunca insan daha çok kafaya takıyor. Belki ocağa da kalmaz. Artık senden bildirim bekliyorum. O zaman anlarım ki hamilesin :)Iyiyim canim calisiyorum isteyim oyle ozel bir calismamiz yok acikcasi umidimde yok ocagi bekliyorum dr gitmek icin. Hem yil sonu isler biraz yogun hem kp-kv bende birkac gundur. Ustune babam 2. Ye felc gecirdi hastanede beynine pihti atmis onu yok etmeye caliyolar. Ayrica halam yasli ve yalnizdi o annemlerin yanina tasindi sakaryaya ama izmirden gelmeden dusmus acile gitmis birseyin yok demisler ama annemlere tasininca annem dr goturmus onu kaval kemigi kirikmis alcida o evde yatiyor. Iste hala 76 baba 72 yasinda anne 68 yasinda. Annem babanami bakayim Halana mi bakayim yoksa kendimemi diyor abim izin aldi gitti refakatci o kaliyor bende hafta sonu gidicem anca ayrica esim agir grip geciriyor dertler bitmiyor. Dusunmeyede firsat kalmiyor:) sizler nasilsiniz ben girmiyorum bakmiyorum artik buraya sen yazdin diye baktim insallah mutlu haber vererek donerim ocakta seninde sibelinde hersey yolundadir insallah
Aynen oyle hangi birine valla. Ben sana asil bombayi soyleyim asansor tamirdeydi aksama kadar bitmemis eve geldim 5 kat merdiven ciktim. Ustune makinada bulasiklar vardi dun aksam yemekten kp onlari cikarmis bir guzel dizmis. Eve gelmisim nefes nefes ayakkabilarimi cikariyorum kv mutfakta oturmus mutlu mutlu kizim makinayi dizdik biz diyorAyyy hangi biri için geçmiş olsun diyim yeşiimmm. Neler neler geçmiş başınızdan. Rabbim şifalar versin inşallah. Annen için çok zor tabiki. Allah onun da yardımcısı olsun. Bence de buralardan uzak durmak, hamilelik konusundan biraz uzaklaşmak iyi fikir. Çünkü burayı okuyunca insan daha çok kafaya takıyor. Belki ocağa da kalmaz. Artık senden bildirim bekliyorum. O zaman anlarım ki hamilesin :)
Ay canım iyiyim işte malum gebe olunca da endişeler oluyor ya o safhadayım, keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum, darısı sana inş sağlıklı sıhhatli.. bu arada sen makineye baya baya yıkayarak mı koyuyorsun ki fark etmemişler yıkanmadığını, ben ona takıldımAynen oyle hangi birine valla. Ben sana asil bombayi soyleyim asansor tamirdeydi aksama kadar bitmemis eve geldim 5 kat merdiven ciktim. Ustune makinada bulasiklar vardi dun aksam yemekten kp onlari cikarmis bir guzel dizmis. Eve gelmisim nefes nefes ayakkabilarimi cikariyorum kv mutfakta oturmus mutlu mutlu kizim makinayi dizdik biz diyorgulermisin aglarmisin icimden ahh be anne onlar pisti dilimdende elinize saglik anne iyi olmus ama ne gerek vardi ben yapardim dokuldu. Olsun kizim sen isten yorgun geliyorsun bir faydamiz olsun dinlen birazcik dedi
Simdi butun tabak kasik catal hepsini yikamaya baslayacagim
Canlari sagolsun. Senin bebis nasil bakim rahatmi geciyor gebelik ondan haber ver. S Sibelll16 kiz sen bir yaz bakayim haberinizi aliiim mutfaga gomuleyim.
Aslında kv kp ile zaman nasıl geçer anlamazsın :))) bi yandan da onlarla ilgilenmek güzel olur :) demek ki sen de annem gibi bulaşıkları yıkayıp makineye öyle atıyorsun ki yıkanmadığı belli olmuyor :)) ben iyiyim çok şükür sorunsuz devam ediyorum.Aynen oyle hangi birine valla. Ben sana asil bombayi soyleyim asansor tamirdeydi aksama kadar bitmemis eve geldim 5 kat merdiven ciktim. Ustune makinada bulasiklar vardi dun aksam yemekten kp onlari cikarmis bir guzel dizmis. Eve gelmisim nefes nefes ayakkabilarimi cikariyorum kv mutfakta oturmus mutlu mutlu kizim makinayi dizdik biz diyorgulermisin aglarmisin icimden ahh be anne onlar pisti dilimdende elinize saglik anne iyi olmus ama ne gerek vardi ben yapardim dokuldu. Olsun kizim sen isten yorgun geliyorsun bir faydamiz olsun dinlen birazcik dedi
Simdi butun tabak kasik catal hepsini yikamaya baslayacagim
Canlari sagolsun. Senin bebis nasil bakim rahatmi geciyor gebelik ondan haber ver. S Sibelll16 kiz sen bir yaz bakayim haberinizi aliiim mutfaga gomuleyim.
Takintiliyim kizim ben sudan gecirip koyuyorum. Neden cunku normalde 2 kisiyiz makinanin dolmasi 3-4 gun ee oyle yemeklide kokar mecbur akitip kokuyorum anlamamislar. Birde bende sey takintilidir catal bicaklikla 8 goz var. Yemek kasiklari, yemek catallari, tatli kasigi, cay kaaigi vs. Hepsi bir gozde topludur. Yerlestirirkende bir gozu al cekmeceye koy hizli oluyor. AnlamamislarAy canım iyiyim işte malum gebe olunca da endişeler oluyor ya o safhadayım, keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum, darısı sana inş sağlıklı sıhhatli.. bu arada sen makineye baya baya yıkayarak mı koyuyorsun ki fark etmemişler yıkanmadığını, ben ona takıldım![]()
İnş canımTakintiliyim kizim ben sudan gecirip koyuyorum. Neden cunku normalde 2 kisiyiz makinanin dolmasi 3-4 gun ee oyle yemeklide kokar mecbur akitip kokuyorum anlamamislar. Birde bende sey takintilidir catal bicaklikla 8 goz var. Yemek kasiklari, yemek catallari, tatli kasigi, cay kaaigi vs. Hepsi bir gozde topludur. Yerlestirirkende bir gozu al cekmeceye koy hizli oluyor. Anlamamislar( deli deme bana)
Sende o kuruntulari birak Allahin izniyle hersey yolunda gidecek mutlulugunun tadini cikar
Sakın gitmeyin Şeyma araza ben onda doğum yaptım bana çok kötü doğum anısı bıraktı ewt başta ilgili gibi görünüyor ama doğum anımda benimle hiç ilgilenmedi düşünün doktoru görmedim hiç hemen sezeryana aldılar 40 haftam dolmuştu Alttn muane etmedenBen hamilelik öncesinde kartal umutta bir doktora gitmiştim ilk izlenimleri iyiydi . Ama ordan ayrılmış soğanlıkta bir hastaneye gitmiş soğanlık bana ters kaldı hemde hastaneyide çok beğenemedim. Medikalparkta şeyma araz var arkadaşlarım ona gitmişler daha önce oda kartal umuttaymış çok memnunlardı ona gidiyim diyorum bende henüz randevu almadım. Senin doktorununnadı ne ?